【题目】阅读下面四篇短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
B
①After months of hard work, it's time to have fun during the summer holiday! If you are still planning what you are going to do during the days, why not enjoy a visit to a theme park?
②Lots of theme parks have roller coasters (过山车). A roller coaster may appear dangerous while in fact, it's perfectly safe for family fun. If you like heart-stopping thrills, this "scream machine" is your best choice. For example, Kingda Ka is a steel roller coaster located at Six Flags Great Adventure in the United States. It is the world's second fastest roller coaster. Riding this roller coaster makes you feel like you are flying in the sky!
③Does this sound scary to you? If so, we will take you to other theme parks around the world. Ocean Park in Hong Kong is the first stop. You can walk through an underwater tunnel as sharks swim overhead or watch a dolphin swimming show. Besides, cable cars will carry you more than 200 meters to the top of the park.
④Europa-Park is another good choice. If you think a few days are not enough to travel through Europe, this theme park in Germany will show you what other European countries are like. ▲ . You can first ride French bobsleds (雪橇), then eat Greek sandwiches and then take a roller coaster based on the Russian space station—all in one day! Besides, Europa-park is very real. The street lights in the Spanish part are from Spain and the small houses in the Swiss part come from Switzerland.
⑤Our last stop is Universal's Islands in the US, a world-famous dinosaur theme park. If you are a fan of dinosaurs, it is just the place for you. You can have an unforgettable experience and see dinosaurs in their natural homes.
(1)It is a good choice to if you like heart-stopping thrills.
A.see dinosaurs
B.walk through an underwater tunnel
C.ride a roller coaster
D.watch the street lights in the Spanish part
(2)Which of the following is Not True according to the passage?
A.The Europa-Park is in Germany.
B.Six Flags Great Adventure lies in the UK
C.You may visit Universal's Islands in America.
D.The Ocean Park is a tourist attraction in Hong Kong.
(3)Which of the following can be put in the blank in Paragraph 4?
A.Europa-park has 12 country-themed areas.
B.Europa-park is suitable for living.
C.Europa-park is famous for its food.
D.Europa-park is always crowded.
(4)How is the passage organized in structure (结构)?
A.
B.![]()
C.![]()
D.![]()
【答案】
(1)C
(2)B
(3)A
(4)D
【解析】本文推荐暑假旅行的几个世界上著名的主题公园及各自的特色。
⑴细节理解。根据第二段 If you like heart-stopping thrills, this "scream machine" is your best choice可知过山车会带来令人心跳的刺激,故选C。
⑵细节理解。根据第四段this theme park in Germany will show you what other European countries are like可知A正确;根据第二段Kingda Ka is a steel roller coaster located at Six Flags Great Adventure in the United States可知B错误;根据第五段Our last stop is Universal's Islands in the US可知C正确;根据第三段Ocean Park in Hong Kong is the first stop可知D正确。故选B。
⑶细节理解。根据上下文可知欧洲公园能向4人展示其他欧洲国家的样子,首先乘法国的雪橇,然后吃希腊的三明治,接着是以俄国的太空站为基础的过山车,一天之内可以体验完所有的。并且,欧洲公园是真实的,西班牙区的街灯来自西班牙,瑞士区的小房子来自瑞士。故选A,欧洲公园有12个国家主题区。
⑷文章结构。本文的第一段是中心,中心句是why not enjoy a visit to a theme park?后四段围绕的中心词theme park介绍世界上著名的主题公园。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】___ only takes about fifteen minutes to get to the station by car.
A. This B. It C. That D. One
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
Frank is eleven. He's from Australia. His house isn't in a city. It's in the countryside.
Frank's parents have a big sheep ( 绵 羊 ) farm. They have a lot of sheep.
Frank's family has two dogs. Their dogs aren't pets. They can't eat or sleep in the house. They can't play with the children. Their dogs are farm animals (动物). They help to get the sheep.
There isn't a school near Frank's house. He has lessons on the computer at home. He uses the Internet (因特网) to talk to his teachers.
Frank often helps his parents to do some farm work. He enjoys his life in the countryside.
【1】Frank's family live .
A.in the city
B.on the hill
C.in the forest
D.in the countryside
【2】Their two dogs can .
A.play with the children
B.help to get the sheep
C.sleep in the house
D.eat in the house
【3】How does Frank have lessons?
A.He goes to a school.
B.He listens to some CDs.
C.He watches lessons on TV.
D.He studies on the computer.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Don’t forget ________ an umbrella ________ you.It’s going to rain.
A.to take;to
B.taking;to
C.to take;with
D.taking;with
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】I saw some________and________dancing in the street the day before yesterday.
A.Germen;Englishmen
B.Germans;Englishmans
C.Germans;Englishmen
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Which floor would you like__________?
A. live B. to live C. live on D. to live on
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Jenny, Bob, Linda and Frank lost some things.
Jenny: I lost my purple pencil box. You can see Elsa on it. There are three pencils and a ruler in the pencil box. |
| Bob: I lost my notebook. It's a yellow one. There is a rabbit on it. Some English notes are written in the notebook. | |
Linda: I can't find my schoolbag. It is red. You can see Hello Kitty on it. A pencil box and a map are in it. |
| Frank: I can't find my schoolbag. Mickey Mouse is on it. There are three picture books in it. My English book is in it, too. | |
【1】Who lost pencil boxes?
_______________________________
【2】What color is Bob's notebook?________________________
【3】What can you see on Linda's schoolbag?
__________________________________________
【4】How many books are there in Frank's schoolbag?
______________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】(2011广东广州)—I feel a bit hungry now.
—Why not ________ for dinner with us?
A.go
B.did you go
C.to go
D.do you go
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】I came here in 2009 ,so I _______this school for 4years .
A. has been in B. have been in C. have in.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com