| Mary The Musical(音乐剧) Don't miss Mary The Musical at Cambridge Theater London! Performances start every evening at 7 from this Saturday. Tickets are 20 pounds for adults and 15 pounds for children and can be bought online or from the theater. | Teenage Drawing Competition 10-16 year olds are welcome to take part in an exciting drawing competition on Saturday 6th August at 2 pm at Westfield Shopping Center. It is free to enter and the first prize is a trip to New York! | Meet Adele Come and meet the famous singer Adele at St.James's Park this Sunday,April 25.Adele will be singing songs from her latest CD.The event starts at noon and ends at 4 Pm. Tickets are 8 pounds and can be bought at St.James's Park. |
分析 本文介绍了一场音乐剧、画画比赛和歌星见面会的时间,价格等信息.
解答 76.C 计算推理题.根据"Tickets are 20 pounds for adults and 15 pounds for children"可知音乐剧的票价为成人20英镑,孩子15英镑.那么两个孩子去的话,需要30英镑.故选C.
77.B 细节理解题.根据"10-16 year olds are welcome to take part in an exciting drawing competition on Saturday 6th August"可知绘画比赛的时间为8月6日.故选B.
78.A 细节理解题.根据"Come and meet the famous singer Adele at St.James's Park this Sunday,April 25."可知歌手见面会是在St.James's Park,故选A.
点评 本题考查广告布告类阅读.这类阅读需要注意:
1.品味广告的标题,联系平时所积累的知识,为了解材料大意作铺垫.
2.要特别留意广告中包含的数字、联系人、地址等.
3.要注意文中以黑体、大写、下划线等方式加以提示的文字,因为这很有可能是材料的核心或至少是一部分内容的概括.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | you | B. | us | C. | our | D. | your |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | was playing | B. | is playing | C. | are playing | D. | were playing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Who was Mary Anning? Mary Anning found the fossils(化石)of prehistoric(史前)animals. When did she Iive? Mary was born in 1799.Mary Anning died in l847. |
| Who was Charlcs Diekens? Charles Dickens is a famous English writer.People all over the world enjoy his stories.Books by Dickens can be funny and sad. When did Diekens live? Dickens was born in England in 1812.He died in 1870. His first big Success was The Pickwick Papers in 1837. |
| What Edward Jenner did? Jenner was the first doctor to help people against smallpox.smallpox was a dangerous disease(疾病).Jenner found a way to stop people from getting smallpox so that fewer people got ill,and the disease became rare(少见的). |
| When did jenner live? Jenner was born in 1749.He died in 1823. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | sounds | B. | feels | C. | tastes |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com