精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

Lisa’s Gym

Keep fit! Lose weight!

Play basketball, do yoga(瑜伽), dance and meet many new friends!

Price: 40 per hour

Open time: Saturdays and Sundays

Tel: 7860769

A Concert

Do you like classical music?

Come to the concert on Friday evening.

The concert will begin at 6:30 in the children’s Palace.

Ticket price: Adults--120; children(under 15)-- 60

Star Wars

U.S.A. wonderful movie at Huachen Cinema.

Ticket price: 80

Time: 6:00 p.m.→8:00 p.m.

Date: July 24 to July 27

Summer Job

Do you like to talk with people?

Do you like to work late?

Do you like to work for a restaurant?

Then come and work for us as a waiter.

Please call Jenny at 8124697 for more information.

根据以上图表信息,选择最佳答案:

【1】You can at Lisa’s Gym.

A. watch a movie

B. find a job

C. play basketball

【2】Mr. and Mrs. Smith and their 14-year-old son want to go to the concert, they have to pay for the tickets.

A. 120 yuan B. 180 yuan C. 300 yuan

【3】Star Wars is the name of .

A. a cinema B. a movie C. a club

【4】Linda wants to find a job during her summer holiday, she can call for more information.

A. 8124697 B. 7860769 C. Lisa

【5】Which of the following is TRUE?

A. Lisa’s Gym is open every day.

B. You have to work late as a waiter in the restaurant.

C. You and your friend should pay eighty yuan for the movie.

【答案】

【1】C

【2】C

【3】B

【4】A

【5】B

【解析】

试题分析:这篇短文是由四个广告组成的,第一个是Lisa的体育馆,在这里你可以打篮球、练瑜伽、跳舞,还能交朋友;第二个是关于一场音乐会;第三个是关于《星球大战》这部电影;最后一个是招募想在暑假期间打工的人。

【1】C 细节理解题。根据第一则短文Play basketball, do yoga(瑜伽), dance and meet many new friends可知,在Lisa的体育馆里,你可以打篮球、练瑜伽、跳舞和交新朋友。结合选项可知选C。

【2】C 细节理解题。根据第二则短文中Ticket price: Adults--120; children(under 15)-- 60可知,音乐会的门票成年人是120元,15岁以下的孩子是60元。根据题干可知,两个成年人和一个14岁的孩子,应该是300元。由此可知选C。

【3】B细节理解题。根据第三则短文的开头Star Wars U.S.A. wonderful movie at Huachen Cinema可知,Star Wars《星球大战》这是一部电影的名字。故应选B。

【4】A细节理解题。第四则短文是关于暑假的工作的,因此如果Linda想在暑假里找一份工作的话,我们在这一则广告中Please call Jenny at 8124697 for more information.可知,她应该拨打的电话号码应该是A。

【5】B推理判断题。根据第四个广告中Do you like to work late? Do you like to work for a restaurant? Then come and work for us as a waiter可知,如果你做服务员的工作,会工作得很晚,故B是正确的。根据第一个广告中Open time: Saturdays and Sundays可知A不对;根据Ticket price: 80可知,两个人的票价是160元,故C不对。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Mr.Wang,don't move(移动).Let me draw a picture for you.

First,let me draw your __56__.They are bright and big.They always look at me kindly.

I will draw your __57__ now.Do you remember what color it was() when I first met(遇见) you?It was black and long.A.但是现在你的头发全部都白了。

I draw and draw,but I can't do well.Now,I know why.B.If(如果)_I_can_be_a_teacher_one_day,then_I_can_draw_your_picture_well.

根据短文内容,完成下列任务。

56小题和57小题为任务一:文中有两处描写老师的外貌,请根据短文内容,分别填入相应的名词。58小题为任务二:选择括号中的单词完成句子。59小题为任务三:将画线部分A的句子翻译成英语。60小题为任务四:将画线部分B的句子翻译成汉语。

1________

2________

3We know the teacher may be ________(young,old) now.

4________________________________________________________________________

5________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2012贵州安顺】When I went into the room,I found _____ in bed.

A.him lying B.he lying

C.he lies D.him was lying

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】补全对话

从方框中选出适当的句子,完成对话,有项为多余选项。

AHello! May I speak to Tom, please?

B:Speaking. 【1】 .

A:This is Bill. I called you yesterday, but you were not at home.

B2 . I need to prepare something for my trip to Shanghai.

