【题目】阅读短文,选择正确的答案。
It's cold today. Mary feels cold and she can't get up on time. Her mother asks her,“What's wrong?”“I feel very cold. Maybe I am ill.” Mary answers. Her mother is worried and says,” Let's go to the hospital and see a doctor. I'm sure you'll be better soon.”
【1】What's the weather like today? ( )
A. It's cold. B. It's cool.
【2】Can Mary get up on time? ( )
A. Yes, she can. B. No, she can't.
【3】What's the wrong with Mary? ( )
A. She is ill. B. She is happy.
【4】Where are Mary and her mother going? ( )
A. They are going to the hospital. B. They are going to the zoo.
【5】How does Mary's mother feel? ( )
A. She is angry. B. She is worried.
【答案】
【1】 A
【2】 B
【3】 A
【4】 A
【5】 B
【解析】
【1】.根据“It's cold today.”,故选A。
【2】根据文章第二句“Mary feels cold and she can't get up on time.”故选B。
【3】根据文章第三句““What's wrong?”“I feel very cold. Maybe I am ill.” Mary answers.”可知选A。
【4】根据文章倒数第二句“ Let's go to the hospital and see a doctor.”可知选A。
【5】根据文章倒数第三句“ Her mother is worried ”可知选B。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出每组单词中不同类的一项。
【1】A.bathroomB.kitchenC.bedroomD.football
【2】A.windB.cinemaC.shopD.hospital
【3】A.flowerB.parentC.cardD.candle
【4】A.snowB.rainC.cloudD.glasses
【5】A.readB.writeC.appleD.listen
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】英汉互译。
【1】四门学科 _________________
【2】Welcome back to _________________
【3】打乒乓球 _________________
【4】over there _________________
【5】喜欢花 _________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】英汉互译。
【1】有一个新朋友__________
【2】会跑__________
【3】有八条腿__________
【4】有大手臂__________
【5】have a big body__________
【6】Give it a cake.__________
【7】like your fingers__________
【8】have a big mouth__________
【9】Don’t shout.__________
【10】on the farm__________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】补全对话
A.Hello!Ben.【1】.
B.I'm going to school.【2】.
A.Today is Friday.【3】?
B.I did my homework last night. What about you?
A.【4】.
B.See you.
A.【5】.
a.See you.
b.What day is it today?
c.I listened to music.
d.Where are you going?
e.What did you do last night?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】 Mike is an old man. He has a big house. He likes dogs very much. He has three dogs. One dog is from the UK. Her name is Cote. One dog is from the US. His name is Dot. One dog is from China. Her name is Potty. Mike loves his dogs very much. He buys many toys for his dogs. Cote has a red toy tiger. It is small and fun. Dot has a blue toy monkey. It can jump and run. Potty has a green toy rabbit. It has long ears. The dogs like their toys and they like Mike, too. They like playing with Mike very much.
判断对错。对的写“T”,错的写“F”。
【1】Mike has three dogs. (____)
【2】Cote is from China. (____)
【3】Potty’s toy monkey can jump and run. (____)
【4】Dot’s toy monkey is green. (____)
【5】The dogs don’t like their toys. (____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将错误的选项序号填入括号内,然后在横线上订正。
【1】What are you from? (____) ________
A B C
【2】They don’t have some lessons today. (____) ________
A B C
【3】Helen’s mother cook every day. (____) ________
A B C
【4】There is a children in the room. (____) ________
A B C
【5】My mother likes make cakes for my family. (____) ________
A B C
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,选择正确答案。
My name is Bill. I’m eleven. I am from England. Now I’m in China. My father is a doctor. My mother is a teacher. I like Chinese food very much, but my parents don’t. They like bread. My Chinese friends will come to my home tomorrow. So I’ll have a nice party.
【1】—Where is Bill from? ( )
—________.
A.AmericaB.EnglandC.China
【2】—How old is Bill? ( )
—________.
A.ElevenB.TenC.Nine
【3】Bill likes________. ( )
A.breadB.hamburgersC.Chinese food
【4】—What does Bill’s mother do? ( )
—________
A.She is a doctor.
B.She is a teacher.
C.Sorry, we don’t know.
【5】Which one is true(正确的)? ( )
A.Bill is in England now.
B.Bill will have a party at home.
C.Bill doesn’t like China.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】用所给单词的适当形式填空。
1. What____________ (do) this sign mean?
2. Would you like ___________ (take) your juice into the shop?
3. Did you __________ (see) a sign on the tree two days ago?
4. Sam ___________ (bring) a lot of bananas to the monkeys yesterday.
5. “No smoking” means we shouldn’t _____________ (smoke) here.
6. Five years ago, he________ (can) ride a bike.
7. It ________yesterday. (rain)
8. ________ your father________ (write) letters to you yesterday?
9. Don’t touch it. It’s _________. (danger)
10. You should ________ (do) your homework every day.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com