| ①3:30pm To Mike, Mr Tyler rang.No football practice today.I'm going to Donna's house to play and be back at 5:00pm. Liz | ②4:00pm To Liz, It's your turn to walk the dog.I have to do my homework after school.Remember to play with Teddy when you get home! Mike |
| ③6:45pm Has anyone seen my tennis shoes?I'm in my bedroom doing my homework. Mike | ④9:00pm I saw your shoes this morning.They smelt terrible so I put them outside the back door.Good night,dears! Mum |
分析 这是一篇日常生活类的阅读.是四张便条.大意是:
布朗夫妇有两个孩子,Mike heLiz.他们都很忙,因此都彼此留便条.读今天的四个便条后回答问题:
1.3:30pm
给Mike,
Mr Tyler来电话了.今天没有足球训练.我去Donna的家玩,下午5:00回来.
Liz
2.4:00pm
给Liz,
轮到你遛狗了,放学后我必须做作业.当你回家时记住和Teddy玩.
Mike
3.6:45pm
有人看见我的鞋子了吗?我在我的卧室写作业.
Mike
4.9:00pm
今天早上我看见你的鞋子了.他们太难闻了,我把它们放在门后边的外面.
妈妈
解答 51.C.细节理解.根据第一个Liz写给Mike的便条.I'm going to Donna's house to play and be back at 5:00pm.我去Donna的家玩,下午5:00回来.可知Liz将在下午5:00回来.故选C.
52.C.细节理解.根据第二个Mike写给Liz的便条.It's your turn to walk the dog.轮到你遛狗了.可知今天是Liz遛狗了.故选C.
53.B.细节理解.根据第三个Mike在下午六点四十五分写的便条.I'm in my bedroom doing my homework.可知我在我的卧室写作业;故选B.
54.A.细节理解.根据地四个便条.They smelt terrible so I put them outside the back door.可知他们太难闻了,我把它们放在门后边的外面.故选A.
55.C.细节理解.根据第二个Mike写给Liz的便条.I have to do my homework after school.Remember to play with Teddy when you get home.轮到你遛狗了,放学后我必须做作业.当你回家时记住和Teddy玩.可知Teddy是家里的一只狗.故选C.
点评 做阅读题的时候应仔细的寻找短文中信息,找到足够的做题的依据.紧紧抓住上下文语境所提供的信息,并注意上下连贯,合乎逻辑.然后逐一选出答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | better | B. | .best | C. | .good | D. | .well |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | badly | B. | softly | C. | hardly | D. | heavily |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | difficult | B. | more difficult | C. | most difficult |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
Helen:My parents are annoying.They never stop going on about how I should keep my room tidy,keep my hair tidy and wear smart clothes.They even make me do the washing-up after dinner every night!None of my friends have got such parents.What should I do? |
| Why do you think you're the only one with parents like that?All parents are the same.They want us to look like them.Sometimes it's really annoying.They don't understand that fashions have changed in the last 30 years! Tom,Canada Hi,Helen.I think you should do what your parents ask.They're much older than you and you should take their advice.It's their house you live in and their money you spend. Emily,New Zealand, Helen,why should your parents do all the washing-up?You should help around the house---it's only fair. Simon,Scotland I don't see why you are so unhappy.Your parents act like that because you are the one they love and care about.We share housework in my family.I even wash the car for my father.And I get paid for that. Victoria.Australia |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a eight years old | B. | eight-years-old | ||
| C. | an eight-year-old | D. | eight-year-old |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How long | B. | How soon | C. | How far | D. | How fast |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com