【题目】阅读对话,选择正确的答案。
My name is Lucas. I’m ten years old. I live in a house. It’s near the gym, but it’s far from school. I go to school by bus. I have a little pet cat. It’s yellow and white. I like my cat. I like to play with it. Ann is my friend. She is eleven years old. She lives near my home. She likes to play ping-pong. On Saturday or Sunday, we go to the gym with my pet cat.
【1】How old is Ann? ( )
A. She is 10 years old.B. She is 11 years old.C. She is 12 years old.
【2】Where does Lucas live? ( )
A. He lives in a house.B. He lives in a gym.C. He lives in a school.
【3】How does Lucas go to school? ( )
A. By bike.B. By bus.C. By car.
【4】What does Ann like? ( )
A. She likes to play with a pet.B. She likes to play ping-pong.
C. She likes to go to the gym.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】B
【4】B
【解析】
【1】根据短文中“ Ann is my friend. She is eleven years old. ”选择。故答案为B
【2】根据短文中“ My name is Lucas. I live in a house. ”选择。故答案为A
【3】根据短文中“ I go to school by bus. ”选择。故答案为B
【4】根据短文中“ She likes to play ping-pong. ”选择。故答案为B
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择合适的句子,将对话补充完整。
A. There is a photo on the wall.
B. Do you like music?
C. There are lots of flowers beside the house.
D. There are so many books on the desk.
E. My grandparents have the farm.
John: This is my room.
Mike: Wow! 【1】
John: Yes, I often read books.
Mike: There is a MP3 player(MP3播放器) on the desk. 【2】
John: Yes, I do.
Mike: 【3】
John: This is a photo of a farm. 【4】 Look! They have a nice house. There is a big tree behind the house. 【5】
Mike: It’s a beautiful farm.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,选择正确的答案。
Most of the people in China can have four seasons. However, people in South China have three seasons --- spring, summer and fall. They don’t have winters. In north China, people have a cold, dry and windy winter. But people in Kunming only have one season --- spring. It’s warm and rainy all the year. You can see green trees and beautiful flowers there. So “ Spring City ”is another name for Kunming.
【1】How is the weather in south China? ( )
A. People don’t have springs.B. People don’t have winters.
C. People don’t have summers.
【2】How is the weather in Kunming? ( )
A. People only have spring.B. People only have winter.
C. People only have fall.
【3】How is the weather in north China?
A. People have a warm, rainy and windy spring.
B. People have a hot, wet and windy summer.
C. People have a cold, dry and windy winter.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】为下列问句选择其对应的答语。
(______)1. What should I do?
(______)2. How do you go to school?
(______)3. How does your father feel?
(______)4. What’s she going to do tomorrow?
(______)5. Lily is angry. What should she do?
A. She should take a deep breath and count to ten.
B. You should do more exercise.
C. She’s going to see a film.
D. On foot.
E. Not well.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求写词。
【1】be bad for...(反义词)____________
【2】happy(反义词)____________
【3】try(第三人称单数)____________
【4】help(第三人称单数)____________
【5】fairy(复数)____________
【6】good(副词)____________
【7】like(第三人称单数)____________
【8】visit(第三人称单数)____________
【9】be(复数)____________
【10】tooth(复数)____________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】完形填空。
My mother goes to the food shop every day. She _____ to buy many kinds of foods, ______ she has three children, one son and two _____. I am her _____. After school, I can help her do the housework. Today is Sunday. I go to _____ with my mother. In the shop, I find some food _____ very expensive(贵的). We buy some cakes and bread. My little sister likes ______ very much. My mother buys ______ apple juice for my elder sister. ______ I don’t buy anything, because we have a ______ bag to carry(提).
【1】A.haveB.hasC.having
【2】A.becauseB.andC.but
【3】A.boysB.daughterC.daughters
【4】A.daughterB.sonC.friend
【5】A.a food shopB.a shoe shopC.a clothes shop
【6】A.areB.isC.does
【7】A.themB.itC.two
【8】A.twoB.anyC.a bottle of
【9】A.ButB.SoC.And
【10】A.goodB.heavyC.nice
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断正(T)误(F)。
This is Jim and his brother’s bedroom. It’s not very big, but it is tidy(整洁).There are two beds in the room. There is a desk between(在……中间)the beds. There are some books on the desk. Some are English books. Some are Chinese books. There is a phone on the desk, too. There are two chairs beside the desk. One is for Jim, and the other(另一把)is for his brother. There is a map of America on the wall. There is a map of the world on the wall, too. Jim and his brother like their bedroom very much.
【1】The bedroom is small, and it’s clean. (_________)
【2】There are two desks in the bedroom. (_________)
【3】There are some Chinese books on the desk. (_________)
【4】There are two maps on the wall. (_________)
【5】There isn’t a phone in the bedroom. (_________)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将对应句子的编号填写到题目下方的横线上,使对话完整。
A. It's on Binhai Road.
B. Where is the bus stop?
C. How can I get there?
D. Excuse me. I am new here.
E. You're welcome.
A: 【1】Would you please tell me the way to Shenzhen Bay Sport Center?
B: Let me read the map.【2】It is far from here.
A: 【3】
B: You'd better take a bus or the underground to get there.
A:【4】
B: Walk straight and turn right at the first crossing. You can see the bus stop on your left
A: Thank you very much
B: 【5】
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,完成任务。
In China some students usually go to school by bike, some by bus and some on foot. How do students in other countries usually go to school? Do you know?
John lives in New York. His home is near the school. So he often goes to school by bike. He usually spends ten minutes getting there. He always gets to school on time.
Susan is a student of a middle school in Tokyo. The school is far from her home. Every day she has to go to school by subway. She often gets up early and she is never late for school. She is a good student.
Tom is a student of a middle school in Iceland. It often snows there. So he usually goes to school by sled. It's interesting.
【1】根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
1. John lives in New York, and his school is far from his home. (______)
2. John goes to school by bike. (______)
3. Susan takes the subway to school. She is sometimes late for school. (______)
4. In Iceland it is snowy. (______)
5. Tom always goes to school by sled. (______)
【2】本文中提到了几种交通方式,你还知道哪些交通工具呢?请用英文写一写。
___________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com