精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

On sale!

Girl’s Purple Tent

It has light weight and is easy to fit together and take down.

There are small holes in the windows. These holes let the air in and keep the bugs out.

Price: £30(£66)

For more interesting things---Tel: 768-3647.

Peng Lai Chun Restaurant Yuxi Road

A Chinese restaurant.

Delicious and great value!

You can get a starter, a main course and a drink only for ¥18! Book early because it gets busy!

Wednesday: Kids under 8 half price.

Tel: 623-2972

Bookshop assistant

Dicken’s Books

Lincoln Road

Monday—Friday, plus one Saturday per month 8 a. m.---4 p. m. £8 per hour

Telephone 879-6634 and speak to the shop manager.

John Hunter

Summer Fashion Show

Golden Shopping Plaza 2:00 P. M. Saturday

Men’s and women’s swimwear and summer wear.

See 26 pretty and cool models in the latest fashions.

All clothing on sale after the show for under $60.

For more information: goldenplaza@sina.com

请根据材料内容,选择最佳选项。

1What can we know about the tent?

A. It’s pink B. It’s for boys

C. It’s easy to fit together and take down.

2Why is it of great value to eat at Peng Lai Chun Restaurant?

A. Because the food there is cheap and delicious

B. Because it is very busy

C. Because all kids can eat at half price on Wednesdays there

3If Susan wants to work as an assistant at Dicken’s Books, she ________.

A. should call John Hunter at 768-3647

B. can earn at most £384 a week

C. A and B

4We can’t ______ in Golden Shopping Plaza.

A. buy the clothing on sale for under $60 before the show

B. see women’s swimwear or summer wear

C. see 26 pretty and cool models in the latest fashions

5According to the information above, which of the following is NOT true?

A. The assistant at Dicken’s Books has to work for 8 hours a day

B. The holes in the windows of the tent can let the air and bugs in

C. The Summer Fashion Show starts at 2:00 in the afternoon on Saturday

【答案】

1C

2A

3B

4A

5B

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述四则广告。

1细节理解题。根据It has light weight and is easy to fit together and take down可知,安装和拆卸都很容易,故选C。

2细节理解题。根据Delicious and great value!You can get a starter, a main course and a drink only for ¥18可知,仅仅需要支付18元,所以是便宜的。故选B。

3细节理解题。根据Monday—Friday, plus one Saturday per month 8 a. m.---4 p. m. £8 per hour可知,周一至周五8*8*5=320,每月最多有一次周六上班,8*8*6=384,所以一个星期最多能赚384元,故选B。

4细节理解题。根据All clothing on sale after the show for under $60.可知,表演后是低于60美元,故选A。

5细节理解题。根据These holes let the air in and keep the bugs out可知,有小洞是让虫子出来,故选B。

对于题干中要求要求找True/False/Not true/Not false这类题,直接看选项。根据选项定位至某一部分进行分析,例如本篇阅读第5题。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Mike will go abroad tomorrow. I am going to _____ at the airport.

A.sent him off B.saw him off

C.see off D.see him off

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下列短文 并做每篇短文后面的题ABCD 四个选项中 选出能回答所提问题或能完成所给句子的最佳选项 并在答题卡上将该项涂黑。

A farmer had four lambs ( 羔羊) . One was black and the other three were white. The black lamb was friendly to the others in the group . But the white lamb s often laughed at him. They thought he was ugly. The farmer did not like him either. He gave bad food to the black lamb.

One winter day the four lambs went out to eat grass. They went far away from home. Suddenly it began to snow. It was such a heavy snow that the ground was all white soon. They couldnt find the way home.

When the farmer found that the lambs were not at home he went out to look for them. There was snow everywhere. Suddenly he saw something black . He went to it. Oh it was his black lamb! And the white lambs were there too. The farmer said excitedly “Thanks to the black lamb I can find you!

【1】What did the white lambs think of the black lamb?

A.Friendly. B.Kind. C.Ugly. D.Beautiful.

2The farmer gave bad food to ________

A.the black lamb B.the white lambs

C.all the lambs D.his black dog

3The lambs couldn t find the way home because

A.they were far away from home

B.the ground was covered with thick snow

C.the wind was blowing hard

D.they didn t want to go back home

4The farmer found all the lambs after______.

A.he saw the black lamb

B.he saw the white lambs

C.he heard the sound of the lambs

D.they came back home

5What can we learn from the story?

A.Appearance is the most important in our life.

B.A friend in need is a friend indeed.

C.Don t tell a person by his appearance.

D.Many hands make light work.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】短文填空请根据短文内容及首字母提示填空,使短文意思完整、连贯。

The Great Pyramid of Giza is one of the Wonders of the Ancient World. It was b1more than 4, 000 years ago in Egypt. It is so P2that millions of tourists from around the world come to visit it every year.

In Egypt there are over 80 pyramids and the I3one is the Great Pyramid. It I4on the west bank of the Nile. In fact, all the pyramids along the Nile are on the west bank. The ancient Egyptians compared the rising of the sun to beginning of life and the setting of the sun to the end of life. That is w5their dead bodies were buried(埋葬)on the west bank of the Nile.

You can h6imagine how huge the Great Pyramid is. It has over 2 million blocks. Some are as heavy as five school buses. A7they were heavy, workers were able to put a block into the pyramid every three minutes.

The workers, Egyptian men and women, worked in teams. The teams had different t8. Some dug up the stones. Others moved them. Another team cut the stones. The last group put the stones into the pyramid. There were so many different teams, but the pyramid is perfect. No stone is in the w9position.

But how did the Egyptians move those heavy stones to the top w10any modern machinery(机械)? No one knows for sure. Many things about the Great Pyramid are still a mystery.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The thing had to be done ________ them.

A.at B.with

C.in D.on

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】I agree ________you and I'll help ________ the housework.

A.with; with B.with; to

C.to; to D.with; at

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

1To celebrate his ________ birthday, his parents bought him a gift.

2One of the greatest _______ in the world is the computer.

3The next Winter Olympics will ___________ in China.

4He ________ wants to know what he can do to help the children in danger.

5Now he is gradually getting used to _______ his own life.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 __________ you offered him!

A. How useful advice

B. What a useful advice

C. How a useful advice

D. What useful advice

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】We saw the dog jumping into the room_________the window·

A.across B.through C.cross D.by

查看答案和解析>>

同步练习册答案