【题目】 If you cannot live without your car, Zurich might be the last city you would like to visit.In Zurich,people are.welcome,but cars are not! Over the past 20 years,this city has used smart ways to make traffic lighter.
One is to keep the same number of parking spaces. For example, if 50 new parking spaces are built in one part of the city,then 50 old spaces in other parts are taken away for other uses.So the total number doesn’t change,Some are unhappy that there are never enough spaces.That is just what the city has in mind:If people find parking more difficult,they will drive less.
Also,the number of cars in the city is counted (t数).Over 3,500 little computers are put under Zurich roads to check the number of cars that come into the city,If the number is higher than the city can deal with(处理),the traffic lights on the roads that enter the city will be kept red.So drivers who are traveling into Zurich have to slop and wait until there are fewer cars in the city
Now,you may ask why Zurich is doing this,This is simply because the city wants to make more spaces for its people.
【1】The writer tells us how to keep the same number of parking spaces by_________.
A.Giving a reasonB.giving an exampleC.sharing a storyD.drawing a picture
【2】The writer says"Zurich might be the last city you'd like to visit because
1.Zurich only welcomes people with mini cars
2.Zurich is a small city with a long history
3.it's difficult to find a parking space in Zurich
4.you can't drive into Zurich at any time you want
A.1 3B.2 3C.3 4D.1 4
【3】What will happen if the cars in Zurich are more than the city can deal with?
A.People will build more parking spaces under Zurich roads.
B.All the computers under Zurich roads will stop working
C.Drivers will stop and wait before traveling into Zurich.
D.The lights on the roads in Zurich wall be always kept red.
【4】Which of the following shows the structure(结构)of the passage?(P-Paragraph)?
A.
B.
C.
D.![]()
【答案】
【1】B
【2】C
【3】C
【4】A
【解析】
短文介绍了苏黎世的减轻交通压力的方法:一是保持相同数量的停车位,此外,苏黎世的汽车数量也被计算在内,这样做的目的在于为它的人民腾出更多的空间。
【1】细节理解题。根据“One is to keep the same number of parking spaces. For example, if 50 new parking spaces are built in one part of the city,then 50 old spaces in other parts are taken away for other uses. 一是保持相同数量的停车位。例如,如果在城市的一个地方新建50个停车位,那么其他地方的50个旧车位就会被拿走作其他用途”,可知这里用的是举例的方法,故选B。
【2】细节理解题。根据“One is to keep the same number of parking spaces……If people find parking more difficult, they will drive less.”可知在苏黎世是很难停车的。又根据“If the number is higher than the city can deal with(处理),the traffic lights on the roads that enter the city will be kept red.So drivers who are traveling into Zurich have to slop and wait until there are fewer cars in the city如果数量高于城市可以处理的数量,进入城市的道路上的红绿灯将保持红色。因此,前往苏黎世的司机不得不慢吞吞地等待,直到城市中的汽车减少。”可知人们不能自由去想去的地方,故选C。
【3】细节理解题。根据“If the number is higher than the city can deal with(处理),the traffic lights on the roads that enter the city will be kept red.So drivers who are traveling into Zurich have to slop and wait until there are fewer cars in the city如果数量高于城市可以处理的数量,进入城市的道路上的红绿灯将保持红色。因此,前往苏黎世的司机不得不慢吞吞地等待,直到城市中的汽车减少。”得知答案,故选C。
【4】文章结构题。短文第一段首先点明主旨苏黎世是人们离开车最不想去的地方;然后分两段介绍了苏黎世减轻交通的智能方法;最后一段再次点明苏黎世为什么这么做的原因,所以采用的是总分总的形式,故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Summer Courses in the UK
Computer Science In this course, you'll develop the skills to work out problems with programming and learn how to code(编码). With the help of our teachers, you will learn how to become a software(软件) developer. Place. Oxford Class Size. 10 Price:3695 Time 21 July-1 August Email. frank@ summercourse.com |
Story Writing Great stories don't just happen by chance. You need to know how to create a character, plan a story and catch the readers attention.Learn how to do all that in our course. Place. Cambridge Class Size 8 Price:3090 Time 4 July-18 July Email: lucy@ summercourse.com |
English Adventurers Studying English with us means that you will have many chances for meaningful English communication. You'll develop skills and build confidence in all areas of the English language. Place: Brighton Class Size. 12 Price:4495 Time 3 August-16 August Email.ann@summercourse.com |
Robot Makers You'll learn all you need to build your own robots. We'll cover all kinds of subjects as you build your knowledge. Also, we'll learn about the new and fantastic ways robots can help us in the future. Place. London Class Size. 15 Price: 4895 Time: 7 August-20 August Email: peter@ summercourse.com |
【1】When will English Adventurers start?
