首页 > 高三英语 > Then why not ,join us in learning the secret of successful conversation?
Then why not ,join us in learning the secret of successful conversation?
收录时间:2021-04-07    答题:高三英语(封老师)

【题目】Class 101

This class is intended for adolescents to learn social skills all of us need. We'll cover everything from how to begin conversations with strangers to ways of calming your nerves when you do. You'll learn what makes some people more popular than others and simple things you can do to feel more like you fit it.

Place: Karman Executive Center, Bellevue

Time: From 6:30 PM to 8:30PM, on Saturday in May Fee:$135.00 includes workbooks Class 102

We design this class to help to get over fears. In this class, we'll cover the basics--- the origins of shyness, strategies for focusing on the kind of shyness your child experiences, social skills you can teach in your home, and tips for working with teachers to help your child fit in at school.

Place: Karman Executive Center, Bellevue

Time: From 7:00 PM to 9:00 PM, on Sunday in May

Fee: $85.00

Class 103

Do you find yourself searching for something to say when you meet someone new in your work?

Then why not ,join us in learning the secret of successful conversation? In this fun-filled evening,

we'll demystify(深入浅出地解释)the art of conversation and practice some easy techniques to put

yourself and others at ease.

Place: North Campus, Bellevue

Time: 6:30PM to 9:30PM on Thursday, May 23rd

hee: $49.00

C1ass 104

 

【1】If a student wants to be popular with others, he or she should choose    

A. Class 101  B. Class 104

C. Class 102   D. Class 103

2】 The class that can help a child to improve their EQ costs    

A.$135,00  B.85.00  C.$59.00  D.$ 49.00

3】We can learn from the text that

A,most of the classes are given in the same building

B. all of the classes are given on weekends

C.all the classes are given in May

D. fees for most classes include workbooks

 

【答案】

【1】A

【2】C

【3】A

【解析】

试题分析: 本文是广告类阅读,提到四个不同的班级,教授的内容及时间地点和费用

【1】A推理判断题 根据第一段中“We’ll cover everything from how to begin conversations with strangers to ways of calming your nerves when you do.”我们将在包括一切如何与陌生人开始谈话来保持平静,故选A项。

2】C细节理解题  根据第四段“Explore what EQ ...is all about...identify your child’s emotional strengths and weaknesses这段可知费用 是59美元,故选C项。

3】A推理判断题。根据四个班级提到的place可知都包括Bellevue,故选A项。

考点 :广告类阅读 。