【题目】根据短文内容,选择正确答案。
On Christmas Day, Mike gets up at six twenty. He quickly puts on the clothes and looks for his present in the stocking. "Wow, what a lovely toy dog! I like it very much." he says happily. But his little brother says," it's for me. My present." Then he runs down to the ground floor to see what's in the box. He shakes(摇) the box and listens. His sister, Nancy comes to him," Oh, Mike, you are taking my present." "What? Open it and have a look!" Then they open the box and a pretty dress is in it. Mike looks around, and he sees a box for him under the tree.
【1】Mike gets up at . ( )
A. twenty to six B. twenty past six C. six
【2】The lovely toy dog is for . ( )
A. Nancy B. Nancy's sister C. Nancy's brother
【3】The pretty dress is for . ( )
A. Mike B. Mike's sister C. Mike's brother
【4】Mike gets present(s) from his family. ( )
A. only one B. two C. three
【5】What's in the box for Mike? ( )
A. We don't know. B. A turkey. C. A toy dog.
【答案】
【1】 B
【2】 C
【3】 B
【4】 A
【5】 A
【解析】
【1】细节理解.题意:Mike在……起床。根据短文第一句“ On Christmas Day, Mike gets up at six twenty. ”可知Mike在六点二十分起床。故答案为:B .
【2】推理判断. 题意:这只可爱的玩具狗是给……。根据短文第三、四句"Wow, what a lovely toy dog! I like it very much." he says happily. But his little brother says," it's for me. My present." 可知这只可爱的玩具狗是给弟弟的。故答案为:C .
【3】细节理解. 题意:这件漂亮的连衣裙是给……。根据短文第六到第八句His sister, Nancy comes to him," Oh, Mike, you are taking my present." "What? Open it and have a look!" Then they open the box and a pretty dress is in it.可知这件漂亮的连衣裙是给妹妹Nancy的。故答案为:B.
【4】细节理解. 题意:Mike从他的家人那里得到……礼物。 根据短文末句“ Mike looks around, and he sees a box for him under the tree.”可知Mike得到仅仅一件礼物。故答案为:A .
【5】细节理解. 题意:给Mike的盒子里有……。根据短文末句“ Mike looks around, and he sees a box for him under the tree.”可知不知道盒子里有什么。故答案为:A .
考查对篇章的把握和对细节的识别能力,答题时注意紧扣问题中的关键词,在文章中寻找答案。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Readandchoose(读一读,选择合适的应答句,将字母代号写在前面的括号内):
(_______)1.Howdoyoucometoschool? A.Twiceamonth.
(_______)2.Whendoyoucometoschool? B.Bybus.
(_______)3.Whereisyourschool? C.Ateacher.
(_______)4.Whatdoyouwanttobe? D.Ateighto’clock.
(_______)5.Whatdoyoudoafterschool? E.Nearmyhome.
(_______)6.Howoftendoyougotothepark? F.Domyhomework.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求写单词。
1 .非常热(中文)__________ 2. warm(对应词)__________
3. cold(反义词)____________ 4. day (复数) ___________
5. swim (现在分词) ____________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读短文,选择正确的单词填空。
I 1. ______ (have/ has) a new friend. 2. _______ (His/ Her) name is Maria. She is a beautiful 3. _______ (boy/ girl). She 4. ________ (has/ have) a new schoolbag. It’s big. There 5. _______ (have/ are) many books in it. There 6. _______ (is/ are) a pen and three pencils in her pencil box. They are very nice.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读一读,根据首字母提示填空(填表示人体器官的词)。
【1】Touch your l___.
【2】The toy has two e___.
【3】She has a red m___.
【4】Draw your h___.
【5】Does it have two f___?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解并判断正(T)误(F)。
Kate is a new student. She is twelve. She is from America. She can speak English very well and she can speak a little Chinese. She is in Nanjing. Her parents are doctors. Kate is studying in a school near her home. She has some classes from Monday to Friday. On Saturdays and Sundays, she often plays games with her Chinese friends. She loves China and her Chinese friends.
【1】Kate comes from China. (______)
【2】Kate can't speak Chinese. (______)
【3】Her father is a doctor. (______)
【4】She has some classes on Sundays. (______)
【5】She watches TV with her Chinese friends on Saturdays. (______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】用所给词的适当形式填空。
1. They have long _______ (leg).
2. They _______ (be) my good _______ (friend).
3. Are _______ (this) camels?
4. The giraffe _______ (have) a long neck.
5. I’d like some _______ (rice) and four _______ (sausage).
6. There are many _______ (sheep) on the farm.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断正(T)误(F)。
Do you know my English teacher? My English teacher is a nice woman. Her name is Zhang Li. She is tall and thin. She speaks English very well. She is very clever and cool. Her classes are very good. We all like her.
【1】My English teacher's name is Zhang Li. (_____)
【2】She is fat. (_____)
【3】She speaks English very well. (_____)
【4】She is cool. (_____)
【5】Her classes are very bad. (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将句子补充完整。
【1】It’s six o’clock. It is _________outside.
【2】My mother is cleaning the room. So it is very________.
【3】The book is _________the desk.
【4】It is _______outside. I dare not to go there..
【5】The shoes is __________(在……下面) the desk.
【6】I put my toys everywhere. It is _______(乱的)。
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com