【题目】阅读理解
Do you like sports? Here is what three students say about their sports.
|
|
|
(1) doesn't like sports.
A.Alice
B.David
C.Cindy
D.Eric
(2)Eric plays basketball for ____________ hours on weekdays.
A.two
B.three
C.four
D.six
(3)Which(哪一个) is right?
A.David can't play tennis well.
B.Alice's favorite sport is basketball.
C.Kobe is Cindy's favorite basketball star.
D.Cindy thinks computer games are boring.
【答案】
(1)C
(2)A
(3)A
【解析】短文大意:该文中是三个学生爱丽丝、埃里克和辛迪在谈论他们各自的运动。
(1)C细节理解题。根据第三格中No, I don't. I don't play sports. I think they're boring.可知辛迪不喜欢运动,所以选C。
(2)A细节理解题。根据第二格中On weekdays we play basketball from 4:00 pm to 6:00 pm.可知-埃里克在工作日每天打篮球两个小时,所以选A。(3)A细节理解题。根据第一格中I often play tennis with my cousin, David. He loves the game, too. But he can't play it well.可知大卫打网球打得不好,所以选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Mary lost her bag school.
A. on her way to B. on her way
C. in her way to D. in her way
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据图示和所提供的关键词,分别写出一个符合图示内容,语意正确的句子.
【1】
How; make
【2】
go; vacation
【3】
have; future
【4】
as…as
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】补全对话(5分)
从方框中选出适当的句子,完成对话,有两项为多余选项。
![]()
M:Good morning. Can I help you, madam?
W:Yes, please. 【1】
M:OK. Qingdao is a nice place to visit. 【2】 The weather is neither hot nor cold.
W:Sounds good. 【3】
M:You can get there by train.
W:Shall I visit places of interest by bus in Qingdao?
M:Sure. 【4】
W:Really perfect. 【5】
M:280 yuan each person. It includes train tickets, park tickets, hotel and meals.
W:Well. It’s nice. I’d like to book(预定) the tour for two.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Mr Wang teaches ______ English. He is friendly to ______.
A. our; me B. her; we
C. them; their D. us; us
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Everyone ______ sad when they get the bad news.
A. sounding B. looking C. looks D. sounds
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有一个为多余选项。
![]()
Doctor: Good morning. What’s your trouble?
Woman: I don’t feel very well.
D:61.【1】?
W: Yes, I have. My temperature is a little higher.
D: Open your mouth and say “Ah”.
W: Aahh
D: 62.【2】?
W: Ever since last night.
D: Did you sleep well?
W: No, I was very tired last night.
D: Oh, I see. 63. 【3】.
W: Can you tell me how I got a cold?
D: Maybe you overworked yourself.
W: I think so. I have too much work to do every day. Do I have to stay at home?
D: Yes. You’d better stay at home for two or three days.
W: 64.【4】 ?
D: No. I don’t think it is serious. But you really need a good rest and take this medicine.
W: 65.【5】?
D: Three times a day.
W: OK. Thank you.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】从方框中选择最佳选项完成对话, 有两项多余。
A. No, I haven’t. |
Tom: Mum, have we got any meat in the fridge?
Mum:
Tom: That’s good. Meat is my favourite food.
Mum: No. Cola is an unhealthy drink.
Tom: I know, Mum. But I like cola very much
Mum:
Tom: OK. I will drink some milk.
Mum: Tom, I will buy some vegetables.
Tom: Carrots and bananas.
Mum: Oh, my child.
Tom: Ah! I like carrots.![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2012贵州贵阳】Jimmy has sixteen broken bikes to _______ and give away to kids who don’t have bikes.
A. fix up B. set up C. put up
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com