【题目】阅读下面短文,从各题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
B
Join Us for a Day at Sun Valley Amus ement Park![]()
Children aged 10 to 14 are invited to take part in the "Event of the Summer" at
Sun Valley Amusement Park, the most popular amusement park on the East Coast.
Sun Valley has more than 80 amusement rides. For sports lovers, there are
basketball courts, an indoor baseball field and climbing walls.
No amusement park would be complete without a gift shop. Sun Valley
has two.
You won't want to miss out on this day of fun. Join us at Sun Valley Amusement Park on July 14. Register (登记) early.
The cost of the trip is $ 25. This includes tickets and all rides.
We suggest that all children bring lunch.
Buses leave at 9.00 AM and return at 5.00 PM.
Rain Date: Wednesday, July 16.
Register at the Children's Recreation Center at the Town Hall by July 3.
A one-day registration will also be held on July 1 at the Brown School.
For more information, call Jane Parks at 555-7267.
(1)Who can take part in the "Event of the Summer"?
A.Children under 5.
B.Children over 16.
C.Children aged 10 - 14.
D.Children aged 5 — 9.
(2)The children had better bring _________.
A.a basketball
B.lunch
C.a gift
D.gloves
(3)When can children register at the Brown School?
A.On July 1.
B.On July 3.
C.On July 14.
D.On July 16.
【答案】
(1)C
(2)B
(3)A
【解析】这是一则夏令营的海报,其中包括时间,地点,资费标准等等。
(1)细节理解题,根据文中语句“Children aged 10 to 14 are invited to take part in the “Event of the Summer” at Sun Valley Amusement Park,”理解可知。10到14岁的人都可以参加这项活动,故选C。
(2)细节理解题,根据文中语句“We suggest that all children bring lunch.”理解可知。组织单位建议参加者自带午饭,故选B。
(3)细节理解题,根据文中语句“A one-day registration will also be held on July 1 at the Brown School.”理解可知。报名登记只有7月1号一天在布朗学校,故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】I am very sleepy. I tried _______my eyes open, but I couldn't.
A. keeping
B. having kept
C. to have kept
D. to keep
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,选择正确答案。
A
With the development of Internet, relative services are developed in the form of websites or apps on phones too. Here introduces you Airbnb and Uber.
1 Airbnb (air Bed and Breakfast)
People can offer or rent rooms for a short time on Airbnb website or its app on smart phones. The cost is usually cheaper than that of hotels. Travelers can book rooms with special activities such as enjoying local music, art and food.
Airbnb was founded in August 2008, and now it has over two million listings for travelers to choose in the world. The idea of Airbnb, as its symbol shows, is about home and trust.![]()
2 Uber
Uber is a ride sharing and taxi app for fast rides in minutes—day or night. It was founded as Uber Cab in March 2009. The Uber app can send an order to the nearest Uber driver, asking him to the location soon. Users can track the car on their smart phones, so they can know when it will arrive.
In August 2016, Uber service was provided in 507 cities and over 66 countries. However, in China, its operation was acquired by Didi in July 2016. The website Bloomberg View said in July 2015 that Uber makes it easier for people to get a taxi.![]()
(1)Airbnb was brought to the world in
A.August 2008
B.March 2009
C.July 2015
D.August 2016
(2)Tony wants to taste some local food when he travels in Paris, may help his idea come true.
A.Uber
B.Didi
C.Airbnb
D.Bloomberg View
(3)What does Uber app offer to its users?
A.Ideas about traveling around.
B.Advice on how to drive their cars.
C.Services of ride sharing and taxi.
D.Information about rooms to live in.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】A tourist will easily lose his way in Beijing ______ he has a map or a guide.
A. if B. because
C. unless D. when
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
Missing Person(寻人启事)
| Name: Lily Sex: Girl Age Now: 9 Language: English Missing Time: July 24, 2019 Missing From: Garden Street |
My daughter is lost on her way to school. She is 1. 2 metres tall and a bit heavy. She has blue eyes, a round face and long straight blond hair. She is wearing an orange sweater, blue jeans and yellow shoes. If you find her, please call Mrs. White at 231-5007. | |
【1】When is Lily lost?
A.On June 24, 2019.B.On June 14, 2019
C.On July 24, 2019D.On July 14, 2019
【2】What does Lily look like?
A.She is 1.42 metreB.She is a bit thin
C.She has black eyes and a round faceD.She has long straight blond hair.
【3】Which of the following is NOT true?
A.Lily is lost on Garden Stree
B.Mrs. White is Lily’s mother
C.You can call at 213-5007 if you find Lily
D.Lily is wearing an orange sweater when she is lost.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】He lost his key.It made him________in the cold to wait for his wife’s return.
A.to stay
B.stayed
C.stays
D.stay
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】改为同义句
I have studied for over five hours.
I have studied for________ ________five hours.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】If we sit near _______ front of the bus, we’ll have _______ better view.
A.不填; the B.不填;a
C.the; a D.the;the
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】假如你是张杰的粉丝,你最近在报纸上了解到他的英语新歌,你想做一张英语海报,向同学们推荐他和他的新歌。请根据以下信息完成海报的内容。
If you are a fan of the Star Trek franchise (《星际迷航》系列电影), you can't miss this song Lost in the Stars. It is the theme song (主题曲) for the latest movie Star Trek Beyond, which came out on September 2nd in China. Chinese singer Zhang Jie sings the song because of his popularity in China. Singing in English, Zhang didn't let listeners down. Many listeners, such as Chinese actor Huang Xiaoming, loved Zhang's singing. The song's lyrics also show some meaningful ideas, like being brave and romantic (浪漫的).
It's a big world
And it's so full of love
Round and round
Can't seem to get enough
Of the thrill
Hope the fun last forever forever
Can't you feel
The force pull us together together
|
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com