【题目】Trip 1 One Week in the Mountains
Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains. You may go hiking or have a try of rock climbing. This is also a protection area for wild animals. You can find many kinds of animals living in this area.
Time: May 8-May 14
Tel: 64639818
Adult(成年人) : $110,00
Child: $ 55.00
Trip 2 Three Days in the Country
There are many beautiful gardens. Take your camera and enjoy the wonderful sight in Hunter Valley. It is a good place for fishing and horse riding. You can also find different kinds of flowers here. This is also a great walk for bird lovers.
Time: May 20-May 22
Tel: 63986432
Adult: $ 50. 00
Child: $ 25.00
Trip 3 Flashlight Adventure
Put on you warm clothes, bring a flashlight(手电筒),and come for a night walk along the Dungog Valley. It is a trip full of adventure(冒险). A guide will lead the tour. Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.
Time: May 16-May 18
Tel: 63875629
Adult: $ 30. 00
Not for children
Trip 4 Five Days by the Sea
Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening. Our hotel is next to the sea. We have our own boats, too. You can swim in the sea or in the swimming pool. Every day our boats will take you to different places for swimming.
Time: May 23-May 27
Tel: 67538293
Adult: $ 80. 00
Child: $40.00
【1】What number may you call if you and your friends want to enjoy the sunshine at the seaside?
A. 67538293 B. 63986432 C. 64639818 D. 63875629
【2】Sam wants to stay in Hunter Valley with his wife, his five-year-old daughter and his seven-year-old son. How much will it cost?
A. $ 25 B. $50 C. $100 D. $150
【3】David loves sports. He will take his holiday from May 9 to May13. What activity will he probably take part in?
A. Hiking in the mountains.
B. Fishing in the country.
C. Watching plants at night.
D. Swimming in the sea.
【4】Lucy is a college student. She is quite interested in science. She wants to know something about the life of plants at night. Which trip will she choose?
A. Trip 1. B. Trip 2. C. Trip 3. D. Trip 4.
【5】Which of the following is NOT mentioned according to four advertisements?
![]()
【答案】
【1】A
【2】D
【3】A
【4】C
【5】C
【解析】试题分析:此题是4则海报,涉及到旅游的时间,地点,价格和应该注意的事项。做此类题目时,一定要审清楚题目的要求,在一个是不同的路线不同的特点,有时会涉及到计算题,和联系方式等。
【1】细节理解题,根据文中语句“Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.”理解可知。如果想接受日光浴的话,我们需要选择trip4,他们的电话号码应是865380887,故选B。
【2】细节理解题,根据题干的描述理解可知,Sam需要参加trip2的路线,他们的价格标准是成年人50,儿童25,因此他们的总花费是2*(50+25)=150,故选D。
【3】细节理解题,根据题干的描述理解可知,David应选择trip1比较合适故选A。
【4】细节理解题,根据文中语句“Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.”理解可知。Lucy应参加trip3,故选C。
【5】理解归纳题,根据文中语句理解可知,在这四个旅游路线中没有提及到雨伞,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2014湖北咸宁】—Food safety is very important.
—So some rules ______ to stop people from polluting food.
A. must make B. must be made
C. must made D. be made
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
What's this? It's letter(字母)P. What colour is it? It's green. What's this and what colour is it? It's letter E. It's brown. What's this letter? It's letter N. It's red. P—E—N. Is it“pen”? Yes, it is.
I have a blue pen in my pencil case(铅笔盒). My pencil case is orange. This is my book. It's my Chinese book. It's in my bag. My bag is black. Look! The bag is on the chair. The chair is yellow. It's my chair. It's nice. I like it.![]()
(1)What colour is letter P?
A.Green.
B.Yellow.
C.Red.
D.Blue.
(2)Which letter is red?
A.P.
B.E.
C.N.
D.C.
(3)What's in the pencil case?
A.An orange case.
B.A blue pen.
C.A black bag.
D.A yellow chair.
(4)Where is my Chinese book?
A.It's in my bag.
B.It's in my desk.
C.It's on my chair.
D.Sorry, I don't know.
(5)Something(某物)is black. What is it?
A.My pen.
B.My desk.
C.My bag.
D.My pencil case.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,选出能填入空白处的最佳选项,补全短文。其中有一项为多余选项。
How was your Children’s Day? What kind of gifts did you get?
Eight third graders in some poor places in Hebei Province got new schoolbags as Children’s Day gifts. 【1】 There were pencils, pens, exercise books and many other school supplies in the schoolbags.
