精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

Gone with the Wind

Author: Margaret Mitchell

25 (in bookstores) 18 (online)

Gone with the Wind is a best-seller, which tells a story that happened in the American Civil War. Scarlett O’Hara is a woman in the story who is full of energy. She is strong and saves her family but is very selfish at the same time.

A Little Princess

Author: Frances Hodgson Burnett

20 (online) A special offer: 18 (8:00a.m.-10:00 a.m. )

Motherless Sara Crewe’s father was very rich and Sara lived a rich and comfortable life. Then her father died and she lost everything. Her strong character made her able to fight successfully against her poverty(贫穷) and the scorn(嘲笑). It’s an excellent book for children.

Peter Pan

Author: J.M Barrie

15 (in bookstores) 12 (online)

It is a children’s story full of imagination and adventures(冒险), which is about Wendy, John, and Michael Darling’s adventures in Never-Never Land with Peter Pan, the boy who would not grow up. The children are happy and lovely.

1What difficulty did Sara Crewe face in her life ?

A. The American Civil War B. The loss of her parents

C. Adventures in Never-Never Land D. Her strong character

2We can learn from the passage that _________.

A. we can buy all the above books in bookstores

B. two of the books are written by J.M Barrie

C. all the books have children as their main characters

D. Peter Pan is 3 cheaper online than in bookstores

3If you want to buy all the three books, you have to pay at least ______ online.

A. 30 B. 12 C. 48 D. 42

【答案】

1B

2D

3C

【解析】这篇短文给我们推荐了三本书,Gone With the Wind、A Little PrincessPeter Pan,包括书名、作者、价格以及主要内容等。

1细节理解题。根据第二篇短文中Motherless Sara Crewe’s father was very rich and Sara lived a rich and comfortable life. Then her father died and she lost everything.可知,Sara Crewe过着富裕、舒适的生活,但是她失去了父母。由此可知应选B。

2推理判断题。根据第三篇短文Peter Pan15 (in bookstores) 12 (online)可知,这本书的价格在书店里是15元,在网上是12元,网上比书店便宜三元,故D是正确的。第二本书只提到了网上的价格,并没有提到书店,故A不对;根据三本书的作者可知,只有Peter Pan这本书是J.M. Barrie写的,故B不对;根据第一本书的主要人物不是孩子,故C不对。

3细节理解题。根据三本书在网上的定价可知,第一本是18元,第二本是20元,但特价是18元,第三本是12元,题目问的是至少需要多少,应该是18+18+12,一共48元,故应选C。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Balzac (巴尔扎克)was a great French writer. He was famous for Father Goriot . But he was poor before he became famous. He lived in a dirty and wet room and was often worried about food. All of his friends were very poor and they couldn’t help him.

On a winter night, it was very cold. The wind blew and it was snowing heavily. Balzac went to bed early but couldn’t fall asleep. He didn’t eat any food before he went to bed. He was really hungry. He thought and thought, but he couldn’t come up with a good idea. At that time, he saw a man climbing into his room through the broken window. The man began to steal something on the bookshelf. Balzac got up quietly and said,“Don’t waste time, my friend, I could not find any money in the daytime, how can you find any in the dark?”

1What did Balzac do?

________________________________________________________________________________

2Why did Balzac live in a dirty and wet room?

________________________________________________________________________________

3When did the story happen?

________________________________________________________________________________

4How did the thief come into Balzac’s house?

________________________________________________________________________________

5Could the thief find any money in Balzac’s room at last?

________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】---We have a new classmate ,Judy!

---Yes, she comes from Canada ,but she can speak Chinese _____us.

A. as good as B. as well as C. as nice as D. as better as

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

1The members of the Styling Club will meet every week.

A. one hour B. two hours C. three hours D. four hours

2The members will learn how to in the Styling Club.

A. dress properly B. visit websites

C. make beautiful clothes D. organize school activities

3 will most probably join the Styling Club.

A. Kids who dream to be web designers

B. Teachers who expect to learn skin care

C. Students who hope to look fashionable

D. Parents who wish to improve make-up skills

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—I called you at 5:00 yesterday afternoon, but no one answered.

—Sorry. I _______ football with my friends at that time.

A. play B. played C. will play D. was playing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】________ is the bank

—Its on Center Street

AWhere

BHow

CWhen

DWhat

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】What does the sign mean?

A. With a speed limit of 40 KM per hour

B. Lift speed limit of 40 KM per hour

C. Below the speed limit of 40 KM per hour

D. Mustn’t drive below the speed limit of 40 KM per hour

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】---Excuse me ,______ is it from the nearest post office ?

--- Only ten minutes’ walk.

A. how long B. how much C. how many D. how far

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

1We may get the advertisement above

A. on television B. in kid’s 'cartoons

C. in the Go Wild newspaper D. in Primary times

2In the material, “Peckish” on the bag most probably refers to _______.

A. a garden bird food B. a kind of bird

C. a bird program D. a bird website

3The activities have something to do with __________.

A. a free tour of Bird World B. a fab family prize

C. tickets to the Westland D. fun-filled schooling

4The advertisement offers information mainly to ______

A. teachers B. small kids C. parents D. gardeners

5From the material. we can learn that _______.

A. the kids have to feed the birds in the Westland

B. the activities last from October 25 to November 2

C. the kids are not allowed to tum on their screens in October

D. a free child's tour of St James'Park is not included in the prize

查看答案和解析>>

同步练习册答案