【题目】![]()
![]()
【1】The restaurant opens .
A. till 6 p.m. every day B. at 8 a.m. from Monday to Saturday
C. except(除了)on weekends D. till l p.m. on weekdays
【2】If you and your friend want a platter and two cans of coke, you should pay .
A. $31 B. $29 C. $34 D. $32
【3】There are ways to get in contact(联系)with the restaurant.
A. four B. three C. two D. one
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【解析】这篇短文是一个餐馆的海报,里面包括这个餐馆的开放时间、主要的菜肴、饮料以及他们的价格和这个餐馆的联系方式等信息。
【1】细节理解题。根据短文中这个餐馆的开放时间Mon to Fri. 8:00am to 6:00 pm. Saturday 8:00 to 01:00 pm可知,这个餐馆周一到周五的开放时间是从早上8点到下午6点;周六的开放时间是从早上8点到凌晨1点。再结合选项可知应选B。
【2】细节理解题。根据题干可知,你和你的朋友想要a platter和two cans of coke,我们从短文中找到他们的价格,Platter是27美元,可乐是2美元一罐,两罐是4美元,一共是31美元,故应选A。
【3】细节理解题。题目问的是有几种方式与这个餐馆联系,根据短文的最后可知,这里提供了电话号码78920633以及电子邮件的地址davidhill@hotmail.com,因此是两种联系方式,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 My sister has been learning skating for __________.
A. two and a half years
B. two and a half year
C. two year and a half year
D. two years and a half years
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】看图短文填空
China has the largest number of smokers in the world. Each year, about one million Chinese 【1】________of smoking related illnesses. 【2】________smoking is a bad habit, people still enjoy smoking. Why? Because some of them think it is a kind of fashion. Official statistics (统计) in 2011 showed that China 【3】_______ 300 million smokers, with another 540 million people forced to breathe in.
China 【4】____ part in the World Health Organization Framework Convention on Tobacco Control (《世界烟草控制框架公约》) in 2006.Governments at different levels have paid more money to tobacco control in the last few years. Beijing, Shanghai and Hangzhou have tobacco control rules. For example, Smoking in【5】________ has not been allowed since January, 2011.
Selling tobacco to less younger than 18 is not【6】_______.The seller should ask the buyer to 【7】________ his or her ID card if he can not see【8】________ old the buyer is.
Smoking is harmful and it is not only bad for smokers themselves, but【9】____ bad for non-smokers. For others and for yourself, please give up【10】_______.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】(浙江省宁波市2015年中考)书面表达
最近,学校就空中俱乐部的英语学习内容设置做了意向调查(结果见下面图表)。请你帮俱乐部用英语写一篇报告,并谈谈你自己的想法或建议。
![]()
注意:(1)文中应包含图表所提供的要点,可适当发挥;
(2)想法和建议至少两条;文中不能出现真实姓名和校名;
(3)词数:80一100(短文开头不计人总词数,考生可以选择使用)。
Recently we've made a survey of school sky English club.
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013湖北宜昌】—What smells terrible?
—Sorry, I’ll _______ my shoes and wash them at once.
A. put away B. take away
C. move away D. get away
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Good news! For the coming film festival, there are some promotions(优惠)in Wanda Cinema. This festival lasts seven days, from Friday, January 22nd,2016 to Thursday, January 28th,2016. Here is the poster.
![]()
![]()
【1】 Which movie can you watch on the afternoon of January 26th ?
A. The SpongeBob Movie B.007
C. Surprise D. Point Break
【2】You can find the following information in the poster except _ .
A. the price of films
B. the place of the cinema
C. the time of the film festival
D. the phone number of the cinema
【3】If you want to watch 007 with your father and your five-year-old brother, you need to pay .
A. ¥80. B. ¥160.
C. ¥120. D.¥240.
【4】Which of the following is TRUE about the poster?
A. All the people can be offered a free bottle of soft drink.
B. All the people will pay for the tickets during the film festival.
C. People will not be allowed to enter the cinema without student ID.
D. People without student ID can also enjoy the special price on Tuesday.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
Do you have a 【1】 lifestyle? I think I do.First,I have many good【2】 habits.I like junk food,【3】,I hardly eat it.I eat fruit and vegetables every day.【4】they are not very delicious,but they are good 【5】health.Second,I exercise every day.It is said that if people run every day,they will have healthier hearts than 【6】,so I run for about thirty minutes every morning. 【7】,I have good living habits.I try 【8】eight hours every night.That【9】me to be energetic(j精力充沛的) the next day.And I can study better and 【10】good grades(成绩).
What do you think of my lifestyle?Can you learn something from it?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】选用方框内的词的适当形式完成短文
taste, feel, ask, doesn't, smell
eat, look, both, meet, lovely
taste, feel, ask, doesn't, smell
eat, look, both, meet, lovely
Betty has made a pizza.It【1】 delicious. So Tony and Daming【2】 have some. Tony thinks it's great. But Daming thinks it【3】too strong. He doesn't like cheese. He thinks the cheese【4】smell fresh.
![]()
Lingling has made some chocolate cookies, and she gives Daming some to 【5】.They taste sweet.
Lingling is wearing a【6】 sweater today.It【7】 soft and comfortable. And she looks smart in the sweater. She is going to【8】 her friend Sally from London.
Lingling hasn't met Sally before. But she has Sally's photo.Sally【9】 pretty in the photo. And she seems nice. So Lingling's friends【10】 Lingling to introduce Sally to them.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
【1】There were already __________ children’s book fairs before.
A. 24B. 25C. 26D. 27
【2】People can enjoy the following EXCEPT(除了) __________ at the fair.
A. musicB. activitiesC. booksD. movies
【3】If Tony wants to go to this children’s book fairs, he can go __________.
A. at 3 p.m. October 6B. at 4 p.m. October 6
C. at 5 p.m. October 7D. at 6 p.m. October 7
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com