【题目】阅读理解,判断正误。
My name is Tom. I am ten years old. I want a new friend. I can swim. I can cook delicious food and play basketball. I often play basketball on the weekend. But I can't play the piano. I can't do any kung fu. Do you want to be my friend?
【1】Tom is nine years old. (_______)
【2】Tom can cook delicious food. (_______)
【3】Tom often play basketball on the weekend. (_______)
【4】Tom can play the piano. (_______)
【5】Tom can't do any kung fu. (_______)
【答案】
【1】 F
【2】 T
【3】 T
【4】 F
【5】 T
【解析】
【1】根据短文叙述My name is Tom. I am ten years old.(我的名字叫汤姆. 我10岁了.) 可知此句错误. 故答案为: 错误.
【2】根据短文叙述I can cook delicious food and play basketball. (我会做美味的食物和踢足球.)可知此句正确. 故答案为: 正确.
【3】根据短文叙述 I often play basketball on the weekend. (我经常在周末踢足球.)可知此句正确. 故答案为: 正确.
【4】根据短文叙述But I can't play the piano. (可是我不会弹钢琴.)可知此句错误. 故答案为: 错误.
【5】根据短文叙述 I can't do any kung fu.(我不会练功夫.)可知此句正确. 故答案为: 正确.
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】小作文。
暑假就要到了,你有何打算?想去哪儿旅游?写出来与大家分享一下吧。
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】照样子写句子。
例:This is my crayon. → This crayon is mine.
【1】This is Jack’s computer.
__________________________________________
【2】That is their classroom.
__________________________________________
【3】This is your toy car.
__________________________________________
【4】These are Sarah’s pencils.
__________________________________________
【5】Those are his books.
__________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】用所给动词的正确形式填空。
1. I would like _____(see)a film this evening .
2. Chinese is important to us. We should try ____(study)it hard .
3. My friends enjoy ___(lie)on the beach .
4. Could you help me ____(give)the bag to my mother .
5. Thank you for ____(listen)to my speech .
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】句型转换。
【1】She goes to the hospital with her mother.(改为否定句)
______________________________________________________
【2】They have a meeting.(改为一般疑问句)
______________________________________________________
【3】You should drink soft drinks.(改为否定句)
______________________________________________________
【4】These are their bicycles.(改成单数句)
______________________________________________________
【5】She wants the new bicycle.(对划线部分提问)
______________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】书面表达。
你的生日在什么时候?你最喜欢什么季节?你周末都会做些什么事情呢?根据本学期所学的内容,以“This is me”为题,写一篇小短文介绍下自己吧。
要求:1.书写规范,语句通顺,语法正确。
2.不得少于5句话。
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读—读,选出适当的单词完成句子,将字母代号写在横线上。
A. second B. different C. all D. both E. same F. first
【1】Children’s Day is on the ______of June.
【2】Tim and Tom ______ like playing chess.
【3】I am a music man. I can play ______ the musical instrument.
【4】—Do your sister and you live in the ______ room?
—Yes.
【5】Judy lives on the ______ floor.
【6】What a nice candy shop! So many ______ kinds of candies.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断下列句子与短文内容是否相符。
My name is Lily. I'm 12 years old. I'm 1.45 metres tall. I'm 40 kilograms. I have a twin sister. Her name is Lucy. She is 1 cm shorter than me. I'm 3 kilograms heavier than her. Her hair is longer than mine. Last weekend we bought two pairs of shoes.I wear size 35 shoes. She wears size 36 shoes.
【1】Lucy is 12 years old.(______)
【2】Lily is shorter than Lucy.(______)
【3】Lucy is 43 kilograms.(______)
【4】They bought two pairs of shoes.(______)
【5】Lily's feet are bigger than Lucy's.(______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
This is a farm. Look! There are (有) so many animals! There are three pigs, five hens and four horses. Two cows are under the tree. Six birds are in the tree. There is a big house behind (在…后面) the tree.
根据短文内容,选择正确答案。
【1】This is a . ( )
A. zooB. farmC. animal
【2】There are pigs. ( )
A. threeB. fourC. two
【3】There are cows under the tree. ( )
A. one B. two C. three
【4】There are birds in the tree. ( )
A. twoB. threeC. six
【5】There is a behind the tree. ( )
A. cowB. pigC. house
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com