精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】根据对话内容,从方框内所给的选项中选出最佳选项,并将其答案的序号写在方框下面的横线上。选项中有两项为多余项。

A: Rosa, I hear that you don’t get on well with your mother. Why?

B: 【1】.

A: That’s not good. Maybe you could stop her.

B: 【2】 So I did nothing and went to my bedroom in silence.

A: Was everything all right later?

B: No! To my surprise, my father was checking my schoolbag when I went in.

A: Oh, dear! 【3】.

B: I don’t know. Do you think I should argue with them?

A: 【4】 Why not ask your grandparents for advice?

B: Good idea. 【5】.

【答案】

【1】F

【2】A

【3】C

【4】B

【5】D

【解析】

试题分析:

【1】F句意:嗯,我昨晚看到她看我的日记。上句提到罗莎不能与妈妈很好地相处,询问原因,此句解释是妈妈翻看了自己的日记。故答案为F。

【2】A句意:但是她是我的妈妈。结合上下句理解,由于是自己的妈妈,只能保持沉默与顺从。故答案为A。

【3】C句意:你的父母为什么那样做?根据上句my father was checking my schoolbag when I went in.爸爸也在查看自己的书包。A表示不理解,故答案为C。

【4】B句意:对不起,我不确定。结合上句Do you think I should argue with them? 你认为我应该跟他们争论吗?一般疑问句要做出肯定或否定回答。故答案为B。

【5】D句意:他们可以帮助我解决这个问题。根据上句Why not ask your grandparents for advice?可知,向爷爷奶奶求救,他们会帮助解决问题。答案为D。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Every day since March 8, people all over the world keep asking the same question: Where did Malaysia Airlines Flight MH370 go? It turns out to be the biggest mystery in modern aviation (航空) history.

In the early hours of March 8, a Boeing 777 took off from Malaysia’s capital Kuala Lumpur (吉隆坡). It was heading to Beijing. But about two hours into the flight, the plane lost contact. There were 239 people on board the Malaysia Airlines flight, including 154 Chinese.

About 12 countries, including China, the US and Australia, have joined the search for the missing plane and passengers. The plane’s disappearance was a “mystery”, said officials. The plane was flying at a height of more than 10,000 meters when it suddenly lost contact. The weather was clear. The pilots didn’t make any distress calls (求救信号). When a plane crashes, broken parts are usually recovered. But up to April 2, officials have not found anything.

People are also talking about a possible hijacking. Interpol (国际刑警组织) said that two people on the flight used stolen passports. But that information alone isn’t evidence(证据) of a hijack.

The investigation (调查) is still going on. It could take months or even years to find out what happened to the flight.

“We are looking at all possibilities,” said Malaysian Transport Minister Hishamuddin Hussein. “The most important thing now is to find the plane.”

On March 24 came a piece of sad news. Malaysian Prime Minister Najib Razak said that the plane “ended in the southern Indian Ocean”. Everyone on the plane died. But the mystery is still not solved. Nobody is giving up. China has said it will work hard to find out the truth at all costs.

【1】Which country was the Flight MH370 flying to ?

A. Malaysia. B. China.

C. Australia. D. the US.

【2】How many Chinese were on the plane according to the article?

A. 239. B. 393.

C. 154. D. 12.

【3】What does the underlined word “hijacking” mean in this article?

A. 你好,杰克。 B. 偷渡。

C. 劫机。 D. 偷盗。

【4】From the article above, it is clearly that __________.

A. two passengers (乘客) didn’t use the passports of their own.

B. the plane was hijacked by two people.

C. Interpol has known what happened to the flight.

D. broken parts has been found by April 2.

【5】Where can you probably read the article?

A. In a travel guide. B. In a history book.

C. In a novel book. D. In a newspaper.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】完成句子,根据图片提示,完成句子中的单词。

1】This is a white ________.

2】The English ________ is mine.

3】I found a set of ________ in the school library.

4】These are some nice ___________.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容,从方框中选出五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整正确。

Many young people in China today are only worried about getting good jobs to make lots of money. In their free time, they think about what to do for fun. 【1】Every year thousands of young people in England finish school and then take a year off before they start work or go to universities. Some young people go to other countries and work as volunteers. 2 For example, they work in schools or hospitals, or they do something helpful for the environment.

Pauline Jones, 18, lives in Cardiff, Wales. 3However, now, she’s living in Belize (伯利兹,中美洲国家). Pauline says, “I’m working with other people here to save the coral reefs (珊瑚礁) in the sea near Belize. The reefs here are beautiful, but if the sea water is very polluted, the coral dies. I’m helping to do research (研究) on the coral and the fish that live around the reefs. All over the world, coral reefs are dying. 4

“I’m staying with a family here and I help do some housework. I don’t get any money, but

that’s OK. I love my work here, and I’m learning a lot about the people of Belize and myself! 5 I want to travel around Belize and Central America.”

