【题目】![]()
【1】Who is this postcard sent to?
A. Peter. B. Gemma. C. Kim. D. Tom.
【2】Which country does this postcard come from?
A. Canada. B. China. C. England. D. Australia.
【3】How did Tom go to Holiday Cove?
A. By plane. B. By ship. C. By car. D. By train.
【4】Why does Peter want to go to the aquarium instead of the crocodile farm?
A. Because he has visited it before.
B. Because he is afraid of crocodiles.
C. Because he is interested in dolphins.
D. Because he has no tickets to the crocodile farm.
【5】Where is Tom going on Friday?
A. Holiday Cove. B. Rest Harbor. C. Mill Hill. D. Golden Beach.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】A
【4】B
【5】B
【解析】
试题本文是书信类阅读,讲述写给Kim一个明信片,讲述旅行过程中的趣事。
【1】C 细节理解题。根据文中可知这是个明信片,右边是他的地址,是收信人的地址,故可知是Kim Allen,故选C项。
【2】D 细节理解题。这篇文是明信片,从邮票可知,来自AUSTRALIA,澳大利亚,故选D项。
【3】A 细节理解题。根据第二提到the flight was so boring,航班十分无聊,可知是做飞机去了,故选A项。
【4】B 细节理解题。根据第四段提到I am excited because we are going to visit the crocodile farm tomorrow,Peter is scared and says he wants to go to the aquarium instead.我想去鳄鱼园,彼得很害怕,故选B项。
【5】B 细节理解题。根据最后一段提到 we are leaving for Rest Harbour on Friday.可知是去Rest Harbour,故选B项。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】从方框中选择恰当的单词,完成下列句子。每空一词,每词只用一次。
![]()
【1】I ________ a white wine with this dish. They taste delicious.
【2】He went to bed much ________ than before.
【3】He _________ we’ll have a good time at Fun Times Park.
【4】He _________ pulled some money out of his bag.
【5】The children on the sand were _________ with excitement.
【6】She is _________ of going out alone.
【7】We can _________ our friends with dumplings on Spring Festival.
【8】Tom was really _________ and ate up everything served.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】I remember ________ him to close the window,but now the window is still open.
A.telling
B.to tell
C.tell
D.tells
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Mike ________his computer and checked his email.
A.turned on B.turned off
C.turned up D.turned down
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 ---Thank you for your help .---____.
A. That’s right
B. Don’t mention it
C. All right
D. You are right
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】I will get to the meeting on time ____ it is raining hard .
A. though B. because C. but D. so
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 ----Will you please _______ the child cry any more?
----Well, I just wanted him not to play with the chalk.
A. don’t make B. not make
C. not to make D. not making
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 It's important to eat a ________ diet.
A. balanced B. balance C. balancingD. balances
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com