【题目】(二) 选择正确的答案。 Today is Sunday. The weather is fine. I go to the zoo with my parents. There are many animals at the zoo. Look!The pandas are eating bamboos(竹子) slowly. Two ducks are swimming in a lake. Two elephants are walking and a tiger is sleeping. I like monkeys best. They are jumping here and there. They like eating bananas. They are clever. Look! The bear is eating meat.
(1)I go to the zoo with ________.
A.my father
B.my mother
C.both A and B
(2)—What are the pandas doing now?
—They are ________.
A.walking
B.swimming
C.eating
(3)How many elephants are walking?
A.One.
B.Two.
C.Zero.
(4)—What are the author's(作者) favourite animals?
—________
A.Monkeys.
B.Bears.
C.Ducks.
(5)—Are the monkeys clever?
—________
A.Yes,it is.
B.No,they aren't.
C.Yes,they are.
【答案】
(1)C
(2)C
(3)B
(4)A
(5)C
【解析】这篇短文介绍了动物园里的一些动物.
(1)这是细节理解题, 根据短文叙述I go to the zoo with my parents. (我和我的父母去了动物园.)可知答案为: C.
(2)这是细节理解题, 根据短文叙述The pandas are eating bamboos(竹子) slowly.(熊猫们正在慢慢地吃竹子.)可知答案为: C.
(3)这是细节理解题, 根据短文叙述Two elephants are walking(两头大象在散步.)可知答案为: B.
(4)这是细节理解题, 根据短文叙述 I like monkeys best. (我最喜欢猴子.)可知答案为: A.
(5)这是细节理解题, 根据短文叙述 They are clever. (它们很聪明.)可知答案为: C.
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读对话,回答问题。
(Today is Children’s Day: Tom and Lucy are going to see a film. Now they’re on their way to the Old Mac Donald Cinema.)
Tom: Hurry up! We’ll be late.
Lucy: What’s the time now?
Tom: Sorry, I don’t have a watch. Let’s ask the man over there.
Lucy: Which man?
Tom: The one beside the car.
Lucy: OK. Let’s go. Excuse me, what’s the time by your watch, please?
Man: Let me see. It’s about seven ten.
Lucy: Seven ten? Good! We still have enough (足够的)time to walk there.
Tom & Lucy: Thank you, sir.
Man: You are welcome.
Tom: Now, let’s go and get some soft drinks.
1.What are Tom and Lucy going to do? ______________________________________________
2.Where are they now?__________________________________________________________
3.Are they going to the cinema by bus?___________________________________________
4. Does Tom have a watch?________________________________________________________
5.What date is it today?____________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】给句子中画线部分的单词找到反义词。
A. short B. new C. long D. thin E. big
1. My father is tall. My brother is _______.
2. This cat is _____. That cat is small.
3. The red flower is strong. The blue flower is _____.
4. The ruler is _____. The pencil is short.
5. You have a _____pen. My pen is old.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出正确的英文释义。
(____)1、你叔叔是做什么的?
A. What’s your uncle? B. Who’s your uncle?
(____)2、你想要什么?
A. What do you like? B. What would you like?
(____)3、晚饭吃什么?
A. What’s for dinner? B. What’s dinner?
(____)4、我的笔记本在哪里?
A. Where is my Chinese book? B. Where is my notebook?
(____)5、这位司机在书房里。
A. The driver is in the study. B. The teacher is in the kitchen.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据要求改写句子。
1. don’t, the, window, close (.)(连词成句)
___________________________________________
2. you, how, are, old (?) (连词成句)
___________________________________________
3. the, to, please, teacher, listen, the (.)(连词成句)
_________________________________________
4. My brother is in the library (对划线部分提问)
_________________________________________
5. This is a nice schoolbag. (改为一般疑问句,并作否定回答)
__________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】补全对话
A. It's raining heavily now. |
Mum: How's the weather today,Alice?
Alice: It's windy.
Mum: I see. We can go to the supermarket after lunch.
(after lunch)
Mum: Look, Alice, They are moving quickly. It's going to rain.
Alice: Oh,Mum. We can't go out now.
Mum: Yes. But we can go after the rain stops.
Alice: That's a good idea.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读短文,判断对错。
My name is Jim. I'm ten years old. My friend Lily is eleven years old. She is shy. We are in the same class. We both like music. We have maths on Mondays, Wednesdays and Fridays. His father is Mr Jones. He teaches us maths. He is strict. Lily and I like sports. We often play sports after school. Mr Jones likes sports too. There is a park near his home. He often plays table tennis with Lily in the park on the weekends.
(1)Lily is a shy girl.
(2)Mr Jones is Jim's music teacher.
(3)Jim has maths classes every day.
(4)Mr Jone is a strict teacher.
(5)Lily and his father often play sports on the weekends.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】情景交际。
A. Can I read the books here?
B. We usually talk quietly in the library
C. Keep your desk clean.
D. Take turns
(1)你告诉别人“在剖书室里我们通常小声说话。”, 你应该说:________
(2)你想问别人你能否在这里读书, 你应该说:________
(3)你告诉别人玩游戏应该轮流玩, 你应该说:________
(4)你告诉别人应该保持桌面整洁, 你应该说:________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出下列单词中不同类的单词
(_____)1. A. girl B. pig C. boy
(_____)2. A. lunch B. baby C. sister
(_____)3. A. twelve B. eleven C. man
(_____)4. A. cousin B. chicken C. duck
(_____)5. A. women B. girl C. cake
(_____)6. A. father B. uncle C. lunch
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com