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】文段表达(共15分)

根据中文和英文提示,写一封意思连贯、符合逻辑、不少于50词的回信。信的开头和结尾已给出,其词数不计入所完成的回信内。所给英文提示词语仅供选用。请不要写出你的真实校名和姓名。

假如你叫Liu Ying,你的好朋友Jane考试前总是紧张。尽管她刻苦学习,但一开始考试,她就忘了所有东西。她感觉自己好笨,也为此而感到苦恼。于是她通过邮件向你寻求帮助,请根据她的问题回复邮件。

提示词语nervous, stupid, clever, achieve, goals, when, attention, if, get

To Jane

From Liu Ying

Subject I believe you can do it

Hi! Jane,

I’m sorry to hear about your problem and hope I can help.

_______________________________________________________________

_______________________________________________________________

_______________________________________________________________

Yours,

Liu Ying

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,根据短文内容完成表格,每空一词。

Juan Antonio Samaranch(萨马兰奇) was born on July 17th, 1920 and died on April 21th, 2010. He was a Spanish sprots official who served as the 7th President of the International Olympic Committee(奥委会) from 1980 to 2001. He loved sports, like shooting, boxing, football, horse-riding and other sports. He was especially fond of collecting stamps. On July 13th, 2001, he announced(宣布) in Moscow Beijing was going to host(举办) the 2008 Summer Olympic Games. He came to China 17 times and he was very friendly to Chinese people. He praied(赞扬) the Beijing Olympic Games is the most successful Olympics ever.

The Chinese people cannot thank Samaranch enough because he helped realize their Olympic dream. Samaranch was loved by sports lovers across the world, and his death is a loss to the world’s sports. He was away from us quietly forever. But we will never forget his words and try to realize his expectations.(期盼)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

【1】Yesterday we under the famous Harbour Bridge.

【2】The children in the park now.

【3】The old man lived , but he didn’t feel lonely.

【4】Tom open the box and found a toy bear in it.

【5】The journey was at the beginning.

【6】The Olympics in Beijing in 2008.

【7】T om I. I am taller than Tom.

【8】You can see some photos of the trip .

【9】I and saw so many beautiful sights.

【10】Jack knocked my books and pens when he my desk.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Do you believe that you arent smarter than 3-year-old Alexis Martin, one of the youngest members of the high IQ club Mensa? Preschooler (学龄前的) Alexiss IQ is 159, which is only one point lower than Stephen Hawkings. Doctors say the average IQ of a person is about 100.

She learned to read at the age of 2. She reads at a fifth grade level and has taught herself Spanish on her parents iPad! Now, she is a member of the Mensa Club, which only accepts people with an IQ within the top two per cent of people in the world!

Alexis father, Ian Martin, said he first realized Alexis was special when she was 12 months old. She could recite (背诵) bedtime stories. Wed be driving around in the car and she would recite her bedtime stories from the night before. She didnt just recite them, and she recited them exactly.Alexis father would try to trick her and say that her story went a different way, but she always corrected him. Most 12-month-old children take their first steps on their own and most 18-month-olds can only name a small number of objects and body parts, and follow simple two-step questions.

Even though Alexis is a genius (天才), her parents are faced with lots of challenges like how to teach her to make friends of her own age.

Will she go into kindergarten early? We are kind of hesitant (迟疑的) because we do want her to get to that social world, Ian said.

【1】 Alexis Martin is a girl who _____________.

A. has many hobbies B. has a high IQ

C. is good at telling stories D. likes reading

2 According to the report, Stephen Hawkings IQ is as high as ___________.

A. 158 B. 159 C. 160 D. 101

3Alexis Martin could recite bedtime stories at ____________.

A. the age of 2 B. the age of 1

C. one and a half years old D. the age of 3

4What would Alexis do when her father said her bedtime stories went a different way?

A. She would refuse to listen.

B. She would try to recite it.

C. She would correct him.

D. She would laugh at it.

5Which of the following statements about Alexis is NOT true?

A. She is accepted by the Mensa Club.

B. She has made a lot of friends.

C. She learned to read at the age of 2.

D. She learned a foreign language by herself.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】文段表达

根据中文和英文提示,写一封意思连贯、符合逻辑、不少于50词的回信。信的开头和结尾已给出,其词数不计入所完成的回信内。

假如你叫李涛,最近和美国朋友Peter通过电子邮件谈论各自国家的传统节日。请根据他的问题回复邮件。

提示词语:Spring Festival, new clothes, lucky money, clean, get together, fireworks

查看答案和解析>>

同步练习册答案