【题目】 Laura,Alice and Andy are pen friends. They are from different places. What are they doing now'?
| The girl with long hair in the photo is Laura. She is visiting her uncle and aunt in New York now. She is having a great time. It's Christmas Day today! She is playing games with her cousins Susan, Linda and Danny. |
| Hello. l'm Alice. My mother wants to cook a big meal for us this evening. I’m shopping with my mother in the supermarket. She wants to buy some fish. I want to buy a bottle of cola. But my mom says it’s not healthy— So I have to buy some oranges and make juice at home by myself. |
| Hi, my name is Andy. l'm from Sydney. It's fine these days. Now I'm at school with my friends. Some students don’t like homework, but I don’t think so. I' m doing my homework now. My friend Mark is playing soccer with Dave and Eric. And Tony is swimming at the pool. We are having fun! |
【1】Laura has three________in New York.
A.cousinsB.uncles and auntsC.friends
【2】Alice is________now.
A.doing homeworkB.having a partyC.shopping
【3】Alice's mother doesn’t think ________is healthy.
A.fishB.colaC.juice
【4】Andy is________.
A.in a supermarketB.at schoolC.at the pool
【5】From the passage, we know that________
A.Laura is visiting her friendsB.Alice likes fish very muchC.Andy is a good student
【答案】
【1】A
【2】C
【3】B
【4】B
【5】C
【解析】
本文是一篇人物介绍,作者介绍了来自不同国家的三个笔友的情况。
【1】细节理解题。由表格第一栏中的最后一句“She is playing games with her cousins Susan, Linda and Danny”(她正在和堂兄妹苏珊、琳达和丹尼玩游戏)可知,劳拉有三个堂兄妹:苏珊、琳达和丹尼。可知,故答案为A。
【2】细节理解题。由表格第二栏中的第三句“I'm shopping with my mother in the supermarket”(我和妈妈在超市购物)可知,艾丽斯现在正在和妈妈在超市购物。故答案为C。
【3】细节理解题。由表格第二栏中的倒数第二句“I want to buy a bottle of cola. But my mom says it's not healthy”(我想买一瓶可乐。但是我妈妈说它不健康)可知,艾丽斯的妈妈认为可乐是不健康的。故答案为B。
【4】细节理解题。由表格第三栏中的第四句“Now I'm at school with my friends”(现在我和朋友们在学校),可知,安迪现在在学校里。故答案为B。
【5】推理判断题。由表格第三栏中的第五、六句可知,一些学生不喜欢作业,但是安迪喜欢做作业,而且他现在正在做作业。由此可以推断:安迪是个好学生。故答案为C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】补全对话
根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有两个为多余选项。
A: Hey, Ken. What are you doing?
B: 【1】
A: Electronic music? Why do you like such loud music?
B: Well, I don’t think electronic music is noisy. 【2】
A: Relaxed? I can’t agree. I just like pop music and I’m a big fan of many pop singers.
B: 【3】
A: I like EXO best. Have you ever heard of them before?
B: Yeah, of course. 【4】
A: Because they are handsome and dance well.
B: 【5】
A: Sure. I can lend you some. Try to listen to them, maybe you’ll like their songs.
B: OK. Thanks.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
假设下面的图片描述的是发生在你妈妈身上的事。请你用一段连贯的文字,描述下面三幅图中所展示的内容,并根据生活常识,发挥想象,续写第四幅图可能发生的事情。(不少于80词)
![]()
One evening, when my mother __ ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Chinese space lover Wang Yuan has been chosen as one of the volunteers for the Mars-500 test project. 【1】 Another five volunteers are all space lovers. They are three Russians, an Italy-Colombian and a Frenchman. They will feel what it's like to travel to Mars without leaving the earth. During the whole process (过程), they are locked up for one and a half years under the condition which is similar to the red planet. So the experiment is called Mars-500.
【2】Although the volunteers won’t leave the building, they will feel as if (好像) they are on a real trip to Mars. The most difficult thing is that they will be separated from the people outside. 【3】
That will be hard. When reporters asked what they would miss most during the 500-day special life, Charles from France said, “For me, it will be mainly my family, the sun and fresh air.”
The main task is to study “Man and Environment”. It will care about the astronauts’ physical effects and the experience of staying there.
【4】So they will have to make decisions by themselves and then report to the earth, and the earth will tell them whether they do the right thing or not.
【5】
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
为响应我县全面创建国家卫生文明城市的号召,我校开展了“绿色射阳,健康生活 ”为主题的英语征文活动。请你以“The Green City, the Healthy Life”为题,根据表格中的图片及文字提示,简要描述并适当发表自己的观点,写一篇英语短文。
注意: 1. 词数在100词左右;
2. 文中不得提及考生自己的真实姓名。
![]()
The Green City, the Healthy Life
As a citizen of Sheyang, it’s our duty to _______________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
_________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The song reminded me of the old golden days as soon as it _______.
A. played B. plays C. is played D. was played
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据每题所提供的图片和提示词,写一个符合图意的句子。
【1】
Prepare, Spring Festival
_____________________________________________________________________________
【2】
not , stay , long
_____________________________________________________________________________
【3】
hope , visit
_____________________________________________________________________________
【4】
better , take
_____________________________________________________________________________
【5】
hot, nice
____________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 —The picture is, I have to say, not a bit beautiful.
—Why? It’s _________ than the pictures I have ever seen.
A. far more beautiful B. much less beautiful
C. no more beautiful D. any less beautiful
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
Vegetables are good for our health. They give our bodies different kinds of vitamins and help us grow. Different vegetables can keep our bodies in different parts. Eating carrots is helpful to our eyes, because carrots can help us see better at night. Do you want to have strong teeth? Eat some beans. Beans have Vitamin K in them. Vitamin K is helpful to your teeth.
Do you like red tomatoes? They look nice. Doctors call tomatoes "healthy vegetables", because they can stop some illness. They also have a kind of Vitamin P and it can keep our skin(皮肤)healthy. So it is important to eat some tomatoes. Don't forget about spinach. The spinach leaves have Vitamin A, Vitamin C and Vitamin E. They can help us do our jobs better.
Vegetables are very important to us, but we can't only have vegetables. We also need other kinds of food to keep healthy.
【1】How many kinds of vegetables are there in the passage?
A.twoB.threeC.fourD.five
【2】________can help our bodies in eyes.
A.BeansB.CarrotsC.OnionsD.Potatoes
【3】Vitamin K can __________________.
A.make our teeth strongB.help us see better
C.stop some illnessD.help our skin healthy
【4】The underlined (画线)word "spinach" is a kind of _____________________.
A.vitaminB.fruitC.drinkD.Vegetables
【5】In this passage the writer wants to tell us that ________.
A.there are many kinds of vitaminsB.we should eat lots of vegetables
C.vitamins are in many vegetablesD.we don't need to eat other kind of food
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com