【题目】阅读理解
Do you often lose things? Don’t worry. Now a new tool that can be connected to any object you might lose may be the way to solve your problem. The Tile, a small square connected to your iPhone or iPad by means of Bluetooth, allows you to see how close you are to your missing item, within a 50-to-150-foot range (范围). If the item goes out of your phone’s 150-foot range, it can still be found on other smart phones with the same app.
When you drive the app on your phone, it shows you, with green bars that increase or decrease, how close or far away you are from the Tile. You can also program it to make a sound when you get close to the Tile. And you can connect your phone with up to ten Tiles. And if your lost object—a dog, for example, or a stolen bike—go out of your own phone’s 150-foot Bluetooth range, you can set it as a “lost item”. If any of the phones with the Tile app comes within range of your lost item, a message will be sent to your phone, telling you its position. The Tile app also has the ability to remember where it last saw your Tile, so that you can easily find where you left it.
Since the Tiles use Bluetooth rather than GPS, they are never out of battery or needn’t to be charged, and they work for one year before needing to be replaced. And the app works with all generations of iPhones and iPads.
For further information, please visit www.tile666.com.
【1】What can the Tile app help you?
A. To find other phone users.
B. To find your missing items.
C. To save your phone’s power.
D. To use your phone more wisely.
【2】Which of the following about the Tile is TRUE?
A. The Tile needs to be charged after a year of use.
B. One smart phone can only be linked up with one Tile.
C. The Tile app can send a message, but it can’t make a sound.
D. The Tile cannot be connected with a phone without Bluetooth.
【3】What does the second paragraph mainly tell us?
A. What the Tile app is.
B. How the Tile app works.
C. Why the Tile app was created.
D. The advantages of the Tile app.
【4】Where does the passage probably come from?
A. A health report. B. A personal diary.
C. An advertisement. D. A tourism magazine.
【答案】
【1】B
【2】D
【3】B
【4】C
【解析】
本文是一篇科技说明文,介绍了一款可以帮你找到遗失物品的智能手机软件。
【1】B 细节理解题。根据第一段第四句The Tile…allows you to see how close you are to your missing item可知,Tile这一手机软件可以帮你找到你丢失的物品。故选B。
【2】D 细节理解题。根据第一段第四句The Tile, a small square connected to your iPhone or iPad by means of Bluetooth可知,Tile需要通过蓝牙与你的手机或平板电脑连接在一起,答案选D。
【3】B 主旨大意题。根据第二段的内容可知,该段主要讲述了Tile软件如何帮助人们找到遗失的物品,故选B。
【4】C 推理判断题。根据全文内容,结合文章最后一句可知,本文主要介绍了Tile手机软件,想要了解更多的信息,可以登录官方网站。由此可以推断这篇文章应该属于一则广告,答案选C项。
科目:高中地理 来源: 题型:
【题目】单句语法填空。
在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
【1】The plans for ________ concert next Saturday are all in ________ place.
【2】________ you can imagine, if your skin gets burned it can be very serious.
【3】The gate of the park is ________ she met her boyfriend for the first time ten years ago.
【4】Please don’t call me at the office ________ it’s really necessary.
【5】“Of course I don’t mind”, she answered ___________ (mild).
【6】More and more people choose to shop in a supermarket as it offers a wide ________ (vary) of goods.
【7】After a long travel, he got home, hungry and tired, then ________ (fall) ill.
【8】The pain was so _________ (bear), so he shouted loudly.
【9】With this _________ (electricity) blanket, my grandpa won't feel cold in winter.
【10】Once he got _________ (stick) in a heavy snow, but was helped out by the local villagers.
查看答案和解析>>
科目:高中地理 来源: 题型:
【题目】I really want to see 【1】 elephant close up. After that, we’ll be moving on to Tanzania, 【2】 we’re going to climb Mount Kilimanjaro. The African part of our trip will take about four weeks and we will surely have a happy time.
查看答案和解析>>
科目:高中地理 来源: 题型:
【题目】Leaving for college can be a big challenging learning experience. Maybe this is the first time for you to live with people 【1】 aren’t your family members. Because of the differences in values and personalities, unavoidably, conflicts may easily arise between roommates.
So how can you develop a successful roommate relationship【2】fewer conflicts? First, lose your shyness 【3】open up to your roommates by talking about the common interest, which can help you learn each other’s different cultural or social backgrounds. 【4】, be flexible with your roommates and adjust your thinking to new situations. Don’t get stuck with 【5】thinking patterns and habits that you bring from home. At last, 【6】your roommate does something that bothers you, don’t let 【7】turn into a bad situation.Try to work together to reach a compromise that【8】can both live with.
In a word, a harmonious roommate relationship lies in the friendly communication, mutual respectand acceptance of others’ differences.
