精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读理解

(1)Some British expressions are shown to ________.
A.tell us learning English needs hard work
B.tell us British English is much easier to learn
C.prove British expressions are interesting
D.make the learners interested in this course
(2)If you and three of your classmates have decided to take the course, you will pay ________.
A.¥1,200
B.¥1,400
C.¥1,600
D.¥2,000
(3)The classes will be given ________.
A.once a week
B.once a month
C.twice a week
D.twice a month
(4)Which of the following is NOT true?
A.This language center has five teachers from Britain.
B.“Cheers” means “thanks” in British people's daily life.
C.Two-hour classes are twice more expensive than 55-minute classes.
D.You can know more about the course by calling the center or visiting their website.
(5)The passage is most probably a(n) ________.
A.story
B.notice
C.advertisement
D.invitation

【答案】
(1)D
(2)B
(3)A
(4)C
(5)C
【解析】这是一篇广告,主要是介绍了阳光语言学习中心,介绍了学习的内容及培训价格和联系方式。
(1)细节理解题 根据文中Maybe you've known some British expressions are quite different from American ones. British people use “autumn” for “fall”, “film” for “movie”, “holiday” for “vacation”, “garden” for “yard”, etc.可知答案,使学习者对这个课程更感兴趣。故选D
(2)数字计算 根据文中for four students or more, ¥350 each可知答案。350*4=1400。故选B。
(3)推理判断 根据文中Classes are on Saturday night from March 12th to August 13th, 55 minutes for each class.可知,课程是每周一次。故选A。
(4)推理判断 根据文中As for longer classes, Students will have to pay 30% more for each class。可知答案,选项C的说法是错误的。故选C。
(5)推理判断 通读整篇短文可知,这是关于语言学习中心的广告。故选C。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】— Excuse me, could you tell me where the nearest post office is?

—The nearest post office? You will have to walk_____.

A. 500-meters away B. 500 meter far

C. 500 meters farther D. 500-meter-far away

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】(2013安徽)Tony________ are you in such a hurry

The meeting will start soonI dont want to be late

Awhere

Bhow

Cwhen

Dwhy

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Take care when you are driving,________in a summer storm like this.

A.immediately

B.especially

C.probably

D.recently

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面短文,根据短文内容判断句子的正误。
Here are some of the fastest animals in the animal world. As you read about them, remember that top speed of hummer runners is 20 to 25 miles an hour. And the fastest human runner can only run at this speed for a few hundred meters.

Heavy people do not run very fast. But some heavy animals can run at amazing speed. Black rhinos can run at a speed of almost 30 miles an hour, even though they may weigh over 3,500 pounds.

Cheetahs are the fastest land mammals (哺乳动物) over short distances (距离).
They can run at a speed of over 70 miles an hour. But they can get tired quickly and usually stop after a few hundred meters.

Pronghorn antelopes are the fastest land mammals over long distances. They can run at a speed of 35 miles an hour for many miles. Their top speed is probably more than 50 miles an hour.

Hummingbirds are the smallest birds. But they move their wings (翅膀) faster than other birds. Some of them beat their wings 4,500 times a minute.

Ostriches can't fly, but they can run faster than other birds and most other animals as well. They can run at a top speed of 43 miles an hour for a short distance, but can keep up a speed of more than 30 miles an hour over long distance. They are also the largest of all birds, and they lay the largest eggs.


(1)Black rhinos can run faster than the fastest human runners.
(2)Though cheetahs run very fast, they get tired soon.
(3)Pronghorn antelopes are the fastest animals over short distances.
(4)Hummingbirds move their wings faster than other birds because they are large.
(5)Ostriches can run fast over long distances.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Winter is coming. The weather is getting______..

A. cold and cold

B. colder and colder

C. the colder and the colder

D.the coldest and the coldest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】(2013江苏无锡)Fishing with Dad was so ________ for little Sam that he almost fell asleep

Aexcited

Bexciting

Cbored

Dboring

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Let’s _________the problems about water in the class meeting. Do you agree?

Yes, of course.

Adiscuss Banswer Cmake

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】-Where ____ you yesterday? --I_____ at school.

A. were ; was B. were ;were C. was; were

查看答案和解析>>

同步练习册答案