【题目】阅读理解A
Hello, my name is Martha and I am 13. I am an American girl but I live in London, England. I'm in middle school. In my class there are 15 grids and 12 boys.
My classroom is big and nice. There is a blackboard (黑板) and a white bookcase in it. My English teacher is Miss Rachel. She reads (阅读) every day Many books in the classroom bookcase are from her. Now, we all like reading with her.
My favorite subjects are math and P.E. Mr. Carter is great fun. His math class is very interesting. Mr. Brown plays basketball really well. I like to play with him in P.E. class.
My desk and my chair are brown. On my desk there is my red schoolbag. In my schoolbag I have many things: a dictionary, two books, a pencil box and a notebook. There are two pencils and an eraser in my yellow pencil box.
根据材料内容选择最佳答案。
(1)In Martha's class there are students.
A.12
B.15
C.27
D.28
(2)Which is in Martha's Classroom?
A.![]()
B.![]()
C.![]()
D.![]()
(3)What can we know about Miss Rachel?
A.She likes reading.
B.Her class is interesting.
C.She plays basketball every day
D.She has a white bookcase at home.
(4)What subject does Mr. Carter teach?
A.English.
B.Math.
C.Science.
D.P.E.
(5)What color is Martha's pencil box?
A.Yellow.
B.Red.
C.Brown.
D.White.
【答案】
(1)C
(2)D
(3)A
(4)B
(5)A
【解析】短文大意:本文是一篇说明文,主要向我们介绍了作者Martha的一些情况,包括她的班级,教室,老师,喜欢的科目以及她的桌子等。
(1)C推理判断题。根据文章第一段最后一句“In my class there are 15 grids and 12 boys”(我们班里有15个女孩和12个男孩)可以推测出,他们班一共有27个学生,故选C。
(2)D细节理解题。根据文章第二段第二句“There is a blackboard (黑板) and a white bookcase in it.”(教室里有一个黑板和一个白色的书架)可知,教室里有一个白色的书架,故选D。
(3)A细节理解题。根据文章第二段第四句“She reads (阅读) every day Many books in the classroom bookcase are from her“(她每天都在教室里看书,书架上的很多书都是她送的。)可知,Rachel小姐喜欢读书,故选A。
(4)B细节理解题。根据文章第三段第二句”Mr. Carter is great fun. His math class is very interesting. “( Carter先生很有趣,他的数学课很有趣)可知, Carter先生是教数学的,故选B。
(5)A细节理解题。根据文章最后一段最后一句”There are two pencils and an eraser in my yellow pencil box.“(我黄色的铅笔盒里有两支铅笔盒一个橡皮擦)可知,我的铅笔盒是黄色的,故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】What is “American” food ? To many people , American food means hamburgers, hot dogs , and fried chicken . However , are those the only kinds of food in the U.S.?
Except for Thanksgiving turkey , it’s hard to find a typical “American” food . The United States is a land of immigrants(移民) . When people move to America , they bring their cooking styles with them . So Americans eat food from many different countries. That’s why you can find almost all kinds of ethnic (异国风味的) food in America, such as Italian pizza , Mexican tacos (墨西哥饼) and Chinese fried rolls. But they don’t taste quite like the real taste of the food .
As a large country-style cooking, take a trip to New England and try seafood dishes , and travel through the Midwest for baked food.
Now Americans live at a fast speed and often have some fast food. One of the most common quick American meals is sandwiches . Some Americans also choose to eat unhealthy food, but others prefer “all natural” eating habits. They refuse to eat any food with additives(添加剂).
American culture is a good example of the saying : “You are what you eat.” The different kinds of food show the different kinds of personal taste . Anyway , it’s all American.
![]()
【1】Which food is mentioned in the passage ?
①Hamburgers
② pan cakes
③ turkey
④ Chinese fried rolls
⑤ Italian noodles
A. ①②③ B.①③④
C. ②④⑤ D. ③④⑤
【2】 The
A. 入乡随俗 B. 想吃就吃
C. 食如其人 D. 你吃你的
【3】People can find almost kinds of ethnic food in America because .
A. America has many foods from different countries
B. the United States is a land of immigrants
C. America is a large country
D. America has many foreign food factories
【4】From the passage , we know that .
A. the typical “American” food is American fast food
B. the style of food in South America is baked food
C. all the Americans like to eat natural food
D. it is hard to find a typical “American” food
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,回答问题。![]()
This is a story about a famous American woman. Her name is Helen Keller. When she was only nineteen months old, she got an illness. It made her blind(瞎的) and deaf (聋的). She couldn't see or hear anything, so she couldn't learn to speak. When she was six, a young teacher came and taught her to read and write. Her name was Ann Sullivan.
Later, when she was ten, Miss Sullivan took her to another teacher, Sarah Fuller. Sarah Fuller taught her to speak. Helen put her fingers on Miss Fuller's face and into her mouth. In this way, she learned to speak. She went to school and became famous because she was one of the first blind and deaf persons to learn to speak. She began to write books and to help the blind in many parts of the world. Her hard work and her courage(勇气) made people in all countries love her.
根据短文内容回答问题。
(1)How old was Helen when she was blind and deaf?
(2)Why couldn't she learn to speak at first?
(3)What did Miss Fuller teach her to do?
(4)Was Miss Fuller Helen's first teacher?
(5)What made people love Helen Keller?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Do you like travelling? If you are interested, come to our travel service as soon as possible. We offer the following travel lines for you to choose from.
![]()
![]()
![]()
![]()
【1】If you want to relax yourself at the seaside, you can call________ .
A. 800-817-7223 B. 800-810-6288 C. 800-830-7288 D. 800-850-8288
【2】Mrs. Li is planning to take the 8-Day London Tour with her daughter. How much will they pay?
A. ¥31600 B. ¥33600 C. ¥32600 D. ¥27600
【3】If you take the 6-Day Colourful Taiwan Group Tour, you will be able to ________.
A. taste Yangzhou food B. enjoy the view of the Thames
C. climb A-li Mountain D. walk along the beaches
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】看图说话
![]()
【1】if, healthy
_________________________________________
_________________________________________.
\
【2】early, rise
__________________________________________________
__________________________________________________.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013山东菏泽】The World Health Organization has given some advice on ______to protect us from being infected(感染) with H7N9.
A. how B. what C. where D. when
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
“Pandas look like funny bears(熊). But pandas are not bears. They are...”
Do you want to know more about pandas? Please come to our animal classes. You can also visit two new pandas in our zoo. One panda is a girl. The other is a boy. These cute animals are from China. Kids aged from five to eight are welcomed to come with a parent. Please arrive at half past one on the afternoon of November 15th.You don't need to take any money because it's free. If you have any questions, call City Zoo at 837-7391.
Come and join us! Learn more about pandas!
Place: | 【1】 |
People: | kids aged from 【2】to 【3】 (with a parent) |
Date(日期): | 【4】 |
Time: | 【5】 |
Activities(活动): | having a class and visiting 【6】 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---What does your brother _______?
---He is of medium height and of medium build.
A. look like B. look at
C. look for D. look down
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com