精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】Read the passage and fill in the blanks with proper words. (在短文的空格内填入适当词,使其内容通顺,每空格限填一词, 首字母已给。)

WHAT time of day do you feel most clear-headed? Are you more of a morning person? Or does it take you a few hours to get your brain going? A lot of recent studies show that we should pay attention to our body c1. It can tell us at what time of day we are able to perform best, says the report.

When it comes to the human brain(大脑), many people work best later in the morning. This is because the body’s temperature(温度) takes t2 to rise through the day. T3 a warm shower when you wake up can help speed this up.

But everyone’s body clock is d4 and some have special patterns (模式). Morning people will get up early and work better early in the day. E5 people will wake later but their brain work better towards the end of the day.

Studies show that we are better at some activities at certain times of the day. Physical performance is at its best b63pm and 6pm, so it’s better to exercise later in the day.

F7, it is best to eat during our active periods. This allows our body to burn calories better and stop our blood sugar levels (血糖水平)from getting too high.

【答案】

1clock

2time

3Taking

4different

5Evening

6between

7Finally

【解析】

文章介绍了生物钟的重要性,它会告诉我们一天的什么时候大脑的状态最活跃,什么时候适合运动和吃饭等等。不同的人有不同的生物钟,所以每个人的大脑活跃时段都是不一样的。

1句意:近期许多研究表明,我们应该关注我们的生物钟。

根据下文“It can tell us at what time of day we are able to perform best”可知,告诉我们什么时候状态最好的应该是生物钟,body clock意为“生物钟”,故答案为clock

2句意:这是因为体温在一天中升高需要时间。

根据through the day可知,体温需要在一天中慢慢升高,所以需要的是时间,故答案为time

3句意:当你醒来时,洗个温水澡能帮助体温加速升高。

根据a warm shower可知,这里应该是说洗温水澡,take a shower意为“洗澡”;动词短语作主语时,动词要用动名词形式,在句首首字母大写,故答案为Taking

4句意:但是每个人的生物钟不同,而且有些人有特殊的模式。

根据“…and some have special patterns.”可知,有些人的生物钟比较特殊,所以每个人的生物钟都是不一样的,用different表示“不同的”,故答案为different

5句意:晚睡的人会起床晚,但他们的大脑在一天结束的时候工作状态更好。

根据上文“Morning people will get up early and work better early in the day.”可知,这里是拿早起的人和晚睡的人作对比,他们的大脑活跃的时间段不同,Morning对应的是Evening,故答案为Evening

6句意:体能在下午三点到六点之间最好。

根据上文“…we are better at some activities at certain times of the day.”可知,运动的时候在特定的时间段内会表现更好,所以3pm and 6pm是一个时间段,用between…and表示“在……之间”,故答案为between

7句意:最后,在我们活跃的时段吃饭最好。

前面已经提出了多种研究得出的结论,本句在文章的最后一段,所以这是最后一个结论,用Finally表示“最后”,故答案为Finally

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Students Wanted for Summer Camp

Boys and girls12~16,

Are you good with children? Happy Kids Summer Camp needs help with sports, music, and English.

Come and join us!

Send your information to hksc@163. com.

阅读上面的招聘广告,假设你是安娜,想参加这个夏令营。请你根据下面表格中的内容给王先生发一封电子邮件,介绍一下你的个人情况、兴趣爱好及能力。词数:70左右。

Name

Age

School

Like

Abilities

Anna

13

No. 1 Middle School

playing the guitar, painting,

playing computer games

Swim, play the violin,

speak English

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】You look tired.You’d better________a good rest.

A.stop to have

B.stop having

C.to stop to have

D.to stop having

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Helen is my friend. She is in ______ at Beijing No.11Middle School.

A. Year 3 B. 3 grade

C. 3th Year D. grade third

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,根据题目要求完成各小题。
Nowadays, camping has been popular among youngpeople. It's a great way to be outside and enjoy the nature. Whether you preferto be in the woods, mountains, or by the river, you are sure to have awonderful experience when you go camping. Here is some advice for camping.
Fire may be dangerous, so just use fire only whenyou must.(2) Make sure to put the fire out when you don't use it.
When you are talking, keep your voice down. If youtalk loudly, you may disturb (打扰) other people, and you will also miss the chancewild animals outside.
It is necessary to put up your tent (帐篷) only in safe areas. If you put up your tent in other areas, you may getinto trouble. Remember to do it for your safety.
Don't forget to take your camera so that you won't miss the wonderful natural wonders. Later, you'll understand how nice (3) theyare. Make sure your camera has enough power.
People often get lost in the forest. It's a good way to take a map that helps you to get the right direction. Now, peopleusually take GPS with them. Maps and GPS can help you find the way easily.

(1)The writer gives us pieces of advice for camping.(填数字)
(2)Translate the underlined sentence into Chinese.
(3)What does “they” in the paragraph 5 refer to(指代)?
(4)Which two things are needed to avoid getting lostin the forest according to the passage?
(5)Give a proper title(题目) to the passage.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Choose the words or expressions and complete the passage.(选择最恰当的单词或短语, 完成短文。)

Maggie’s Diet Blog

Week 1

This week I have decided that I have to start keeping fit. I can’t let people see my unhealthy body in a swimsuit this summer. I must do something! I’ve decided to eat _________sweets and snacks. _________, I’m going to eat more fruit and vegetables. It’s difficult, but I know it’s important for me to stay healthy.

Week 2

It has been a really hard week eating vegetables and fruits only. But I _________ go on my diet. I will also have to do some exercise this week _________ I’ m worried about getting fit by this summer. So I go jogging(慢跑) for 30 minutes every evening.

Week 3

This week I feel I’m getting fit! I also feel more energetic. I guess it’s because I’ve eaten a lot of _______food and have sports every day. I read an article in the newspaper today saying that walking can also help people keep fit effectively. I think I’ll start walking to school. It only _________ me 15 minutes, but I can get more ___________. I believe if I keep practising these good habits, I’ll look great in my swimsuit this summer!

1A.fewerB.lessC.moreD.no

2A.NextB.BesidesC.Of courseD.Instead

3A.mustB.mayC.canD.needn’t

4A.becauseB.thoughC.whyD.until

5A.healthB.healthyC.unhealthyD.junk

6A.costsB.takesC.spendsD.pays

7A.heightB.weightC.exerciseD.homework

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Was there a computer in your study? _________

A. Yes, there is. B. No, there isn’t.

C. Yes, there was. D. No, there was.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Mr. Green is a short man _____ long hair. A. with B. in C. has D. Grows

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面短文,根据短文大意及图示,在每个空格上填上一个意义相符、形式正确的单词。

The world is becoming much smaller using modern traffic and modern communication. Life today is much easier than it was hundreds of years ago, it has also brought new problems. One of the biggest is pollution. To pollute means to make things dirty. Pollution comes in many .
We see it, smell it, drink it, and even hear it.
Man has been polluting the earth .The more people, the pollution. Air pollution is the most serious. It's bad for all living things in the world, but it is not the only kind of pollution. Water pollution both kills fish pollutes our drinking water. Noise pollution makes us angry more easily. Many countries are making rules in to fight pollution. They stop people burning coal in houses and factories in the city, and from putting dirty smoke into the air. Pollution is caused by heavy traffic is now the most dangerous kind of air pollution. We are sure that if there are fewer people driving, there will be less air pollution. It's our duty to the earth— our only home.

查看答案和解析>>

同步练习册答案