【题目】请阅读下面的材料,然后从A—F中选出与材料相匹配的图片,并在答题卡上将该项涂黑。其中有一项是多余的。
A.
B.
C.![]()
D.
E.
F.![]()
【1】 Koby: I’d like to have a relaxing day on Sunday. The weather report says it will be sunny. So I want to have a picnic with my family. We can enjoy nice food in the open air.
【2】 Colin: I really want to play or chat with my friends. But I can’t. I have to study hard for the coming exams. If I get good grades in all the subjects, my parents will be happy.
【3】Molly: The coming weekend must be interesting for me. My parents say they will take me to Sanya. I’ve never seen the sea. I think it must be wonderful to swim in the sea and walk along the beaches.
【4】Pear: Swimming is my favorite sport. But I’m afraid I can’t do it this weekend. My mother has asked a piano teacher to teach me at home.
【5】Kelly: I have many things to do this weekend. But most of them are not important. Only one thing I have to do is that I’ll take part in Lisa’s birthday party.
【答案】
【1】D
【2】A
【3】B
【4】F
【5】C
【解析】
本文是五个人的自述,主要介绍了这五个人周末要做的事情。
【1】根据第一段中“So I want to have a picnic with my family. We can enjoy nice food in the open air.”可知,科比想和家人去野餐,他们可以在户外享受美食;结合图片信息可知,D图中时几个人在户外用餐。故选D。
【2】根据第二段中“I have to study hard for the coming exams.”可知,科林不得不努力学习准备即将到来的考试;结合图片信息可知,A图中有一个孩子正在写作业。故选A。
【3】根据第三段中“I’ve never seen the sea. I think it must be wonderful to swim in the sea and walk along the beaches.”可知,莫莉要去三亚看大海和沿着沙滩散步;结合图片信息可知,B图中有沙滩和大海。故选B。
【4】根据第四段中“My mother has asked a piano teacher to teach me at home.”可知,皮尔这周末会在家跟老师学钢琴;根据图示信息可知,F图中有一位女士和一架钢琴。故选F。
【5】根据第五段中“Only one thing I have to do is that I’ll take part in Lisa’s birthday party.”可知,凯丽会参加丽萨的生日聚会;结合图片信息可知,C图中有一些小朋友和Happy Birthday。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Lucy ______ at home and read ______ interesting book.
A. stay, anB. stayed, an
C. stays, aD. stayed, a
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
Do you know BCA has a big zoo with over 100 kinds of animals? In the zoo, you can see elephants from Africa taking a shower, tigers from Asia walking in the forest, and kangaroos from Australia playing with their babies…
Want to take a trip to the zoo? Read these rules first:
Opening time: On the first and third Sunday of May and June
Visiting time: Start at 10:30 am; for 45 minutes every time
Cost: £5 for one person; children under 3 are free (免费的)
Note: Book (预订) before you take the trip:
Email at zoo@bca.ac.uk
Call at 01628 827462(Monday to Friday, 9:00 am to 4:30 pm)
【1】The passage is asking people to take a trip to a .
A. schoolB. zooC. parkD. city
【2】People can take the trip on .
A. the first Saturday of June
B. the second Saturday of June
C. the third Sunday of May
D. the second Sunday of May
【3】The trip finishes at .
A. 9:00 amB. 10:30 amC. 11:15 amD. 4:30 pm
【4】Mr. and Mrs. White and their 2-year-old son need to pay (付费) to take the trip.
A. £5B. £10C. £12D. £15
【5】Which of the following is TRUE?
A. 100 animals are in the zoo.
B. You can’t see elephants in the zoo.
C. The trip is free for children under 4.
D. People cannot call on the weekend.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】短文填空。
请用适当的词补充完成下面这篇短文,并将所缺单词填写在答题卡指定位置上。每个空只能填写一个形式正确、与短文意思相符的英语单词。
![]()
Today, an increasing number of people are always looking at their mobile phones with their heads down. These people are 【1】 the “Heads-down Tribe”. Heads-down tribe members now can be seen everywhere.
There are more and more traffic accidents 【2】 because more drivers use mobile phones while driving. In order to make drivers pay more 【3】 to driving, some new traffic rules have been made.
As we can see above, using mobile phones may 【4】 traffic accidents. Also, more and more interesting and strange facts happen to the “Heads-down Tribe”. A man in America kept using his mobile phone on 【5】 way home. As a 【6】 , he knocked into a big lost bear. When he lifted his eyes from the phone,he was so afraid 【7】 he turned around and ran away as 【8】 as possible. Another fact is that we can often see people in the restaurant eating face to face but looking at their own mobile phones. It’s strange that they don’t talk to the ones who sit opposite to them during the meal. Some of them even have 【9】 communicating with others on the phone.
Mobile phones are helpful and necessary tools for modern life. Whether they are good or not depends 【10】 how people use them. Let’s be “healthy” users and try to be the “Heads-up Tribe”.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Don’t________too late at night.
A.go to bed
B.to go to bed
C.goes to bed
D.going to bed
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013 上海】I hate travelling by air _______ you usually have to wait for hours before the plane takes off.
A. because B. though C. until D. unless
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Last week, Sam wrote to _____________ boy to tell his life in the middle school.
A. a five- year-old B. a five years old
C. a five-years-old D. a five year old
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】He usually________home at six o’clock.
A.walk
B.walks
C.walks to
D.on foot
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com