精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】 This is a book show. Read and enjoy them in your free time! Let’s do

pleasure reading together.

Greg Heffley is at school. His middle school is going to hold a dance party, but it is very difficult for Greg to find anyone to go with. Finally he finds a girl from his class luckily. That is the beginning of the third Wheel story. This book is full of jokes and interesting pictures.

By Jeff Kinnney

Bean’s older sister goes to a summer camp, but Bean can't join her because she is too young. So Bean and her best friend, Ivy, decide to create their own camp. They come up with all the activities and, of course, they make the rules. Their happiness and kindness will,make you want to keep reading

By Annie Barrows

Stick Dog is a dog that lives in an empty pipe(管子) . He has four friends, named Pooh-Pooh., Strips, Karen and Mutt. When Stick Dog smells delicious hamburgers,he and his friends decide to steal the food from a human family that is having a picnic in Picasso Park. Along the way,they face a lot of funny challenges.

By Tom Watson

Zoe and Alice's mother saves dogs. But dogs aren’t

the only things that need to be saved. The family's new

neighbour, Philip, doesn't speak, and no one knows why. White Fur Flying is all about understanding the love from both inside and outside. Although it is a little sad,the book is good to read.

By Patricia Maclachlan

【1】We can find out_________ is filled with lots of funny jokes and pictures.

A. The Third Wheel B. Stick Dog

C. White Fur Flying D. Ivy and Bean

【2】What do Bean and Ivy decide to do?

A. Join a school dancing party.

B. Steal food from the family.

C. Save dogs in their community.

D. Set up their own camp.

【3】What does the writer think of the book White Fur Flying?

A. Funny. B. Humorous.

C. A little sad. D. Boring.

【4】The books above are mainly written for _________.

A. middle-aged adults B. kids or teenagers

C. elderly people D. college students

【答案】

【1】A

【2】D

【3】C

【4】B

【解析】

试题分析:短文向我们介绍了四本儿童读物的故事梗概以及它们的作者。

【1】A细节理解题。根据第一本书的介绍That is the beginning of the third Wheel story. This book is full of jokes and interesting pictures.可知,答案为A。

【2】D细节理解题。根据第二本书的介绍So Bean and her best friend, Ivy, decide to create their own camp.可知,他们打算建立自己的营地。答案为D。

【3】C细节理解题。根据第四本书的介绍Although it is a little sad,the book is good to read.可知,作者认为这本书有点伤感,答案为C。

【4】B细节理解题。从图书封面到内容简介可知,以上提到的四本书都是儿童读物,故答案为B。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】单词拼写

根据句意、首字母、汉语提示或音标,完成单词。

1】 Taian is f_________ for Mount Tai.

2】The girl gave her seat to an old woman very _________(礼貌地).

3】 Don’t talk or laugh loudly. We should keep s_________ in the library.

4】Americans can hardly _________(避免) buying products made in China.

5】 Food safety _________(影响) our everyday life.

6】There are too many t_________ accidents on the road these days.

7】I often visit my r_________ and friends during the Spring Festival.

8】 France, German, Italy are E_________ countries.

9】 I used to be afraid of giving a speech in _________ .

10】The Internet is _________ used in most families in our country today.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】假设你叫张明,下面是一张你家的全家福照片。请根据下面表格中的提示内容写一篇短文介绍你的家人。

爸爸:张立昌,41

妈妈:杨雪薇,40

弟弟:张伟,6

我:张明,13

要求:

1. 条理清楚、意思连贯、语句通顺、标点正确;

2. 不少于50

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The 51th Taiwan Golden Horse Award (金马奖) was covered______ on October24,2014and Chen Jian Bin won an award ______ Best Actor.

A. alive, of B. live, for

C. living, as D. lively, in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Wanda Cinema

Elsa

November 22 —December 11

Time: 7:15 p.m. (7:00 p.m. on Nov.29th)

Tickets: Monday-Thursday: $ 27;

Friday: $ 30; Saturdays / Sundays: $ 32

1Elsa starts at _______ on Nov. 29.

A.7:00 a.m.B.7:00 p.m.C.7:15 p.m.

2According to the information in the poster, on which day can you get the cheapest?

A.Monday.B.Friday.C.Sunday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】情景交际。(有两项多余)。

A: Hello, Bob! How is it going?

B: Hello, Kate! 【1】 And you?

A: Very well. What’s your plan for the summer?

B: I had a Chinese course last year, and I’d like to go on with it this summer.

A: How was the course? 2

B: Yes. It seemed that way at first. But after a while it became easier.

A: You were the best in the class, right?

B: I did get an A. Well, could you tell me your summer plan? 3

A: No, not this summer. 4 .

B: That must be very interesting. Can I go with you?

A: 5 Oh, there comes the bus! Good-bye! B: Bye-bye!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 I have a friend. His name is James. He’s an English boy. He is thirteen years old. He is tall(高的). He has a round face, big eyes and a big nose. His mouth is wide, but his ears are small. His hair is short.

根据短文内容,选择正确答案。

1James is my ____.A.studentB.teacherC.friendD.sister

2James is ____.A.12B.13C.14D.15

3James comes from ____.A.CanadaB.JapanC.ChinaD.England

4James has ____ hair.A.shortB.longC.bigD.small

5____ is James.A.B.C.D.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Name:

Julia



Name:

Paul



Name:

Linda


From:

Cuba

From:

England

From:

Canada

Look:

long hair, round face, big eyes

Look:

short blond hair, long face, small blue eyes

Look:

long red hair, round face, big brown eyes

Clothes:

green dress, white shoes

Clothes:

yellow jacket, blue pants, brown shoes

Clothes:

white dress, brown shoes

QQ number:

3746360

QQ number:

7364851

QQ number:

51053867

Tel:

543752

Tel:

874599

Tel:

4358390

根据表格内容,判断正(T)(F)

1Julia is in brown shoes.

2Paul is from the UK.

3Linda’s QQ number is 7364854.

4Linda is in blue pants.

5Julia and Linda have round faces.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Helen ________ movies, so you canask her to go to the cinema with you.

A. is friendly to B. is interested in

C. is strict in D. is made of

查看答案和解析>>

同步练习册答案