【题目】根据材料内容,选择正确答案。![]()
(1)Tokyo One is the name of a _________.
A.hotel
B.restaurant
C.food supermarket
D.museum
(2)Tokyo One is in ________.
A.Tokyo.
B.Sydney
C.Houston
D.London
(3)We can go to Tokyo One for lunch at ________.
A.10:30am on Monday
B.3:00pm on Friday
C.11:00am on Saturday
D.2:30pm on Sunday
(4)We can have dinner in Tokyo One at 9:40pm ________.
A.on Saturday
B.on Tuesday
C.on Wednesday
D.on Thursday
(5)Tokyo One offers us the following information except _______.
A.location
B.telephone number
C.website
D.food price
【答案】
(1)B
(2)C
(3)D
(4)A
(5)D
【解析】图表介绍了东京日式海鲜自助餐的地理位置,网址,午餐的就餐时间,晚餐的就餐的时间,最后又附加的位置。通过日常常见的广告布告的形式,对这些信息进行简单的提问,重点考查学生对日常生活常识的运用能力。
(1) 细节理解题。问题:Tokyo One是下列哪一项的名字,通过表格明确是一个饭店的名称,提到了午餐和晚餐的时间。故选B。
(2) 细节理解题。问题:东京日式海鲜自助餐的地点?联系图片:Additional location: 2938W. Sam Houston Pkwy.明确提到饭店的具体位置。结合选项选择第三项。故选C。
(3) 细节理解题。问题:我们能在几点钟去东京日式海鲜自助餐吃午餐?联系原文:Lunch Hours: Mon-Fri 11:00am-2:30pm Sat & Sun 11:30am-3:00pm句意:午餐时间:周一到周五,上午十一点到下午二两点半;星期六到星期日,上午十一点半到下午三点。结合选项,明确第四项的时间可以去就餐。故选D。
(4)细节理解题。问题:在星期几的下午九点四十分,我们能去东京日式海鲜自助餐就餐?联系原文:Dinner Hours: Sun-Thurs 5:30pm-9:30pm Fri & Sat 5:00pm-10:00pm句意:晚餐的时间:星期日到星期四:下午的五点半到九点半;星期五到星期六:下午五点到十点。结合选项第一项的时间符合。故选A。
(5)细节理解题。问题:东京日式海鲜自助餐提供的信息中没有提到哪一项?结合图表中的信息提供,提到了位置,联系电话和网址。没有提到食物的价格。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文理解, 从A、B、C、D四个选项中选择最佳答案填空。
Have you ever taken a tour of a zoo? If so, it's likely that the person who led you through the zoo helped you to learn a lot about the 1.
Amelia Rinas is a high school student who lives in Ohio. One day Amelia 2 the Cleveland Metroparks Zoo. The moment she saw the gorillas there, she left 3 about them. She wondered if they were getting the right foods.
Amelia read all she could about gorillas and learned what they like to 4 . Then she started a "gorilla garden". She grows the fruit and vegetables that gorillas love to eat. Some of those foods are tomatoes, carrots, and strawberries. Amelia works with other volunteers in her community who use their 5 time to help Amelia and the gorillas. When they take the food to the zoo, the gorillas are thrilled. They look so excited!
Who is responsible for Amelia's interest in animals? Amelia is a member of Roots& Shoots. Its members are young people who 6 animals and the environment. They helped Amelia understand that animals need our care too. The slogan on the Roots &Shoots Website is "Inspire, take action, make a difference." These words tell 7 the group is all about. The group urges(力劝) kids and grown-ups, including parents and teachers, to do what they can to make a 8where they live.
When interviewed about her project, Amelia said, "I joined Roots& Shoots 9 I wanted to make a difference in the world."
There are many 10 to make a difference in the world. Amelia Rinas' gorilla garden has helped make gorillas happier and healthier.![]()
(1)A.gardens B.foods C.plants D.animals
(2)A.opened B.bought C.visited D.started
(3)A.bored B.tired C.worried D.relaxed
(4)A.eat B.bite C.fight D.kick
(5)A.paid B.last C.extra D.lost
(6)A.care about B.look fo C.run after D.laugh at
(7)A.when B.what C.how D.where
(8)A.living B.mistake C.mistake D.difference
(9)A.because B.but C.though D.unless
(10)A.ways B.mysteries C.courses D.inventions
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】听句子,选择与你所听到的句子意思相符的图片。每个句子读一遍。(每小题1分,满分5分)
![]()
A. B. C. D. E.
【1】_______【2】_______【3】_______【4】_______【5】_______
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Look at the map. You're standing on the footprints (脚印).If someone comes to you and asks the way,can you tell him/her?
![]()
【1】Where are you standing now?
A. Market Street. B. East Street. C. South Road. D. High Street.
【2】Which(哪一个)is the way to the library?
A. Go along North Road and take the second turning on the left, and then turn right. Now you can see the library on the left.
