【题目】![]()
【1】The talks will last .
A. 1.5 hours B. 2.5 hours C. 9.5 hours D. 14.5 hours
【2】Smart phones help people in area where care workers are not enough.
A. know more medical knowledge
B. do more sports to keep fit
C. know more medical care workers
D. get immediate medical treatment
【3】The underlined word their refers to .
A. the smart phones’ B. the animals’
C. the environmental groups’ D. the people’s
【4】Which of the following is NOT true?
A. These two talks are given by Dr. Levi Tbile and Dr. Erin Lasiter.
B. People can use smart phone video cameras to record news events.
C. A light lunch will be served in the library after the talks.
D. You have to pay for your ticket before the talk.
【5】The above information is about .
A. the increase of smart phone sales
B. the new ways of spreading information
C. the changes mobile communication has brought to our life
D. health care and environmental protection around the world
【答案】
【1】B
【2】A
【3】B
【4】D
【5】C
【解析】智能手机在很多方面改变了我们的生活,这篇短文介绍了一个关于这个话题的谈话,并且以具体的几个例子讲述了这些影响。
【1】细节理解题。根据短文的开头标题下面Wed: May 11, 10:00am-12:30am可知,这个谈话将会从10点到12点半,持续两个半小时,故应选B。
【2】细节理解题。根据短文第二段中smart phones are used to send people medical information, disease-treatment information and other information to some places short of care workers可知,智能手机可以给人们提供很多医疗信息,因此A选项与原文的意思一致,选A。
【3】词义猜测题。根据划线单词所在的句子Smart phones are often used to watch the movements and habits of animals in danger, helping with their protection可知,智能手机可以用来观察濒危动物的移动和习性,帮助保护他们。这里的their指代的就是这些濒危的动物,故应选B。
【4】细节理解题。根据短文的最后Free talks but only ticket holders are allowed in可知,D选项不对。根据短文最后可知Dr. Levi Tbile and Dr. Erin Lasiter是两个演讲者,故A正确;根据短文第四段中Smart phone video cameras allow people to record news events可知B正确;根据根据短文的最后一句话A light lunch reception will follow in the Goldstein library 可知,C选项是正确的。
【5】主旨大意题。根据短文第一段中Mobile communication technology has become an important part of life and has changed the world in many important ways可知,移动电话在很多方面改变了我们这个世界,文章中从几个方面讲述了智能手机对我们的生活带来的影响。故应选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
The Ant Bully Actors: Julia Roberts (Voice), Nicolas Cage (Voice) Language: English Running time: 1hour and 25minutes Price: Weekdays -- $30 (adults) $15 (Children under 7) Weekends -- $40 (adults) $20 (Children under 7) | James: I really enjoyed this movie. It’s a fun movie for the whole family. I had really good laughs and enjoyed being there. Sam: I would recommend(推荐)this movie to everyone. Whether you go with your family or friends, I think this movie has something you will really enjoy! John: I’ve seen several movies of this kind, but this one is the best. It is so well made – some of the scenes are so beautiful. Mary: I went to see this movie with my 9 - year – old daughter this Tuesday, really without knowing too much about. My daughter and I were pleasantly surprised at how funny it was. We just couldn’t help laughing. I would recommend this movie to the whole family. |
【1】From the poster, what language is spoken in the movie ?
A. Chinese B. English C. Japanese
【2】How long does the movie last?
A. 75 minutes B. 85 minutes C. 95 minutes
【3】Why does John like the movie ?
A. Because it’s a fun movie for the whole family.
B. Because the movie has something he enjoys.
C. Because it is well made – some of the scenes are so beautiful.
【4】How much did Mary and her daughter spend on the movie?
A. 60 dollars. B. 80 dollars C. 45 dollars.
【5】What kind of movie is Ant Bully?
A. It’s a sad movie. B. It’s an action movie. C. It’s a fun movie.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
Can you imagine( 想 象 )a world without the Internet?It's surprising to think about it. Now, China has more than 162 m【1】Internet users, according to the ChinaInternet Network Information Centre. This is the second highest number of user in the world after the United States. Today,66%of Chinese “netizens (网民)”are teenagers. “They s【2】about thirteen hours every week online,”said Qian Hulin,an Internet expert( 专家).Doctor Song in BeijingXuanwu Hospital said about 14% of Chinese netizens who are teens often lasted over ten h【3】to play online games.
The main reasons why teenagers surf the Web are to search for information,to communicate(交流)with others and to have f【4】. On the Internet,teenagers can find out almost anything. And surfing the Web can help students with their homework and widen their knowledge.
