【题目】![]()
(1)If you want to book a ticket, you can NOT____。
A.use the Internet
B.go to the Box Office on Sundays
C.ring and pay by credit card
D.post the booking form to the Box Office
(2)If you make a group booking for 14 persons, how much should you pay?
A.$ 120.
B.$126.
C.$ 140.
D.$150.
(3)On average(平均), which kind of tickets is the cheapest?
A.Saver.
B.Supersaver.
C.Group bookings.
D.School.
(4)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.There are no spaces for wheelchairs.
B.The audience(观众)can serve exchange tickets.
C.A group of 12 can get 10% discount.
D.A school group of 15 should pay $ 90 for the tickets.
(5)The passage is ____.
A.booking notes of Furious 7
B.a review of Furious 7
C.a survey of Furious 7
D.news about Furious 7
【答案】
(1)B
(2)B
(3)B
(4)C
(5)A
【解析】
试题分析:这篇短文是一个电影院售票处的一些信息,是关于《速度与激情7》这部电影的。短文中包括如何订票、票价及票价的优惠以及其他一些注意事项。
1.细节理解题。根据图片中for easy ways to book seats for the film 可知有四种方式定票,一是周一到周六你可以亲自去售票处购票;二是通过打电话;三是通过邮寄,四是在网上订票.由此可见B选项中on sunday不行,故选B
2.B细节理解题。根据短文中DISCOUNTS的内容可知,这场电影的票价是10美元,根据Group bookings中可知,10人以上的团体订票,可以优惠10%,因此如果是14个人的话,原本是140美元,优惠之后是126美元,故选B。
3.B细节理解题。根据短文中DISCOUNTS中的内容可知,关于票价有不同的优惠情况,如对老人、儿童、残疾人、团体票等等。我们可以看到Supersaver的优惠的半价,这时最便宜的,故应选B。
4.C推理判断题。根据短文中only eight wheelchair spaces available可知,电影院里有8个轮椅座位,故A不对;根据短文中We are unable to exchange tickets or give money back unless the film is cancelled可知B是不对的。根据School 中可知,学校的团体票是6美元,第10个免费,由此可知15个人的话,应该需要花费84元,故D不对。根据10% discount for people of 12 or more可知C是对的,故选C。
5.A主旨大意题。这篇短文是一个电影院售票处的一些信息,是关于《速度与激情7》这部电影的。短文中包括如何订票、票价及票价的优惠以及其他一些注意事项。故应选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】(2013贵州安顺)Kate is ________ girl.She’s very happy at school,
A.a eighteen-year-old
B.an eighteen-year-old
C.an eighteen-years-old
D.a eighteen-years-old
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—I didn’t see you last night.Where did you go?
—I went to see a movie called Coming Home________was directed by Zhang Yimou.
A.who
B.whom
C.when
D.which
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
A crow wants to drink, but he can't find water. He looks here and there. At last, he cries, "I can see a jar, and there is some water in it.” He tries(试图)to get the water, but he can't. "How can I get the water?" he cries, "I can put my beak(鸟嘴)quite close to it." But still(仍然)he cannot drink. "What can I do? I want to drink.”
He looks here and there, then he picks up a small stone in his beak and carries it to the jar of water and drops it into the jar. "Soon the water will be high in the jar, and I can drink," says the crow.
So he begins to do that until the water is high enough(足够地)to drink.
【1】What is the crow looking for?
A.Ajar.B.Water.C.Food.
【2】Why doesn't the crow drink right now?
A.He isn't thirsty.B.There is no water.C.The water isn't high enough.
【3】What's the English meaning of the underlined word "drops"?
A.puts…into…B.takes... to...C.puts... on...
【4】Why does the crow pick up the stone?
A.He is hungry.B.He wants to put it into the jar.C.He wants to make his beak strong.
【5】Which title(标题)do you think is the best?
A.A Clever CrowB.A Thirsty CrowC.A Crow and a Jar of Water
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Some students come to a new school. Let's meet them.
| Hello! I am Peggy, I’m 12 years old. I'm from Japan. I like playing football and tennis. Apples and potatoes are my favorite. |
| I'm Rebecca. I’m from England. I am 13 years old. I like playing football and baseball. I like eating strawberries and carrots. |
| My name is Li Mei. I am 14. I’m from China. My favorite sports are basketball and ping—pong. I like oranges and tomatoes best. |
| I'm from America. I am 15 years old. My name is Bob. I like volleyball and basketball. Bananas and tomatoes are my favorite. |
【1】How old is Li Mei?
A.12B.13C.14D.15
【2】Where is Rcbecca from?
A.ChinaB.EnglandC.AmericaD.Japan.
【3】What does Bob like?
A.Football and tennisB.Football and baseball
C.Basketball and ping—pongD.Basketball and volleyball.
【4】Who likes to eat apples?
A.Peggy.B.RebeccaC.Li MeiD.Bob.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
新学期开始,某学校的学生社团又开始招募了。假设你是社团负责人,请根据以下内容和要求写一篇80-100词的英语宣传页,为新同学介绍下列社团的情况(包括名称、活动内容及其目的)。
Good Players English Lovers![]()
watch matches speak to foreigners
do one h's sports every day talk about good ways to learn English
keep fit improve your English
Excellent Cooks
![]()
design healthy menus
learn to cook
have a healthy life
要求:
1. 自拟第四个社团,包括名称、活动内容及其目的,不少于2句;
2.语言通顺,要点齐全,意思连贯,条理清楚,书写规范;
3. 文中不得出现真实的姓名和学校名称;
4. 文章开头和结尾已给出,不计入总词数。
Welcome to Our Clubs
Boys and girls,
Welcome to our school. Now let me introduce some of our clubs to you. _______
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
These are the most popular clubs in our school and I hope you can join us.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—_____ do you _____ the book?
—It’s very interesting.
A. What; like B. What; think of
C. How; think D. How; think of
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Why don’t you watch TV at home?
—I’d love to,but my mother doesn’t allow me________that.
A.do
B.did
C.to do
D.doing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Look at those ________. They are _______.
A. photo; hers B. photos; his
C. photo; her D. photos, her
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com