A.On 4 JulyB.On 21 JulyC.On 3 August.D.On 7 August
【2】How much will a student pay for Story writing?
A.3695.B.3090.C.4495.D.4895.
【3】If you want to learn how to code, you should take_________.
A.Computer ScienceB.Story WritingC.English AdventurersD.Robot Makers
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】--- ________ is your mother? --- She is 35.
A. How B. What C. How old D. Where
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
Mary The Musical Don’t miss Mary The Musical at Cambridge Theater London! Performances start every evening at 7 from this Saturday. Tickets are 20 pounds for adults and 15 pounds for children and can be bought online or from the theater. |
Teenage Drawing Competition 16-year-olds are welcome to take part in an exciting drawing competition at 2 p.m. on Saturday, August 6that Westfield Shopping Center. It is free to enter and the first prize is a trip to New York! |
Adele’s Concert Come and meet the famous singer Adele at St. James’s Park this Sunday, April 25. Adele will sing songs from her latest CD. The event starts at 1 p.m. and ends at 4 p.m. Tickets are 8 pounds and can be bought at St. James’s Park. |
【1】People can watch Adele’s performance ______________
A. at Cambridge TheatreB. at Westfield Theatre
C. at Westfield Shopping CenterD. at St. James’s Park.
【2】How much are the musical tickets for two children?
A. 16 poundsB. 35 pounds
C. 30 poundsD. 40 pounds
【3】Which of the following is TRUE?
A. All the events above take place in the afternoon.
B. Anyone can take part in Teenage Drawing Competition.
C. Adele’s Concert lasts for three hours.
D. People can buy all the tickets on the Internet .
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
Jokes $50-$100 Got a joke? Send it in for laughter is the Best medicine. |
Smart Animals Up to $100 Share unusual behavior of pets or wild animals in up to 300 words. |
Kindness of Strangers Up to $150 Share your moments of kindness in 100-500 words. |
My Story $350 Do you have a life-changing story to tell? What you write must be true and 800-1000 words. |
How to reach us:
Email: rdaeditor@readersdigest.com
【1】What does the first advertisement(广告)ask us to do?
A.To send in some jokesB.To share our pets
C.To talk about kindnessD.To tell a true story.
【2】Which of the four advertisements offers the most money?
A.JokesB.Smart Animals.C.Kindness of Strangers.D.My Story.
【3】How can we send our writing in?
A.By phone.B.By postC.By emailD.By going there.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列材料,从材料后所给各题的四个选项中选出最佳选项。
To help you decide what might make a good pet,we’ve put together a pet checklist.We’ve named some of the animals that are often kept as pets.We’ve shown some good points and bad points about each.And we hope it may help you make the best choice.
Pick-a-Pet Checklist | ||
Pets | Good Points | Bad Points |
| Easy to keep Enjoy being petted Good to hold | Hard to house train Drop lots of hair Easily upset by high temperature |
| Can be very interesting Can be friendly when young | Against the law to keep in many states in the U.S. Can get unkind when older |
| Easy to feed & care for Can live indoors or out Fun to hold Very friendly | Little pans can be messy May kill birds May make you sneeze |
| Come in many sizes Can live indoors or out Fun to love & play with Very friendly Can give safety | Can be noisy Need to be trained May bite if angry Need lots of attention |
【1】It would be easier for you to keep a ____ as a pet if you’re often too busy to take care of it.
A. rabbit or raccoon B. rabbit or cat
C. raccoon or dog D. dog or cat
【2】If you feed birds at home,you should be very careful to choose a ____ as your another pet.
A. rabbit B. raccoon C. cat D. dog
【3】The dog may ________ you if you make it angry.
A. hurt B. fix C.train D. smell
【4】.which pet may be friendly only when it is young?
A. rabbit B. dog C. cat D. raccoon
【5】The writer tries to help us ________ with the checklist.
A. learn how to look after our pets
B. find which animal is our best choice as a pet
C. know what kind of animals can be kept as a pet
D. keep a pet in a easy way
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—________she________to Singapore before?
—Yes.She________there last week.
A.Did;go;went
B.Has;been;went
C.Have;been;went
D.Will;go;went
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2012 南宁】A woman with two children ______ along the street at the moment.
A. is walking B. are walking C. walk D. walks
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2016江西】请阅读下面短文,根据短文内容从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。
![]()
【1】 How much should we pay for the first skurfing lesson?
A.$15 B.$30
C.$45 D.$60
【2】 Where can we learn music according to the ads above?
A. At Long Beach.
B. At Skurfing Lessons.
C. At Art Attack Gallery.
D. At State Theater Performing Arts Camp.
【3】When does the State Theater offer performing arts classes?
A. 4th -13th July.
B. 4th – 23rd August.
C. 24th July-2nd August.
D. 14th July- 23rd August.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com