A:Shanghai? That’s where the World Exposition(世博会) held. How lucky you are!

B:So I am.3

A:I’ll have a birthday party next Friday. Would you like to come?

B:4 My plane will take off next Wednesday.

A:What a pity(遗憾) that you can’t come!5

B:Thank you very much. Bye!

ABye!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据材料内容选择最佳答案。

I'm Shen Li and I'm in Class 1, Miss Li's class. She is a chinese teacher from Xi'an. I like playing basketball with my friend Bai Jiang and my basketball is under my desk.Here is a new bag. It's for my sister Shen Hong. Today is her 5th birthday.

I'm Huo Bin and I'm in Class 2, Mr Chen's class. He is from Hangzhou:He is an English teacher. My favourite day is Saturday. On that day,I can play taijiquan with my uncle Huo Ming. I like to play jianzi with my classmate JiaoZan too.
(1)Is in Class 1.
A.Shen Hong
B.Shen Li
C.Huo Bin
D.Jiao Zan
(2)What's under Shen Li's desk?
A.A football.
B.A book.
C.A basketball.
D.A bag.
(3)How old is Shen Li's sister?
A.2.
B.3.
C.4.
D.5.
(4)Mr Chen is from .
A.Hangzhou
B.Suzhou
C.Xi'an
D.Tianjin
(5)Huo Ming is Huo Bin's.
A.friend
B.teacher
C.uncle
D.father

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Your brother has lunch at home, _______?

A. hasn’t he B. doesn’t he

C. has he D. does he

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Complete the following passage with the words in the box. Each word can only be used once(将下列单词填入空格,每空格限填一词,每个单词只能填一次)

A. exercisingB. cause C. confident D. physicalE. screen

Millions of people now use computers for many different things. We often hear that computers have changed our lives for the better, But have they?

Of course computers are useful, and have changed some people’s lives for the better. However, they also 【1】 problems, too. A large number of people who use computers a lot can get 2 problems. They find that their eyesight get worse. For example. If they look at the 3 for too long . There will be injures in computers users’ hands and arms.as people use the keyboard and the mouse too much .people who have computers are also spending more time sitting down and less time4 ; so many of them are becoming overweight.

A. turn offB. properly C. responsible D. break downE. teenagers

Addiction is also a problem with more young people. They can spend hours and hours in chat rooms and surfing the net. Sometimes until very late an night. This means they can’t work or study 5 and can have problems keeping friends.

Some studies in the unites states have shown that if 6 spend many hours, they will go with get lonely and upset.

“Computers can be really useful to children. But parents and teachers used to help children to learn to use computers in 7 and creative ways. says teacher Jane Shields. And children should also learn when it is time to 8 the computers and head outside to do something different.”

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Read the passage and fill in the blanks with proper words(在短文的空格内填入适当的

词,使其内容通顺。每空格限填一词。首字母已给.

Beatlemania is a very strong feeling for the group, the Beatles. The Beatles were four young musicians from Liverpool, England. Their n 【1】 were John Lennon, Paul McCartney, George Harrison and Ringo Starr. These four men n 2 took music lessons. They taught themselves to play music.

In 1957, John c 3 a group called the Quarrymen. At that time, he was only 16 years old.

Then he met Paul. They began to write songs and sing together. Soon, George joined them.

The group played in England, and then in Germany. In 1962, Ringo joined them. Then John, Paul, George and Ringo were the Beatles.

The Beatles made their f 4 hit song in 1962. The song was “Love Me Do.” In 1963, their song “Please Please Me” was a bigger hit. In all, they had twenty-nine hit songs. By 1963, the Beatles were very p 5 in England, and Beatlemania started. They had many fans. At converts, their fans screamed very very loudly. The Beatles could not hear themselves sing.

The next year, the Beatles went to the United States. the Americans love them, too. People everywhere c6 their clothes and their hair. This rock-and roll group was welcomed by people all over the world.

The Beatles broke up in 1970. They wanted to play new music. All of the Beatles and interesting, new things. .John wrote music with his wife. Paul started a new group with his wife.

George and Ringo made their own r 7 and gave converts. Sadly, John was shot dead in New York in 1980. He was forty years old. George became sick and died in 2001.

We still hear Beatles songs on the radio today. Their music and songs will live in our hearts for ever.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 It isn’t a simple job. It’s ______for me to finish it in thirty minutes.

A. important B. necessary

C. impossible D. easy

查看答案和解析>>

同步练习册答案