精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】"I will think of it." It is easy to say this, but do you know what great things have come from thinking? Though we cannot see, or hear, or feel our thoughts, they have great power (力量)!

Isaac Newton was seated in his garden on a summer evening when he saw an apple fall from a tree.He began to think, and tried to find out why the apple fell.Then he discovered how the earth, sun, moon, and stars are kept in their places.

James Ferguson once saw the inside of his father's watch, and he wondered, "Why should I not make a watch?" This set him thinking and it led to a wooden clock which kept good time.

Walt Disney, the famous American film-maker, was often thinking of new ideas.One day, when he was in a meeting, he suddenly stopped talking, deep in thought.He looked and looked at a place high up in the room.This continued for a long time, and then he got an idea for a new cartoon.

Ideas come at any time, and the important thing is to think.When you meet with any difficulty, don't lose heart.Try to think of it before asking someone to help you.Think and by thinking you will learn how to think creatively.

1Newton wanted to find out ________.

A. when the apple hit him

B. why the apple fell

C. who made the apple fall

D. where the apple fell

2Who made a wooden clock?

A. Isaac Newton.

B. Walt Disney.

C. James Ferguson.

D. James' father.

3Which of the following shows the structure (结构) of the passage?

(= Paragraph 1, = Paragraph 2,…)

A. B. C. D.

【答案】

1B

2C

3A

【解析】文章讲述了思考的力量。

1根据He began to think, and tried to find out why the apple fell.可知牛顿想找出来,苹果为什么掉落;故选B

2根据James Ferguson once saw the inside of his father's watch, and he wondered, "Why should I not make a watch?" This set him thinking and it led to a wooden clock which kept good time.可知James Ferguson制作的木钟;故选C

3根据文章第一段思考有巨大的力量,中间三段例举了三个例子,最后一段总结了思考的作用;故选A

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 I’d like to go .

A. to somewhere relaxing B. somewhere relaxing

C. to relaxing somewhere D. relaxing somewhere

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Ⅸ.任务型阅读

1. By planning carefully, and being careful enough during your trip, you can relax and enjoy yourself.

While you prepare for your journey, make sure that you travel with proper medical insurance(保险), in order that if you are sick or injured during your travels, you will be able to get treatment (治疗). Also, be sure to get an international driver’s licence if you expect to drive yourself while you are travelling abroad. 2.

Buy a guidebook and read about the local culture of the country you will be visiting. Also, try to learn a few basic words and phrases of the local language to enable you to communicate a bit. 3.

Remember that a tourist will attract a lot of attention from people. While most of the local people you meet will be friendly and welcoming, there are always dangers for travelers. Theft(失窃) is the most common one. Leave expensive cameras and valuable jewelry at home. If you prefer to stay in cheap hotels while traveling, make sure you lock the door of your room from inside. 4. If you must travel with a lot of paper money or other valuable things, you should ask your hotel about a safe for store them in.

When you get to your destination(目的地),use official transportation.Always go to bus or taxi stands;don’t accept rides from strangers who offer you a ride .Always carry a city map with you so you can find your way if you get lost.

If you have trouble in communicating, look for students and young people who might speak a foreign language. 5. It’s the friendliest and kindest form of communication, and is sure to be understood in any part of the world.

A.And finally ,remember to smile.

B.And just as in your home country, do not expect everyone you meet to be honest.

C.Leave expensive cameras and valuable jewelry at home.

D.Many travelers feel nervous about going to a new and unfamiliar place.

E.Agree on a price before starting out.

F.You may visit anywhere you like to go at any time.

G.Don’t just expect that everyone will speak your language, or that they will understand English.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

家规是一个比较传统的字眼,就现代社会来讲,所讲述到的家规信息并不多。古代大家族一般都会对家规有深刻的认知。一个家庭所规定的行为规范,一般是由一个家族所遗传下来的教育规范后代子孙的准则也叫家法。一个家庭有一个家庭的规矩,这个规矩就相当于国家的法律。家规指家庭的规矩,做任何事都要懂得讲规矩。

请根据下图提示以 “My family rules”为题写一篇文章。

写作要求:语句连贯,80词左右,开头已给出、不计入总词数。

My family rules

My parents are very strict and I have so many family rules. ______________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】If something happens__________, it happens quickly and unexpectedly (意外地).

A. finally B. suddenly C. actually

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】________ in 2014I study English hard every day

AGo to England

BTo go to England

CGoing to England

DGoes to England

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】现今,我们的很多学校都在开展 Pad 教学实验。你的英文笔友 Peter 想了解你的 Pad 课堂学习 情况请根据以下提示以初中生李华的身份给他写一封邮件告诉他你利用 Pad 在课堂上学习 什么内容,如何学习,以及你的感受

提示词语:I-pad, technology, fast, convenient, share, upload, download, personal

提示问题:

What do you learn at class by I-pad?

How do you use it for your study?

What do you think of this kind of class?

Dear Peter,

How is it going? I’m glad to hear from you.

Yours, Li Hua

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】My uncle has two pet dogs.But________of them is friendly to me.

A.each

B.neither

C.either

D.both

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Mr. Lee is an animal lover. He does everything he can animals.

A. hunting B. to hunt

C. to protect D. protecting

查看答案和解析>>

同步练习册答案