精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读理解

Class schedule

May Flower Kindergarten (4 yrs-6 yrs)-class schedule

8:30-9:00 Greeting time

School time

9:00-9:35 Story time

9:40-10:20 Reading

10:25-11:10 Morning break

11:10-11:50 Math

11:50-12:30 Lunch

12::30-14:00 Nap

14:00-14:35 Song time

14:40-15:05 Life skills

15:10-15:25 Snack break

15:25-16:00 Indoor games

1How long does school time last?

A.6 hours.B.6.5 hours.C.7 hours.D.7.5 hours.

2What do kids learn at school?

aReading. bMath. cSinging. dSports.

A.abcB.abdC.acdD.bcd

3When does class begin in the afternoon?

A.At 1300.B.At 1330.C.At 1400.D.At 1435.

4What do students do at 1545?

A.Sing a song.B.Listen to a story.C.Learn life skills.D.Play games.

5This class schedule is for ______.

A.babiesB.kindergarten studentsC.primary school studentsD.junior 1 students

【答案】

1C

2A

3C

4D

5B

【解析】

本表格是五月花幼儿园4-6岁儿童的课程表,从早上8:30-9:00入园到下午16:00室内游戏时间安排。

1推理判断题。根据课程表9:00-9:35 Story time 15:25-16:00 Indoor games,可知“从早上9:00故事时间到下文4:00室内游戏结束,课程时间总共有7小时;故选 C

2推理判断题。根据课程表,幼儿园开设的课程有Story timeReadingMathSong time Life skillsIndoor games,可知“没有运动课程安排;故选A

3细节理解题。根据课程表14:00-14:35 Song time,可知“下午的课程是14:00开始;故选 C

4推理判断题。根据课程表15:25-16:00 Indoor games,可知“15:2516:00是室内游戏时间,由此推断,1545孩子们在玩游戏;故选 D

5细节理解题。根据课程表文字提示May Flower Kindergarten (4 yrs-6 yrs)-class schedule,可知“这是幼儿园的课程表;故选B

本篇阅读单选考查细节理解和推理判断能力。题1解答时注意不要把入园时间当做上课时间来计算时长。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Name:

Julia



Name:

Paul



Name:

Linda


From:

Cuba

From:

England

From:

Canada

Look:

long hair, round face, big eyes

Look:

short blond hair, long face, small blue eyes

Look:

long red hair, round face, big brown eyes

Clothes:

green dress, white shoes

Clothes:

yellow jacket, blue pants, brown shoes

Clothes:

white dress, brown shoes

QQ number:

3746360

QQ number:

7364851

QQ number:

51053867

Tel:

543752

Tel:

874599

Tel:

4358390

根据表格内容,判断正(T)(F)

1Julia is in brown shoes.

2Paul is from the UK.

3Linda’s QQ number is 7364854.

4Linda is in blue pants.

5Julia and Linda have round faces.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Helen ________ movies, so you canask her to go to the cinema with you.

A. is friendly to B. is interested in

C. is strict in D. is made of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】- on the desk

-Yes, it is.

A. What's B. Where is C. Is Bill's bag

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

【1】According to Sarah, which of the following dogs is worth keeping?

A.Barkers. B.Chasers. C.Farm dogs. D.Homeless dogs.

【2】Both of the two people think that ________.

A.dogs should have good food

B.dogs should be properly trained

C.dog owners spend too much on dogs

D.dog owners should play with kids

【3】Which of the following is NOT mentioned in the two passages?

A.Dogs can work well on farms.

B.City dogs can have a home-visit hair-cut.

C.Dogs may appear in the classroom in some places.

D.City dogs cannot be trusted when they are left alone.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达 (满分15分)

南京市政网上贴出了一张海报,评选幸福指数最高的社区。请阅读海报内容,写一份推荐信,介绍你所在的社区。

[注意:

1.文中不得出现你的真实姓名和学校名称;

2.语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范;

3.词数80左右,文章的开头已给出,不计入总词数。

Dear sir:

I would like to recommend my neighbourhood to be the happiest one in Nanjing.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—What day is it today? —_____.

A. Monday B. fine C. sunny D. May 1st

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】---We will go hiking and have a picnic this weekend . ---wow ____ interesting.

A. looks B. sounds

C. listens D. reads

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Pasta is one of the most popular foods in the world People love pasta because it is cheap quick and easy to make You can eat pasta on its own with cheese or with sauce Pasta comes in

so many different shapes and sizes There are at least 200 different types of pasta One of the reasons there are so many types of pasta is that each part of Italy has its own pasta Pasta has been an important part of Italians' diet since the 13 th century It started as a food for the rich But by the 17 th century all Italians enjoyed pasta This is when the first pasta machines were invented As pasta became easier to make it became cheaper to buy Pasta is still an important part of the Italian diet But now it is an important part of many other people's diet too

Many people buy pasta but it's easy to make You only need flour salt and eggs It takes some time to mix the pasta dough together Then you can choose which type of pasta shape to make A pasta machine is very useful for this but you can also cut the pasta by hand

1Why is pasta so popular_____

2How many types of pasta in the world_____

3Pasta is a food just for the rich isn't it_____

4What happened after the pasta machine was invented_____

5Would you like to buy pasta or make it by hand Why_____

查看答案和解析>>

同步练习册答案