【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Football |
Tennis |
Golf(高尔夫球) |
Basketball |
(1)The first sport in the world is _______.
A.basketball
B.football
C.tennis
(2)_______ is a very popular sport in America.
A.Basketball
B.Football
C.Tennis
(3)People use a stick to hit the white balls. The sport is _______.
A.football
B.golf
C.tennis
(4)There are _______ players in a football game.
A.20
B.22
C.2
(5)People needn't run in the _______ game.
A.football
B.basketball
C.golf
【答案】
(1)B
(2)A
(3)B
(4)B
(5)C
【解析】本文叙述了世界上人们喜欢的四种体育运动项目,它们是:篮球、网球、高尔夫球及足球。
(1)B细节理解题。根据People call it “the first sport in the world”.可知,足球是世界上第一项运动,故选B。
(2)A细节理解题。根据America is the hometown of basketball. This sport is famous for NBA. 可知,篮球是美国最受欢迎的运动,故选A。
(3)B细节理解题。根据They hit the white balls into the small holes with a stick可知,人们用一个小棍来打球,这种运动是高尔夫,故选B。
(4)B 细节理解题。根据Each team has eleven players.可知,每个足球队有11人,在足球场上应该有22人,故选B。
(5)C细节理解题。根据They hit the white balls into the small holes with a stick可知,打高尔夫不用在场地跑,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Some popular places to visit are built by people. Other famous places are created by nature. For example, in the northeast of the United States, there was a famous rock on a high mountain that looked just like an old man. He had lots of hair, a big nose and a beard.People called him“The Old Man of the Mountain” and every year more than a million people came to look at him. “The Old Man of the Mountain”, also known as the Great Stone Face or the Profile, was 1,200 feet (370 meters) above Profile Lake, and measured 40 feet (12 meters) tall and 25 feet (7.6 meters) wide. The site is located in the town of Franconia, New Hampshire, USA.Scientists think that the stone face had been there for about 17,000 years.
In May 2003, there was very bad weather near the Old Man of the Mountain.There were very high winds and the temperature was very cold. The sky was so cloudy that people couldn’t see the stone face for many days. As soon as the storm was over, people looked for the Old Man and they couldn’t see him. They discovered that he had fallen apart. The stones that made his face sank down the mountain. A number of scientists climbed up to see if they could repair the stone face, but they had to give up. They figured out(断定)that the damage from the weather was just too bad.
![]()
【1】Where’/span>s “The Old Man of the Mountain”?
A.In the northeast of the US.
B.In the northwest of the US.
C.In the southeast ofthe US.
D.In the southwest of the US.
【2】 What’s “The Old Man of the Mountain” also known as?
A.The Great Stone. B.The Profile.
C.The Stone Face. D.The Rock.
【3】How long had the stone face been there?
A.About 12,000 years. B.About 370 years.
C.About 17,000 years. D.About 25 years.
【4】 What’s the reason for the loss of the stone face?
A.Low winds. B.Hot temperature.
C.Heavy rain. D.Bad storm.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
“I will think of it.” It is easy to say this, but do you know what great things have come from thinking?
Sir Isaac Newton was sitting in his garden when he saw an apple fall from a tree. He began to think and tried to find out why the apple fell. Then he discovered how the sun, moon, and stars are kept in their places.
![]()
A boy named James Watt sat quietly by the fire, watching the lid of the kettle move up and down. He wanted to find out why the steam in the kettle moved the lid. From that time he went on thinking and thinking. And when he became a man, he improved the steam engine(蒸汽机) so much that it could easily do the work of many horses.
James Ferguson was a poor boy. Once, seeing the inside of a watch, he wondered. “Why should I not make a watch?” But how could he get the materials to make the mainspring(钟表的主发条)? He soon found he could make it with whalebone(鲸骨). He then made a wooden clock which kept good time. His motto(座右铭) was “I will think of it.” And he made his thoughts useful to himself and the world.
Boys and girls, when you have a difficult lesson to learn, don’t lose heart, and don’t ask someone for help before helping yourselves. Think, and by thinking you will learn how to think to some purpose.
【1】From the passage, we know that some great things come from __________.
A. listening B. reading C. speaking D. thinking
【2】The achievement(成就) of James Watt was that he __________.
A. kept thinking B. found the steam in the kettle
C. improved the steam engine much D. watched the lid move up and down
【3】The right order of the following sentences is __________.
① James Ferguson made a wooden clock.
② James Ferguson saw the inside of a watch.
③ James Ferguson made the mainspring with whalebone.
A. ③②① B. ②③① C. ②①③ D. ③①②
【4】What is the main idea of the passage?