查看答案和解析>>
科目:高中地理 来源: 题型:
【题目】完成句子
【1】I ______________________ (已失去对……的信任) that fellow; he is always telling lies. (faith)
【2】Her opinions ______________________ (相当狭隘而且守旧), so she can’t keep up with the new things. (conventional)
【3】Judging from the look on Joe’s face, ______________________ (显然) the news came as a complete shock. (evident)
【4】She’s a wonderful skater; ______________________ (她的水平是一流的). (technique)
【5】The government brought in ______________________(一项颇具争议的法令) under which it could take any land it wanted. (controversial)
【6】______________________ (不是巧合) that my house had been broken into three times. (coincidence)
【7】This anti-smoking campaign is mainly ______________________ (针对) young people. (aim)
查看答案和解析>>
科目:高中地理 来源: 题型:
【题目】完形填空
While attending a conference, I returned to my hotel room late one evening. The overhead light outside my door was burned out and I had ___ finding the keyhole. When I ___ to open the door, I____ around the wall for a light switch. I found a place where a switch was ___ fixed...but no switch!
Not discouraged easily, I remembered ___ a lamp by the bed when I deposited (寄存) my luggage ____ in the day. I found the bed in the ___ and then the lamp, but when I switched it on, nothing ___!I thought that perhaps if I opened the curtains I might be able to use whatever light comes in from the ___ to find another lamp. So I ____ my way slowly across the room to the curtains and...no drawstring!I finally stumbled (跌跌撞撞地走) around ___ I found a desk lamp which actually ____!
That evening I discovered in a whole new way just how dark the world can be ____ how necessary light is!But even more necessary than ___ light is the light that shines from people—the light of ____ and faith. Because, for many people, the world is a dark and ____ place. For someone today just may be stumbling in discouragement or sadness or fear and in ___ of some light. So let your light shine. Whatever light you ___ may be a beacon (指路明灯) of hope and encouragement. And if you feel that your light is ___ a candle in a forest, remember—there isn’t enough darkness in the world to ____ the light of one small candle.
【1】A. confidence B. respect C. admiration D. difficulty
【2】A. managed B. failed C. wished D. meant
【3】A. touched B. felt C. sensed D. looked
【4】A. already B. never C. still D. once
【5】A. equipping B. producing C. spotting D. removing
【6】A. later B. earlier C. lower D. upper
【7】A. light B. dark C. room D. corner
【8】A. happened B. operated C. fired D. developed
【9】A. machine B. street C. room D. car
【10】A. wound B. forced C. made D. lost
【11】A. after B. until C. while D. since
【12】A. helped B. affected C. worked D. inspired
【13】A. and B. but C. or D. so
【14】A. mental B. typical C. electrical D. physical
【15】A. hate B. love C. truth D. wisdom
【16】A. lonely B. colorful C. friendly D. complex
【17】A. short B. favor C. face D. need
【18】A. make B. offer C. take D. contribute
【19】A. not more than B. other than C. no more than D. rather than
【20】A. put out B. give out C. get over D. set up
查看答案和解析>>
科目:高中地理 来源: 题型:
【题目】用所给动词的适当形式填空。
【1】How I wish every student ______________ (have) a scientific and good study method!
【2】Without electricity, life ______________ (be) quite different today.
【3】Mr. Green demanded that Rose ______________ (leave) class before nine.
【4】If it ______________ (rain) tomorrow, the sports meet ______________ (put) off.
【5】I don’t know the word. If I ______________ (know) the meaning of it, I wouldn’t have to look it up.
【6】He made the suggestion that we ______________ (go) by train.
【7】I’d rather she ______________ (come) tomorrow.
【8】When a pencil is partly in a glass of water, it looks as if it ______________ (be) broken.
【9】I don’t know the French much. Or I ______________ (help) a lot in translating the novel.
【10】I ______________ (buy) that house if I ______________ (have) enough money
查看答案和解析>>
科目:高中地理 来源: 题型:
【题目】---- Putting on a happy face not only helps us make friends but also makes us feel better.
----- .(2009.天津)
A. I’d love to.
B. I’m with you on that.
C. It’s up to you.
D. It’s my pleasure.
查看答案和解析>>
科目:高中地理 来源: 题型:
【题目】用适当的介、副词填空。
【1】By playing ________ the words ________ nursery rhymes, children learn about language.
【2】We would have won if we hadn’t run out ________ energy.
【3】Another simple form ________ poem that students can easily write is the cinquain, a poem made up ________ five lines.
【4】With these, students can convey a strong picture ________ just a few words.
【5】You can leave ________ the details; just give us the main facts.
【6】It is not a traditional form of English poetry, but is very popular ________ English writers.
【7】Did you know that English speakers also enjoy other forms of Asian poetry—Tang poems from China ________ particular?
【8】A lot of Tang poetry has been translated ________ English.
【9】________ so many different forms of poetry to choose ________, students may eventually want to write poems of their own.
【10】You can transform one word________ another while changing only one letter at a time.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com