精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.Here are some short messages.Emma got all of them on her mobile phone yesterday.Please read them carefully and find the best answers to the questions.
Hey,Emma.
I'm going to have a
party this weekend.
Would you come and
join us?
From Susan
13823636790
 Emma,
•‘Home Alone V''is now
on show at People's.
See this film?
Jessie l3372320909
 Emma,
Mr.Lee said your computer is OK
now.You can go and get it from
10:00a.m.t0 6:00p.m.
James l3654243555
 Emma,
Call me,please.
Vicky 13096752112
 Emma,
Buy some fruits on your
way home.Thanks.
Vicky l30967521 12
 Emma,
Language Center needs experienced
English teachers.Teachers with
background in computer skills are
preferred.
Jane l3756703545
Choose the best choice from A,B or C according to what you read.
71.What is Susan going to do this weekend?C
A.Buy some fruits.B.See a film.C.Have a party.
72."Home Alone V"is a book,isn't it?B
A.Yes,it is.B.No,it isn't.C.No,it is.
73.When can Emma go and get her computer back?B
A.6:00a.m.B.11:00.m.C.9:30a.m.
74.Who asked Emma to call back?B
A.Jessie.B.Vicky.C.Jane.
75.What kind of English teacher does Language Center prefer?C
A.With background abroad.
B.Get along well with students.
C.Can use computer well.

分析 短文大意:
这是一些艾玛昨天在手机上接收到的信息,请认真阅读,找出这些问题的答案.
第一条信息Susan的邀请函,邀请艾玛周末去参加她的派对;
第二条信息Jessie告知,Home Alone V在 People's正在上映;
第三条信息James告知,让取回电脑时间上午十点至下午六点;
第四条信息Vicky让艾玛回电话;
第五条信息Vicky让艾玛回家路上买水果;
第六条信息Jane告知,语言中心需要经验丰富的英语老师,具备熟练的电脑技术.

解答 71.C 细节理解题.根据第一条信息I'm going to have a party this weekend可知,"苏珊要举行聚会,邀请艾玛",故选C.
72.B 细节理解题.根据第二条信息Home Alone V is now on show at People's.See this film可知,"看这部电影",不是书.故选B.
73.B 细节理解题.根据第三条信息Mr.Lee said your computer is OK now.You can go and get it from 10:00a.m.to 6:00p.m.可知,"取回电脑时间上午十点至下午六点",故选B.
74.B 细节理解题.根据第四条信息Emma,Call me,please.Vicky 13096752112可知,"Vicky让艾玛回电话",故选B.
75.C 细节理解题.根据第六条信息Language Center needs experienced English teachers.Teachers with background in computer skills are preferred可知,"语言中心需要经验丰富的英语老师,具备熟练的电脑技术",故选C.

点评 分条阅读理题比较简单,首先指导学生速读全文,抓住中心;然后细读小题,捕获相关的信息,注意一一对应.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.A/An_________ can use his drawings to tell about beautiful mountains,the blue sea and many other things.(  )
A.actorB.scientistC.artistD.doctor

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.All the Chinese people must work hard        China Dream.(  )
A.to realizeB.realizeC.realizing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Wang Yan,a 15-year-old Chinese girl,likes eating snacks very much.She prefers cream biscuits,McDonald's food,KFC chicken.As a result,she has become overweight.
Today in China,there are many children like Wang Yan.Health experts say that children should have healthy eating habits.First,they must eat regular meals and begin with a healthy breakfast.Second,they should have different kinds of foods,such as fruit,vegetables,grain,eggs,milk and meat.Third,children shouldn't eat too much junk food.It's delicious,but eating it often is bad for their health.If children do as the experts say,they won't become overweight.They will be healthier.Students won't become tired at school,and they will have enough energy to study hard.

61.Why has Wang Yan become overweightC?
A.Because she doesn't like sports.B.Because she likes eating vegetables
C.Because she likes eating snacks.D.Because she likes eating fruit.
62.How many pieces of advice do health experts give in this passageB?
A.Two.B.Three.C.FourD.Five.
63.What kind of food are good for our health according to the passageD?
A.Milk,fruit,KFC chicken.B.Cream biscuits,McDonald's hamburgers and KFC chicken.
C.Packages of biscuits.D.fruit,vegetables,grain,eggs,milk and meat.
64.What will be the result if we do as the experts say?We will beB.
A.overweight.B.healthier.C.tired at schoolD.confident.
65.What does the writer think of junk foodC?
A.Terrible.B.Healthy.C.UnhealthyD.Sweet.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.When I was walking past his room yesterday evening,I heard him ________ piano.(  )
A.playingB.to play theC.playing the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-________I have lunch now,Mom?
-No.You must wash your hands first.(  )
A.WouldB.MayC.Ought to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-         do you know so much about the UFO?
-I usually get the information by surfing the Internet.(  )
A.HowB.WhatC.WhichD.Where

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.-Hurry up,_______ you will be late for school.
-OK.I'm coming.(  )
A.andB.butC.orD.so

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

4.[A middle student and her mother are visiting the security education show(安全教育展).]
M:Come on,darling,so many pictures here.
S:(66)D
M:Traffic safety.
S:Sounds boring.
M:(67)F
S:Maybe.Oh!Mum,look at this picture,a boy is hit by a car when he is running across the road. (68)B
M:So it is!
S:(69)G.That helps us stay safe from danger.
M:Yes,better safe than sorry.Let's go to another hall to learn more about how to protect ourselves.
S:(70)A Let's go.
A.Good idea.B.How terrible!
C.It's my pleasure.D.What are they about?
E.What do you think of them?F.But it has meaning to everyone.
G.I think we are supposed to follow traffic rules.

查看答案和解析>>

同步练习册答案