精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.Happy Middle School
We're a bilingual(双语的)school for children of 6-15.We want a cook,a library assistant,a sports coach and a language teacher.
JobAgeLanguageSkill(技能)Other tenm(条件)
cook25-40Chinesecan cook Chinese and western foodhealthy
library assistant20-35Chinese,Englishread different kinds of bookscareful
sports coach20-40Chinese,Englishmajor in (主修) P.E.healthy and strong
language teacherChinese,Englishmajor in English
36.Which of the following can go to Happy Middle School?B
A.A four-yea-old child.B.A ten-year-old child.
C.A sixteen-year-old child.D.A five-year-old child.
37.Happy Middle School doesn'wantB.
A.a cook.B.a nurse.C.a library assistant.D.a sports coach.
38.Which of the following may not speak English?A
A.The cook.          B.The library assistant.
C.The sports coach.D.The teacher.
39.The cook can cookC.
A.Chinese food   B.western food    C.Chinese and western food  D.food
40.Which is not needed as a sports coach?D
A.He majors in P.E.
B.He must be healthy and strong.
C. He can speak Chinese and English.
D.He can cook western food.

分析 快乐中学的学生均为6-15岁,它是一所双语学校,现招收一名厨师、一名图书管理员、一名体育教练和一名语言教师.方框内附有各自的条件要求,包括年龄、语言、技能和其他条件.

解答 36.B 细节理解题.根据We're a bilingual(双语的)school for children of 6-15可知,"孩子年龄是6-15岁",故选B.
37.B 细节理解题.根据We want a cook,a library assistant,a sports coach and a language teacher.可知"学校不需要护士",故选B.
38.A 细节理解题.根据cook一栏的内容可知,"只有厨师可以只说汉语,不用说英语",故选A.
39.C 细节理解题.根据cook一栏的内容,can cook Chinese and western food可知,"厨师要会中西餐",故选C.
40.D 细节理解题.根据sports coach一栏的内容可知,"体育教练不需要会做西餐",故选D.

点评 对于广告布告类阅读理题,首先指导学生速读全文,抓住每个要点;然后细读小题,捕获与题目相关的信息,各个作答;然后复读,核对答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Why not considerdoing (do) it in another way?Maybe you'll succeed.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.  Charles Chaplin was born in London on April 16,1889.His parents were music hall actors.The Chaplin family were very poor,and life was difficult in London.Charlie,as he was called,used to do his mother's job in the theatre when she was ill.
When he was only 17years old,Chaplin got his first real job as an actor.What he did was to do silly things to make people laugh in the theatre.Seven years later he went to the USA.And over the next four years,he formed his own way of art.He developed the character (角色) of a homeless gentleman which became very popular.
From the 1920s to the 1950s,Chaplin made his most famous films.The film Modern Times (1936)shows his care about the modern industry workers.Many of his films describe the poor life and hard time of the working people during that period.
Although Charlie Chaplin was British,he lived in the USA until 1953.But he never got US nationality.Then Chaplin,his wife'and his five children had to move to Switzerland where he lived until he died.When he was 83years old,he won his only Oscar for the music he wrote for the film Limelight.He was named Sir Charles Chaplin at the age of 85.Charlie Chaplin died in Switzerland on December 25th,1975.

91.Chaplin used toC when his mother was ill.
A.look after her 
B.do the housework
C.do his mother's job 
D.do his father's job
92.From Paragraph 2,we can know thatA.
A.Chaplin went to the USA when he was 24years old
B.Chaplin became famous when he was 17years old
C.people liked Chaplin because he was a homeless gentleman
D.Chaplin did many silly things to make people laugh in the street
93.B Chaplin made his most famous films.
A.From 1889to 1936               
B.From the 1920s to the~1950s
C.From 1953to 1975               
D.From the 1950s to the 1980s
94.We can infer from the passage that Chaplin left the USA because ofC.
A.his family                       
B.his work
C.the US government               
D.the Swiss government
95.Chaplin won the Oscar forD when he was 83years old.
A.the acting         
B.the art            
C.the film           
D.the music.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-Thanks for your help.
--_________.(  )
A.No,thanksB.Let me see
C.It doesn't matterD.That's OK

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Would you like to go shopping with me?
-.(  )
A.Yes,I'd like toB.That's rightC.Yes,pleaseD.Quite well

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.What were you doing this time yesterday?
I           on the grass and drawing a picture.(  )
A.sitB.satC.am sittingD.was sitting

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Emily and Alex were happy when their family moved to a house with a very big garden.They could climb up trees,grow flowers and even play badminton.They liked to watch the birds flying among the trees in the garden.They even started to put food out to attract more birds.
Everything was fine for a few days until one afternoon there was a strange bumping noise on a window.Emily went outside and found a small bird dead on the grass.It's neck seemed to be broken.
"It must have flown into the window,"Alex said when his sister Emily called him to have a look."Ah,yes,look here.You can see the mark where it hit the window.There are a couple of tiny feathers stuck(粘贴) on the window."
"Poor thing!"Emily said.
During the next month,five more birds died in the same way."Why would they fly to the windows?"they wondered.Finally they found out the truth.When the birds were flying,they couldn't see into the rooms.All they saw was the reflection(反射) of the garden.They thought that they were flying into trees because they saw trees reflected by the window.
"Something has to be done to save the birds."the parents decided.
At first,he family tried keeping curtains(窗帘)across the windows,but this made the room dark.Then they bought some strong black paper and cut out the shape of a hawk.They made six hawks-one for each window.They stuck the hawks to the windows.They looked pretty and did not keep out much light.When the birds saw the hawks,they would fly away.
After that,there were no more dead birds.The family were much happier.

41.They put food out to attract birds because theyB.
A.had a special garden for birds
B.wanted to see more birds flying in the garden
C.had too much bird food to feed thebirds
D.wanted to catch some birds in the garden
42.C birds died in the garden.
A.4         
B.5           
C.6               
D.7
43.The birds flew to the windows because theyC.
A.found the windows very clean
B.fought for more food
C.thought there were more trees ahead
D.wanted to go into the room
44.The underlined word"hawk"meansA.
A.鹰          
B.丛林          
C.山脉         
D.燕子
45.The story is mainly aboutD.
A.why the birds died in the garden
B.the family were good at paper-cutting
C.the family had a very big new house
D.how the family saved the birds in the garden.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Where's her second son?I haven't seen him for a long time.
-He _______ Maine looking for a place to work.(  )
A.will go toB.has gone toC.had gone toD.goes to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.The woman in white is a nurse.(改为复数句)
Thewomen in white arenurses.

查看答案和解析>>

同步练习册答案