精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

There isn't an easy way to learn English, but there are some good ways: speak, listen to, read and write English.

Speak English with your teachers and your classmates in and out of the class. Listen to your teachers, your classmates and anyone when they speak English. Don’t just read the textbooks, go to a bookshop and find some easy English books to read, Write short articles (文章)if you can.

These things are not difficult, if you work hard. Remember not to be afraid of making mistakes(错误). When you have trouble(麻烦) in learning it, you can ask your teachers and classmates. With the help of them, you will learn English well.

1You can be a good student at English if you____________________________.

A.often talk with others in ChineseB.only read English textbooks

C.speak much EnglishD.are afraid of making mistakes

2When you have trouble in English, ______________________________.

A.you must work it out by yourselfB.you can never mind (介意)it

C.you have to do nothingD.you can ask your teachers and classmates

3This article mainly tells us_______________.

A.English is hard to learnB.students like English very much

C.the ways to learn EnglishD.students help each other in English

【答案】

1C

2D

3C

【解析】

文章主要讲述了如何把英语学好,要尽可能多的听,说,读,写。

1总结归纳题,从第二段中“Speak English with your teachers and your classmates”判断A错误。根据“Dont just read the textbooks,”判断B错误。根据第三段中“Remember not to be afraid of making mistakes(错误).”判断错误。归纳总结,多说英语有益于把英语学好。故选C

2细节理解题,根据最后一段中“ When you have trouble(麻烦) in learning it, you can ask your teachers and classmates.”可知是向老师同学请教。故选D

3主旨大意题,从第一段就可知英语学习不容易,但有很多方法,所以A错误。文中没有提到学生非常喜欢学习英语,所以B错误。最后一段提到在老师和同学的帮助下会学的更好。故D不选。通读全文,主要讲述了如何把英语学好,其中介绍了几种学习方法。C. the ways to learn English更符合主旨。故选C

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—It’s getting cold.Would you mind________the window?

Of course not.

A.closing

B.to close

C.closed

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Dingding Clothes Shop

Brand(商标): Adidas

Color: green, pink, black

Price(价格): 98 each, but180 for two

Brand: Nike

Color: white, black, brown

Price: 178 each and get a hat for free(免费)

Brand: Li Ning

Color: green, yellow, pink

Price: 70 each and get a toy for free

Brand: Yao Ming

Color: black, blue

Price: 80 each, but150 for two

1How much are two jackets?

A.180.B.150.C.196.D.140.

2If (如果)you buy a pair of shoes, you can get a _________ for free.

A.toyB.hatC.schoolbagD.T-shirt

3Your favorite color is black, and you just have ninety yuan. What can you buy?

A.Shoes.B.A T-shirt.C.A jacket.D.A pair of pants.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】How far is the store

Its near hereabout ________

Aten minutes walk

Bten minutes walk

Cten minute walk

Dten minutes walk

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Mary doesn’t play soccer. She only watches them _______ TV.

A. on B. in

C. to D. at

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据汉语提示完成句子

他病倒了,在医院住了两天了。

He________ ________and has been in hospital for two days.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据表格内容,回答问题。
(A)

Paul

I have been a volunteer as a French teacher for three months and it was a great experience to teach French. I really enjoyed it and I also improved my French.

Helen

During my college days, I joined a group called ROS (Reaching Out Society). We provide children and older people with food. It feels great to help other people. And now, I often give food to the homeless people in the street.

Mike

I'm volunteering at an animal shelter (动物收容所) that's just for cats. I feed the cats and play with them. It's very fun. I was also volunteer at a hospital for a little more than 2 years. I answered phone calls, looked after patients and helped nurses. I did some cleaning too.

Marian

I did volunteer work to graduate from high school. It was a requirement(资格). I volunteered at a school for disabled kids. I played basketball and other sports with them and served food and drinks. It was actually pretty cool. If I weren't so busy now, I'd do it again.


(1)Paul used to be a volunteer as a _______ for several months.
A.nurse
B.French teacher
C.doctor
(2)The group called ROS provides _______ for children and older people.
A.information
B.rooms
C.food
(3)Mike was a volunteer at a hospital for _______.
A.three months
B.a school year
C.over 2 years
(4)One requirement for Marian to graduate from high school was _______.
A.to do sports
B.to feed animals
C.to do volunteer work
(5)From the reading we can learn _______.
A.Marian is busy now
B.Helen often helps homeless animals now
C.Paul isn't very good at French

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 __________ of his parents are doctors.

A. Each B. Both C. All D. Some

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面短文,根据中文、首字母、音标或语境的提示,在每个空格内填人一个适当的单词,要求所填的单词意义准确,拼写正确。
The Silk Road is a historically important international trade route(路线)between China and the Mediterranean(地中海). It began (在……期间)the Western Han Dynasty and has been a between East and West for over 2,000 years.
The ancient road started from Chang'an(now Xi'an) and ended in Eastern , near today's Turkey and the Mediterranean Sea. It was about 6,500 kilometers long and went across one-fourth of the planet.
TheSilk Road got its name Chinese silk used to be carried along this road. Silk, jade, ceramics and iron west to Rome. And from the west came glass, gems and food like carrots and sesame.
The Silk Road was very important to both China and the rest of the world. It was than an ancient international trade route. Besides trade, about arts, science and literature, as well as crafts(工艺)and technologies was (分享)across the Silk Road. In this way, languages and cultures (发展)and influenced each other.
Today,along the Silk Road there're many places of , such as the Terracotta Warriors in Xi'an and Mogao Grottoes in Dunhuang. Now a new train line runs from Beijing across the Silk Road.

查看答案和解析>>

同步练习册答案