A. Learn to ask for help.
B. A difficult lesson to learn.
C. It is easy to say “I will think of it.”
D. Think, and by thinking you will learn how to think to some purpose.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】“I sometimes get up at three or four in the morning to surf the Internet.”
“ I checked my e-mail almost forty times a day.”
“I seldom spend less than three hours each time on the net.”
“I spend more time in chat rooms than with my ‘real-life’ friends.”
Do you know any people like these? They are part of a new addiction* called Internet addiction. According to experts, Internet addicts* spend at least thirty hours online every week. They lose control of the time they spend on the Internet.
For example, one college student was missing for several days. His friends were worried and looked for him everywhere but couldn’t find him. They called the police. The police found the student in the computer lab: he was surfing the Internet---for seven days straight.
A study shows that about seven to ten percent of Internet users become addicted. The teenagers spend more time on the Internet than with friends and family. That’s why some experts worry most about young people.
![]()
Is “surfing the Internet” a hobby or an addiction for you? You may have a problem if you have one of the following symptoms*.
★ You go out with your friends less and less.
★ You’ve decided to spend a short time online, but then you spend several hours.
★ You do not go to important family events or you do not do school projects because you like to spend hours on the Internet.
What is the situation? Some experts suggest that people set strict limits on their time for internet use. You have to learn to control it, or the Internet would control you.
【1】Internet addicts at least spend ________ hours online every week.
A. twenty B. thirty C. forty D. fifty
【2】Some experts worry most about young people because__________.
A. they spend too much time on the Internet.
B. they spend too much time with their friends
C. they get up too early to surf the Internet
D. they spend too much money shopping online.
【3】Where may you find this passage?
A. In a guidebook B. In a magazine
C. In a movie poster D. In a storybook
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
A long time ago, there was an apple tree. A little boy loved to play around the tree.
Time went by. The boy _______. One day, he came back to the tree and said, "I want to play with toys, but I need money to buy them. ""You can pick my apples and _______ them, "the tree said. Then the boy took all the apples, but he disappeared for a long time.
One day, the boy returned and the tree was very excited. "Come and play with me, "the tree said. "I don't have time to play, I have to work for my family. We need a _______, "the boy replied. "You can cut my branches to build it, "said the tree. So the boy cut all the branches off and left_______. But the tree didn't hear from the boy for a long time and was again sad.
Finally, the boy returned after many years. The tree said, "Sorry, I don't have anything for you now. ""I'm _______. I just need a place to rest, "the boy replied. "Good! Old tree roots are the best place to rest, "said the tree. The boy sat down and the tree was glad and smiled with tears.
_______, the tree stands for our parents. Like the apple tree, they give us everything we need.
【1】A. woke upB. got upC. grew upD. stayed up
【2】A. sellB. eatC. buyD. wash
【3】A. treeB. houseC. carD. job
【4】A. angrilyB. sadlyC. lonelyD. happily
【5】A. busyB. tiredC. impatientD. surprised
【6】A. In factB. In the endC. In allD. In addition
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
假如你叫李华,你的美国笔友Tom上周刚过完生日,他想知道你经常和谁一起过生日,怎么过的,你收到的最喜欢的礼物是什么,以及你喜欢它的原因。请根据他的问题回复邮件。不少于80字,邮件开头结尾已给出,不计入字数。
提示词语:cake, noodles, sing songs, make a wish, get presents
Questions: 1)Who do you often celebrate your birthday with? Your parents? Your friends? Or... ?
2) What do you usually do on your birthday?
3) What is your favorite present? Why do you like it?
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完成短文。
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后用方框所给的词的适当形式填空,并将答案填写到答题卷的相应位置,每词限用一次。
![]()
You work hard to learn English . Do you know American kids are【1】to learn Chinese? About 50,000 American students now【2】Chinese .“Because of china’s fast growth, Chinese is more useful than【3】languages,” said Scott McGinnis, a Washington【4】expert.
For example, in 1999,【5】three Chicago schools had Chinese classes. This year more than 20 do. In many US【6】, students take Chinese lessons at school or on the weekends. But Chicago schools teach Chinese during the【7】day. Last year China gave them3,000 textbooks because they had【8】a good job.
【9】Chinese classes are becoming popular, it is one of the most difficult languages. It【10】an English speaker about 1,320 hours to become good at Chinese , but it only takes 480 hours to learn French, Spanish or Italian.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 -Excuse me, do you have any story books?
- Sorry, I don't have_______. Ask Mary. I think she has_______.
A. some; some B. any; any
C. some; any D. any; some
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Nanjing, ________ capital of Jiangsu, is _________ old city.
A. the, an B. a, an C. the, the D. an; an
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com