【题目】
Help Needed | |
| Are you good with children? We need two people to volunteer your time at Sunnyview Children’s Hospital. You need to be friendly and cheerful — the children are sick and you need to cheer them up. Your job is to set up a play group with fun games for the children. If you can spare an hour three times a week, come and join us! Please call Mrs. Chan at 555-9879. Thanks! |
| Are you interested in repairing things? We have set up a group. Home Love, to help older people who need to fix up their homes. If you have repair skills, join us for eight hours a month. Call Home Love at 555- 4663. |
| Do you love clean beaches? We need people who are strong and can help clean up Blue Water Beach. We don’t want to put of this job until summer. We need your help to collect and carry garbage. If you are available for six hours this Saturday, call Al at 555-6668 or 555-6669. |
【1】If you’re good with children, you can go to .
A.Sunnyview Children’s HospitalB.Home Love
C.Blue Water BeachD.Volunteer Help
【2】You like repairing things, so you could call at .
A.555-9879B.555-6669
C.555-6668D.555-4663
【3】On Blue Water Beach, you can .
A.cheer up sick childrenB.clean up the beach
C.play games with othersD.fix up old buildings
【4】It will take you hours if you want to volunteer on the beach.A.1B.3C.6D.8
【答案】
【1】A
【2】D
【3】B
【4】C
【解析】
这篇短文主要介绍了三个布告,帮助孩子的志愿者,清理沙滩的志愿者;修理东西的志愿者。
【1】细节理解。根据文中Are you good with children? We need two people to volunteer your time at Sunnyview Children’s Hospital.可知,如果你擅长应付孩子们,你可以去Sunnyview Children’s Hospital。故选A。
【2】细节理解。根据文中Are you interested in repairing things? Call Home Love at 555- 4663.可知,如果你喜欢修理东西,可以打电话555-4663。故选D。
【3】细节理解。根据文中We need people who are strong and can help clean up Blue Water Beach.可知,你可以帮着清理沙滩。故选B。
【4】细节理解。根据文中If you are available for six hours this Saturday, call Al at 555-6668 or 555-6669.可知,将花费你6个小时。故选C。
做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息。如第2小题考查细节理解。根据文中Are you interested in repairing things? Call Home Love at 555- 4663.可知,如果你喜欢修理东西,可以打电话555-4663。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
During the National Day holiday, there is a very popular film called My People, My Country. The film is made in C【1】. The purpose of the film is to c【2】 the 70th founding anniversary(成立70周年) of the People's Republic of China (PRC). At the same time, there were two o【3】 new films which were on at different cinemas in China. They are “The Captain” 《中国机长》and“The Climbers” 《攀登者》. It is said that m【4】 than 80 film companies invested(投资) in the three Chinese films.
My People, My Country, the 158-minute film, got about 369 million yuan ($51.62 million) on its second day of screening on Tuesday, the same day that the PRC marked its 70 anniversary.
The film i【5】 seven short stories and is made by seven directors(导演). All the seven directors are the most f【6】 directors in China, especially Chen Kaige. This time, he led the director group and made this great work. The film took people b【7】 to important historical moments since the founding of the PRC in 1949 to awaken the shared memories of Chinese people a【8】 the world.
After watching the film, many people’s eyes were f【9】 of tears. They were deeply moved by the film. If you haven’t seen the film, I think you’d better e【10】 the cinema and enjoy it by yourself. I’m sure you will love it as well. And you will love our country more deeply.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
Autumn is the best season for crabs. The hairy crabs(大闸蟹) are quite fat and tasty at this time of year. The best crabs come from Yangcheng Lake in Jiangsu. Many people use eight silver tools, including chopsticks, a pair of scissors(剪刀) and a small hammer(锤子) to eat crab meat. | |
Caviar(鱼子酱) is not common(普遍的) in most people’s daily life. But if you’re going to try it, Russian caviar may be your best choice. Caviar is made of fish eggs. It sells at a high price. If you want to get the fresh juicy taste, don’t cook it — just eat raw(生的) caviar. You may also eat it with bread and salad. | |
Who says the British only have fish and chips? Beef Wellington is a dish that they can truly be proud of. An expensive cut of beef is covered with a mixture first. Next, comes another piece of ham(火腿) and pastry(油酥面团). Then it is covered with eggs. Baked(烘焙) until it is golden yellow, beef Wellington tastes crispy outside and juicy inside. | |
Sukiyaki(寿喜锅), or Japanese beef hot pot, is one of the most popular dishes in Japan. People cook beef and vegetables in soup with sweet and salty tastes. It is a perfect dinner for family or to enjoy with guests. In Sukiyaki, you need thin pieces of beef. The best is the Kobe beef. It’s very expensive but amazing. | |
【1】The best season to enjoy the hairy crabs is __________.
A.springB.summerC.autumnD.winter
【2】There is beef in __________.