These schoolbags are from students in Beijing Zhongguancun Fourth Primary School. They are in Class 5, Grade 3. 【2】 They printed out their writings. Their head teacher Mrs Hou helped them to make books. 【3】 .
Chen Hongsheng, 9 years old, is one of the students. “We use 800 yuan to buy eight schoolbags at the post office. The post office workers give us a list of the kids. 【4】 We can choose eight kids by ourselves and post these schoolbags to them,” she said very proudly. “【5】 This summer vacation, I’ll send out a schoolbag by myself. I hope the kid with my schoolbag can go to school happily like us in the new term.”
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读: 根据短文内容,将下面A—E五个句子分别填入文中空缺处,使补全后的短文意思通顺,结构完整。
![]()
lt's not just women who wear skirts.【1】. In Scotland, men wear a kind of skirt called a kilt (短褶裙). The kilt is their national dress and an important part of their culture.
【2】. It has different colors. Each family in Scotland has its own colors.
Why did people in Scotland start to wear kilts?【3】. One is that the kilt was made in the 1720s by an English factory owner called Thomas Rawlinson. He had a number of workers from Scotland in his factory and be thought their long clothes got in the way of their work【4】In the old days, soldiers in Scotland wore kilts. Later, all men there began to wear them. Today, most men in Scotland only wear kilts on special days. Soldiers also wear them in important celebrations. 【5】 , but they no longer wear them to fight.
A. They still use kilts as their dress uniform. B. A kilt is a skirt reaching down to the knee. C. So he cut them into shorter skirts. D. Men can wear them, too E. There are many stories. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列五段语言材料,从A到F选项中找出与它们相应的标题
What kind of people do you like to make friends or spend time with?
【1】I like people who like taking care of others. After all, I am the person who likes to be taken good care of.
【2】I wish to spend time with people who are interesting. If they are always doing the same thing, I won’t like them. You know, if one always does the same thing, he or she must be a boring person.
【3】If people have different opinions about things from mine, I won’t like to spend time with them. I like those who like the same things as me, have the same idea about lots of things, and share the same type of humour.
【4】I like to be with people who make me laugh! I have one friend who can even make me laugh about the saddest things! That takes talent(才能)! That’s why I love him.
【5】If someone has very stong views(观点)on a certain topic, he may be my friend. I love to listen to him and then I can have my own conclusions(结论). I get good writing materals(材料)from them.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013山东临沂】—Do you know Earth Day?
—Sure. It in 1970 to tell us to protect our planet.
A. sets up B. set up
C. is set up D. was set up
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Bikes are popular in the Dutch(荷兰). In fact, nearly half of all travel in the Dutch is by bike. Now, one Dutch bike designer(设计师), Thomas, has taken the country’s interest in bikes by making a school bus bike.
The big bike has eight sets of pedals(踏板) for kids, a driver seat for an adult, and three other seats, comfortably letting little kids for their trip to and from school. The bike even has a motor, which can help with high hills or at times when few kids on it.
So far, Thomas tells Fast Company, he’s sold 25 school-bikes, at a price of $ 25,000 each—less than it would cost to buy a traditional school bus with the same number of seats. Along with the traditional color, the bikes ,are colored yellow so that they can be seen easily.
Thomas says he’s sold school bus bikes to neighboring countries such as Belgium, England and Germany, but so far, the school bus bike hasn’t been sold in the United States. If the U.S. agrees to buy this kind of school bus bike, it could do a lot of good to improve exercise for a young age and help them keep healthy.
![]()
【1】How do people in the Dutch usually go to work?
A. By car. B. By bus.
C. By bike. D. On foot.
【2】How many seats does the school bus bike have?
A. Three. B. Eight.
C. Nine. D. Twelve.
【3】The school buses are yellow in the Dutch because _______.
A. the color yellow is easy to paint
B. yellow buses can be seen easily
C. yellow is the national color of Dutch
D. it’s the designer’s favorite color
【4】Which country of the following hasn’t bought a school bus bike?
A. America. B. Germany.
C. England. D. Belgium.
【5】Which of the following is TRUE?
A. Thomas made a new kind of school bus.
B. A school bus usually costs $ 25,000.
C. Thomas sold bikes to Asian countries.
D. Riding school bus bikes helps keep kids healthy.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 John is ______. He is ______ boy.
A. 8 years old, a 8-year-old
B. 8 years old, an 8 years old
C. 8 years old, an 8-year-old
D. 8-year-old, an 8-year-old
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com