B. Go along North Road and take the third turning on the left, and then turn right into River Street. Now you can see the library on your right.
C. Go along Market Street and then turn right into High Street. And now you can see the library.
D. Go along North Road and then turn left into West Road. Then you can see the library on your right.
【3】Which place is the nearest (最近)from you?
A. The cinema. B. The supermarket. C. The police station. D. The park.
【4】Which is the shortest (最短) way for you to get to the Ferry Street?
A. Market Street →New Street→ North Road →Ferry Street.
B. East Road → Ferry Street.
C. Market Street → Ferry Street.
D. East Road → High Street → Market Street → Ferry Street.
【5】Which(哪一) road should you take to go to the swimming pool?
A. Old Street. B. East Road. C. Market Street. D. North Road.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】看图完成对话(10分)
![]()
1. A: Excuse me, ___________ are the boys?
B: Look! They are __________ the playground.
They are having a _______________________.
![]()
2. A: _______ you ________ to see a play this weekend?
B: No, we aren’t.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,根据短文内容,从短文后的选项中选出适当的选项补全短文(有一多余选项),并将选项的编号依次填入题后表格中。(共5小题,每小题1分;计5分)
Welcome to the most friendly museum in London. In most museums, there is no shouting and no running, and you must not touch anything. 【1】 It is noisy! People talk about what they can see and do here, and there are some very noisy machines as well. If you want answers to all your questions about science, this is the right place for you.
【2】 You can learn about communications and the environment as well as math, physics and chemistry. For example, you can find out how people dig coal (煤) from the ground and use it to create energy. And in one room they even explain how X-rays let you see inside your body.
The Launchpad on the third floor is the most popular room. 【3】 For example, if you want to fill a bag with sand, you have to control a kind of truck (卡车) on wheels and move it into the correct place. You can also find out how people travel into space and back again.
Now, we arrive at the fourth and fifth floors. 【4】 If you compare the medicine of the past with the medicine of today, you will feel very lucky next time you visit a doctor.
The Science Museum is interesting for people of all ages. You can always find something new and have a wonderful time there. The museum is free to enter. 【5】 It is open daily from 10 a.m. to 6 p.m. So if you ever go to London, make sure you visit theScience Museum. It is my favorite museum in the whole world.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请根据句意从方框中选择合适的动词, 并用其适当时态填空,使句子通顺。
![]()
【1】—The teacher with the students _____ the study trip to Beijing next month at that moment .
—No wonder they looked so excited.
【2】-Where is Tom? -He _______________ to the playground.
【3】I hear you once studied in Sunshine Middle School. Who you English there?
【4】If you continue your bad habit, you ____ in the high school entrance exam. Let’s wait and see.
【5】 Remember not to play the piano while your father ____________ the letter.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请仔细阅读1-5题中应用文及相关信息,从A-F中按照要求匹配信息,其中一项为多余项.
A. |
| Photography Club --- We are looking for artistically inclined students to join our new club. We plan to meet every Tuesday and Thursday evening after school from 6 to 8 pm. Each member must have their own equipment. | |
B. |
| Hiking Society --- Members meet every Saturday to discuss their hiking trips and twice a month, we arrange trips to different parts of the province for members to go on breathtaking scenic mountain walks. Get to understand our local geography, keep fit and have fun. | |
C. |
| Film Club --- The club is perfect for students who love artistic movies. Every Tuesday and Friday evening we hold a seminar in which a great new movie or a classic film is discussed and reviewed. | |
D. |
| Dancing Club --- We are the largest club in the university with over 400 members. Members are invited to dancing practice every Monday evening from 7 pm to 10 pm and we hold dance parties with students from other universities once a month. Perfect way to keep fit and meet new friends. | |
E. |
| English Society --- A new group organized by the University English Dept. gives all students on campus a chance to practice and improve their English. We plan to have regular foreign guests come to our weekly meetings every Wednesday evening at 7:30 and we show English language movies that can help you both practice your English and be entertained as well. | |
F. |
| Book Club --- Members meet each week to discuss and recommend books to each other. Meetings are lunch times on Fridays. Membership is free. All members qualify for a 20% discount on all books purchased from the Xinhua Book Store. | |
Cherry wants to join a club that will keep her fit and active but because she has a part-time job every workday evening, she is only available to take part on the weekends.
David is a new student at the university, whose major is English literature. He is a little shy so she is hoping to join a club that can help him get to know new people and build his confidence.
Bonnie is majoring in drama and wants to be a scriptwriter when she graduates. She is interested in discovering new stories that she may one day be able to turn into movies. As her home is far from the university, she is only free during the day to take part.
Betty is studying film making and one day hopes to become a director. But she thinks her ability to create beautiful visual images is not strong enough, so she has recently purchased a camera to help her practice.
Jack is a first year geography student who would like to learn more about the geography of the local area. He is also worried about passing the English test that all students must take at the end of their first year of study. He has to return to his home to help his parents every weekend, so he is only free during weekdays.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com