【题目】
Lost: My pencil box I am Jenny. I lost it this morning. It is blue and brown. An eraser, three pens and a ruler are in it. My telephone number is 456-2536. |
Found: A computer game Is it yours? My name is Gina. Please find me in Classroom 5E or call me at 438-2356. |
Lost: A watch It is black and white. I lost it in the playground. I must find it. Please Call Eric at 376-5698 or e-mail me at eric2013@gfimail.com |
【1】The pencil box is ______.
A.blue and blackB.black and whiteC.blue and brown
【2】Jim lost his computer game. He can call ______.
A.JennyB.GinaC.Eric
【3】We can know that ______.
A.Gina lost her pencil box.
B.Jenny’s telephone number is 456-2356.
C.Eric lost his watch in the playground.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【解析】
这是一篇应用文,主要是两则失物启示和一则招领启示。
【1】细节理解题。根据“It is blue and brown”可知铅笔盒是蓝色和棕色的。故选C。
【2】细节理解题。根据“My name is Gina… call me at 438-2356”可知如果吉姆丢了电脑游戏,可以打电话给吉娜。故选B。
【3】细节理解题。根据“lost: My pencil box. I am Jenny...My telephone number is 456-2536”可知A和B表述错误;根据“Lost: A watch …I lost it in the playground. I must find it. Please Call Eric”可知Eric在操场丢了手表。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—________ students are there in your class?
— There are forty students, twenty girls and twenty boys.
A. How many B. How much
C. Who D. How
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】A(词数:约140;建议用时:5分钟)
Paul,10 | I used to spend a lot of time choosing what to wear in the morning.But now with uniform,I can save(节省)a lot of time and can concentrate more on my studies. |
Sarah,12 | A student's clothing shows his or her personality(个性).Uniform,in one way,violates our freedom of choice by making us all wear the same clothes. |
Susan,11 | I think that uniform is very necessary.It makes us feel equal(平等的)because everyone is wearing the same thing.And no one will laugh at you for what you are wearing. |
Jason,11 | Many students in my school complain that the uniform is uncomfortable.Sometimes it makes us feel a little uneasy when we are doing a particular activity.I think we students should have the right(权利)to choose our own clothes. |
【1】Which of the following is NOT mentioned about Paul?
A. He spent a lot of money on clothing in the past.
B. He spent a lot of time on clothing in the past.
C. Now he likes to wear uniform to school.
D. He is younger than Jason and Susan.
【2】The underlined word “violates” means “________” in Chinese.
A. 渴望 B. 宣告 C. 侵犯 D. 获得
【3】Many students in Jason's school think that ________.
A. their uniform is comfortable
B. their uniform is uncomfortable
C. it is necessary to wear uniform
D. their uniform makes them feel easy
【4】________ both believe that it is a good thing to wear uniform.
A. Paul and Sarah B. Jason and Susan
C. Susan and Paul D. Jason and Sarah
【5】What does the material mainly tell us about?
A. What kind of uniform is good for students.
B. The advantages of wearing uniform.
C. Why students should wear uniform.
D. Some students' opinions on uniform.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Hurry up.It’s almost time for school.
—Don’t worry.We are sure to be at school________.
A.at times
B.on time
C.all the time
D.by the time
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— Jack, ________ you ride a bike?
— Yes, I can.
A.can B.may C.need D.must
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】(2013湖南邵阳)—What about ________ a rest?
—OK!Let’s go for a walk.
A.to take
B.take
C.taking
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Who helped Jessie with her English?
—______, she taught herself.
A.Anybody B.Somebody
C.Nobody D.Everybody
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
Can you travel with your house? Some people in the US may say "Yes!"
During the holidays, some US families often get into their RVs (房车) and go on a road trip around the country. People call RVs the houses on the wheels (车轮). From a kitchen and bathroom to a bedroom, you can find most ordinary (普通的) rooms here. How cool is that!
These homes on the road are small. But with them, your trip becomes easy. You can drive as long as you like. Or you can just stop somewhere nice and stay there for a few weeks. On the road, you may also meet other traveling families. Together, you take out your tents (帐篷) and snacks. It's happy camping time!
But these moving homes also have their problems. Sometimes they break down on the road and people have to repair (修理) them. But this kind of road trip is still very popular. People can go anywhere, any time.
【1】We can't find ________ in RVs.
A.bathroomsB.gardensC.kitchens
【2】What do we know about RVs?
A.It's difficult to travel in RVs.B.They don't have real wheels.C.A trip with them is easy and relaxing.
【3】With RVs, people can do many activities EXCEPT (除了) ________.
A.going anywhere they like without any worries (顾虑)
B.stopping somewhere beautiful for some weeks
C.camping with other families on the road
【4】Which of the following is TRUE according to the passage?
A.People don't like traveling in RVs because it sometimes has problems.
B.The RVs can't go very far because it is too big and heavy.
C.Most American people like these moving homes.
【5】The title (标题) of this passage is ________.
A.A New Kind of HouseB.Traveling in RVsC.American People's Daily Lives
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】看图填空![]()
The Grand Hotel is on the corner of (1)Street and (2) Street. It's next to the (3), opposite the (4). If you are standing at A, go along(5) Street and take the first (6) on the(7), you'll find the Grand Hotel on your(8).
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com