精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读下列短文,从每题所给的选项中选出最佳答案。
A
Every year, TIME, an American magazine, selects the best inventions that are making the world better, smarter and a little more fun. Here are some on the list of 2016.


Flyte

Flyte is a light bulb that can float (漂浮) and turn. Flyte has sold very well since it came into being in January. The company also introduced a lot of similar products, including a planter (盆景), Lyfe, which came out in June.


Morpher

People refuse to wear helmets (头盔) because they are thick and heavy. Morpher is a bike helmet made of plastic. It is just as strong as traditional helmets, but can be folded almost completely flat (扁平), making it easier to carry. Morpher may be available for sale in stores in the near future.


HyperAdapt 1.0

Almost everyone who sees the movie Back to the Future wants a pair of shoes that can tighten or loosen (绑紧或松开) by themselves. Now, thanks to Nike, the dream is realized. When wearers press a button (按钮) on the shoe, HyperAdapt 1.0 can tighten or loosen around their feet.


Hello Sense

It's hard to believe that an alarm clock could not only look beautiful but also improve your sleep. It could monitor (监测) the temperature, humidity, light and even air quality in your bedroom to help you plan a perfect sleep environment. It could watch your sleep cycles and wake you up when you're least likely to feel uncomfortable.


(1)When did Flyte come out first?
A.In January, 2016.
B.In June 2016.
C.In January, 2017.
D.In June 2017.
(2)Which of the following is TRUE about Morpher?
A.It's much heavier.
B.It's easier to carry.
C.It's much stronger.
D.It's made of steel.
(3)HyperAdapt 1.0 is .
A.much lighter
B.much more comfortable
C.much cheaper
D.tightening or loosening by itself
(4)What's the main use of Hello Sense?
A.To wake you up.
B.To keep you sleep longer.
C.To improve your sleep.
D.To monitor your room light.
(5)What can we know from the passage?
A.Fyfe first came into being in January, 2016.
B.You can buy Mopher only in a few stores now.
C.HyperAdapt 1.0 appeared in an interesting movie.
D.The passage is about some interesting inventions.

【答案】
(1)A
(2)B
(3)D
(4)C
(5)D
【解析】本文属于广告类阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了一些有趣的发明。
(1)细节理解题,根据第一段Here are some on the list of 2016. Flyte has sold very well since it came into being in January. 可知 Flyte 是在2016年一月出现的,故选A。
(2)细节理解题,根据 第二段 It is just as strong as traditional helmets, but can be folded almost completely flat (扁平), making it easier to carry. 可知 Morpher拿着很容易,故选B。
(3)细节理解题,根据第三段When wearers press a button (按钮) on the shoe, HyperAdapt 1.0 can tighten or loosen around their feet.可知HyperAdapt 1.0可以收紧或放松他们的脚,故选D。
(4)细节理解题,根据第四段It's hard to believe that an alarm clock could not only look beautiful but also improve your sleep. 可知Hello Sense有助于帮助你提高睡眠质量,故选C。
(5)主旨大意题,通读全文可知作者通过这篇文章向我们介绍了一些有趣的发明,故选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Will you please go to see the movie Guanyinshan with me?

No, I won’t. I ______ already.

A.saw B.have seen

C.see D.will see

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 K Day

Children in the USA like K Day very much. K is for kites. March 7 is the day. On that day, lots of children go out in the park. They take their kites with them. Some kites are very big. Others are small. They are in different colours. Every kite has a long string. To get the kites up, the children begin to run. They let out the string from the ball in their hands. Now the kites are flying in the air. How nice they look!

Now all of the kites are high up in the air. Some are higher than others. The one like a bird is the highest. But what's wrong? It's flying away! The string is broken(破损的).

Another kite gets away. And more kites fly. But the children are running after them. They want to get them back. People are watching them and laughing. They feel very happy on that day.

1When is K Day?

A.On May 7.B.On March 7C.On April 7D.On April

2To get the kites up, children__________.

A.begin to runB.begin to lookC.begin to flyD.begin to laugh

3How do people feel on that day

A.BadB.Boring.C.Sorry.D.Happy

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】My pen pal said he would write to me, but I _____ any letters from him so far.

A.wont receive B.havent received

C.hadnt received D.didnt receive

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 The funny story made the kids _________.

A. laughed B. to laugh C. laugh D. laughing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】There is a garden ________ the house

Aup

Bat

Con

Doutside

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The (地理) class is interesting. I like it .

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达
在英语课上,同学们对以下漫画展开了讨论,请根据漫画内容和提示写一篇80-100词的英语短文(短文开头已给出,不计入总词数)。
提示:1)描述漫画内容;
2)分析父母的这种行为对孩子的影响(如感到被忽略,不利于孩子发展等);
3)你认为对孩子来说什么是最重要的。
首句:Some parents think money is what their children need most.
首句仅供选择使用。
参考词汇:feel left out, influence, development

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Although he’d eaten up two bowls of rice, he still didn’t feel ____.

A. enough full B. full

C. enough fully D. fully enough

查看答案和解析>>

同步练习册答案