Li Dong,a teacher at No. 41 Middle School in Shijiazhuang,likes her students to use the Internet. “When we talk in class,students who surf the Net usually know more background information than the others,”she said.
In addition,people can use the Internet to write letters or stories and send emails. Many teens keep in touch with their friends online. It is c 【5】than phoning somebody far away and also much quicker.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】There is a website about restaurants. People like to visit it and express their opinions about restaurants. Read what people said on the Internet.
RE: Is Goodies good? 7:02 PM 08/26 Does anyone know about Goodies next to the Mad-Eye Theater? I want to go there with friends this Saturday. Thanks! |
Jane TW |
RE: Is Goodies good? 7:30 PM 08/26 My dad took me there yesterday. I don’t know if it’s expensive. He paid. The food was fine, not the best, though. But you must try its papaya ice cream. I just can’t get enough of it!Dinner is$50 cheaper if you eat there on your birthday. |
Crazy-p |
RE: Is Goodies good? 9:56 PM 08/26 It’s the best restaurant I’ve ever been to. It’s a little expensive. But it costs $100 for lunch. Crazy-p is right about the papaya ice cream. There’s no other word for it. |
Kenny |
RE: Is Goodies good? 11:11 PM 08/27 After you eat there, everything else on the earth tastes good!I don’t want to go there again. |
Teddy 0503 |
【1】If you go to Goodies to have dinner on your birthday, you can ____________.
A. get a free meal B. pay half the cost of your meal
C. pay $50 less than usual D. get a free papaya ice cream
【2】According to the passage, Crazy-p advises Jane TW to ______________.
A. taste papaya ice cream B. go to Awe’s
C. have lunch in Goodies D. go to a better restaurant
【3】Who thinks Goodies has the worst food?
A. Crazy-p B. Jane TW C. Kenny D. Teddy 0503
【4】What’s Kenny’ idea about Goodies?
A. He thinks Goodies has the worst service.
B. He thinks Goodies is the cheapest restaurant.
C. He thinks Goodies has the friendliest waiters.
D. He thinks Goodies is the best restaurant he has ever been to.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容及首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整,每空一词。
![]()
The Fisherman and His Soul is a story of a young man who lives by the s【1】and does some fishing for life. One day, he catches a beautiful mermaid. In fact, the mermaid is a nice girl with golden hair. She has nice voice and comes and s【2】 for him every evening. As days pass, the Fisherman falls in love with the mermaid and decides to stay with her.
But to be with her, the Fisherman should leave his soul because the mermaid has n【3】 soul. At last, the Fisherman chooses to send his soul away. With the help of a witch, he c【4】 his soul off with a knife. His soul gets alone and travels around the world s【5】.
Each year, his soul comes b【6】 to the Fisherman and tells him about the travels and tries to tempt(诱惑)the Fisherman to leave the mermaid. The first year, his soul tempts him with good things, beauty and riches- he shows the Fisherman beautiful girls and a lot of m【7】, the Fisherman doesn't go. The next year, he shows the Fisherman b【8】things, ugly and poor- he tells the Fisherman many sad stories in the world, the Fisherman doesn't go. But in the t【9】 year, he asks the Fisherman to let him enter his heart. This time, the Fisherman agrees.
When his soul gets in the Fisherman's heart, his heart is broken(破碎)and the mermaid dies soon. Then the Fisherman dies too.
So it's a sad story, and a story about 1【10】.
(取材于扬州市“五个一百工程”指定阅读书目《渔夫和他的灵魂》)
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
假设在学校开放日,你负责向来宾(guest)介绍学校的四个俱乐部。请根据以下要点提示,写一篇60词以上的演讲稿。
SCHOOL CLUBS
![]()
Travelling Club
每周参观一个广州景点
![]()
Collection Club
介绍自己的收藏品
![]()
Movie Club
做海报分享喜欢的电影
![]()
???
设计一个俱乐部名称和1-2活动
注意:1.词数60以上(文章头已给出,不计入词数)
2.不得透露学校,姓名会任何个人信息,否则不予评分。
Ladies and gentlemen,Welcome to our school!It's my pleasure to introduce our school clubs to you.
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】I ________ my hometown for a long time. I really miss it!
A. left B. went away from
C. have left D. have been away from
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—When and where to spend the holiday ____ yet.
—Let’s make it now.
A. is decided B. doesn’t decide
C. has not been decided D. has decided
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】When his money _______, he had to return home.
A. ran out B. has run out
C. was run out D. was run up
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com