A.the hairy crabs and caviarB.Sukiyaki and beef Wellington
C.caviar and SukiyakiD.beef Wellington and the hairy crabs
【3】The four foods in the passage come from __________ country/countries.
A.oneB.twoC.threeD.four
【4】Which of the following is TRUE?
A.Crabs come from Yangcheng Lake.B.Caviar is common in most people’s daily life.
C.Beef Wellington is the pride of British people.D.Sukiyaki is a perfect dish only for family.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】My pet Eddie is funny. He can jump the desk.
A. across B. along C. over D. through
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—I’m new here in Wuxi.
—Take a map of Wuxi with you. You’ll find it of great _________ in helping you to get round Wuxi.
A. price B. cost
C. interest D. Importance
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
As usual, Betty was sitting alone during break. As she sat, she heard a quiet “meow” nearby and found a little cat with a band showing the name “Lucky”.
She picked up the cat and went to ask her teacher if she could help the cat find his home as a class project.
“Are you willing to organize this project?” Mrs. Smith asked. She had tried for months to get Betty to speak up in class, but Betty had stayed quiet. Maybe this was her chance to shine!
Betty thought for a moment and then said, “Okay, we need to put up signs around the neighborhood and call the local newspaper.” Tony also suggested that they call the Animals’ Home. Soon students were busy drawing posters. Two students were making phone calls. Mrs. Smith was surprised to find Betty was so confident and really showed an ability to lead.
Betty, however, was not thinking about being a leader or being shy. Her mind was on finding this lost cat’s home.
The two students making phone calls came back and announced, “The Animals' Home said that a family reported a lost cat named Lucky! They said they’d call the family to come and get him!” The class cheered. Ten minutes later, a woman showed up and said with joy, “Thank you for returning Lucky! He was very ‘lucky’ to have been found by such a caring group of students!”
The class celebrated their success. Mrs. Smith celebrated, too. Betty sat comfortably with her classmates for the first time, laughing and joking. Mrs. Smith believed it was indeed lucky that Betty had found the cat—lucky for both of them!
【1】 picked up a little cat during break.
A.TonyB.LuckyC.BettyD.Smith
【2】Betty was asked to organize the project because .
A.Mrs. Smith wanted to help her change
B.Mrs. Smith decided to look after her
C.she loved little animals like cats
D.she volunteered to be the leader
【3】The class finally found the owner of the cat by .
A.phoning the Animals’ Home
B.putting up some signs
C.calling the local newspaper
D.drawing some posters
【4】Why did Mrs. Smith believe it was lucky for both of Betty and the cat?
A.Because Betty was willing to organize the project.
B.Because both Betty and the cat found a home at last.
C.Because Betty worked together with her classmates to find the cat home.
D.Because the cat was lucky to be found by such a caring group of students.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】假如你是李华。下周你们家将迎来一位寄宿的交换生 Sophia。在她即将出发前,她非常想了解未来寄宿家庭的基本情况。请你以寄宿家庭成员的身份,写信向她做简要介绍。内容包括你的家庭成员情况、Sophia 的房间布置等。
![]()
提示词语: parents,lamp(台灯), curtain (窗帘)
提示内容:
1. Introduce your family members (name, job, bobby, appearance, personality...)
2. Introduce Sophia's room (things, positions...)
|
To Sophia From Li Hua Subject Welcome to my home Dear Sophia, I'm happy to hear that you will stay with us. I'm looking forward to your coming Yours, Li Hua |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】--Would you please go out for a walk with me? -_ _, but I'm too busy now.
A. That's right.
B. I'd love to
C. Of course not
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,从下面每小题的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
| I'm a Chinese boy. I love travelling a lot. And I've been to many great places. But I've never travelled into space. My dream is that I can fly to the Moon one day. I know Chinese people are working hard to get ready to fly there. So, I'm sure my dream will come true. |
| I'm from New York. I think space is very interesting and amazing. People don't know much about it. I hope to visit the Mars (火星) if it is possible. But it's really hard to take a trip into space. So I'll exercise more to keep healthy and make more money for the trip. |
| The Sun is always bright and beautiful. Can't we visit it? It's too far and hot. But I have the dream to fly there. Maybe we will invent a new spaceship and some new spacesuits so that we can visit the Sun. |
【1】Where does David want to visit most?
A.The Sun.B.The Moon.C.The Earth.D.The Mars.
【2】Who is sure his or her dream will come true?
A.Only David.B.Only Susan.C.Only Henry.D.David and Henry.
【3】What will Susan do for her dream of visiting the Mars?
A.She'll work hard.B.She'll do more sports.
C.She'll make a new spaceship.D.She'll make some new clothes.
【4】What does Susan think of her visit to the Mars?
A.Easy.B.Boring.C.Difficult.D.Amazing.
【5】Which of the following is NOT true according to the passage?
A.David says that people know little about space.
B.Susan is an American girl and she wants to visit the Mars.
C.Henry hopes he will fly to the Sun one day.
D.All of them would like to travel into space.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com