【题目】根据短文内容判断正误,正确的用 (T) 表示,错误的用 (F) 表示。
My school
This is my school. I usually go to school with my good friend Liu Ming. This is my classroom. I have Chinese and Maths every day. I like PE and English. Look, our playground is so big. I play football here after school. You can see a lot of flowers and trees in the school. Do you like my school?
【1】I usually go to school with Liu Ming. (_____)
【2】The playground in my school is small. (_____)
【3】We can see many flowers and trees in the school. (_____)
【4】I play basketball in the playground after school. (_____)
【5】My school is nice. (_____)
【答案】
【1】T
【2】F
【3】T
【4】F
【5】T
【解析】
【1】句意:我经常和刘明一起去学校。根据“I usually go to school with my good friend Liu Ming.”可知是和刘明一起,故答案为T。
【2】句意:我们学校的操场是小的。根据“Look, our playground is so big.”可知操场很大,故答案为F。
【3】句意:我们在学校可以看到很多花朵和树木。根据“You can see a lot of flowers and trees in the school.”可知是有很多花朵和树木,故答案为T。
【4】句意:我放学后在操场打篮球。根据“I play football here after school.”可知我踢足球,故答案为F。
【5】句意:我学校很好。根据文章的描述,作者是喜欢自己的学校的,还问你们是否喜欢,故答案为T。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,回答问题。
It’s a snowy day of the year. A poor girl Lucy is selling the matches(火柴). She has clothes and shoes. But she doesn’t have coats and boots. A boy grabs(抢) her shoes. “Ah, the bad boy!” she says. She’s cold and hungry now. She fires (点燃)the match “A chicken, it’s nice!” And the second day, she is dead.
【1】It’s a ________ day of the year. ( )
A. snowyB. rainyC. sunny
【2】She needs . ( )
A. clothesB. shoesC. food
【3】Her is grabbed by a boy. ( )
A. chickenB. shoesC. matches
【4】She is at last. ( )
A. happyB. sadC. dead
【5】The title of the story is . ( )
A. The Little Match Girl
B. The Little Match Boy
C. The bad boy
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据首字母提示,完成对话。
A: Hi, may I s【1】 to Miss Li?
B: Yes. This is Miss Li s【2】.
A: Hello. This is Mike’s father.
B: How is Mike?
A: He’s i【3】 i【4】 bed.
B: What’s the m【5】 with him?
A: He h【6】 a high f【7】.
B: I’m s【8】 to h【9】 that. Take c【10】.
A: Thanks, Miss Li.
B: He can have a day off(休息一天).
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择合适的句子,补全对话。
A. Are these carrots?
B. But they're yellow.
C. What are these?
D. Thank you!
E. Try some.
A. Look at these! 【1】
B: Yes, they are.
A: 【2】
B: They’re tomatoes.
A: 【3】
B: 【4】 They are good.
A: 【5】
B: You're welcome.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将下列句子排列成一段完整的对话。
(_______) Good idea.
(_______) Hello, Wang Bing. What’s in the box?
(_______) I can draw some trees. Let’s draw a picture.
(_______) Let’s have a look. Oh, some flowers.
(_______) Sure, I can. What can you do?
(_______) How beautiful! Can you draw the flowers?
(_______) Hello, Yang Ling.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断对错,对的写T,错误的写F。
There is an English boy under the tree. He's in a yellow shirt and brown pants. His name is Bob. He is thirteen. He is a student. He's in No. 14 Middle School. Alice is his sister. She's a student, too. She is in Bob's school. They are good students. They like Chinese very much. They go to school by bike.
【1】There is an American boy under the tree. (____)
【2】Bob is in black pants. (____)
【3】They study at the No.14 Middle School. (____)
【4】They like English. They don't like Chinese. (____)
【5】They go to school by car. (____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Ⅴ.Reading comprehension.(阅读理解)
London is the best city in England and first place to visit for all the tourists. But there are still many other famous cities to visit.
Oxford and Cambridge are England's two most famous university cities. They are full of beautiful old buildings, churches, museums, parks and gardens. Each city has its river the Isis in Oxford, and Cam in Cambridge. You can take a "walking tour" of each city, or there are the Special open-topped tour buses.
Birmingham is England’s biggest city after London. It is famous for art, music and shopping. There are a lot of good eating places, and they are not expensive.
Liverpool stands on the River Mersey on the northwest coast of England. It was the home of the Beatles, the famous pop group from in the 1960s. Beatles's fans can go to see The Beatles Story exhibition, or take a Beatle Tour.
Bath, in the southwest of England, was famous in Roman times and then, again in the nineteenth century. The writer Jane Austen lived at 4 Sydney Place between 1801 and 1804.The city is famous for its Royal Crescent and other beautiful buildings. One of the most interesting museums to visit is the Museum of Costumes.
【1】If people want to visit England, they ________
A. can only go to London
B. can stay in London for a long time.
C. can also go to other famous cities.
D. cannot find other interesting cities
【2】The most famous university cites in England are________
A. London B. Oxford and Bath
C. Liverpool and Birmingham D. Cambridge and Oxford
【3】Birmingham is the ________ biggest city in England.
A. first B. second C. third D. fourth
【4】The Beatles is the famous _______ in the 1960s in the western countries.
A. pop group B. dancing group C. tourist destination D. exhibition hall
【5】Bath is in the _______ of England
A. north-east B. north-west C. south-est D. south-west
【6】According to the passage, Which of the following is TRUE
A. You can visit the Isis when you go to Cambridge.
B. Oxford and Cambridge are famous for the universities
C. The Museum of Costumes is the most interesting museum in the country
D. You can still watch the Beatles' performance when you go to Liverpool
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择对应的翻译。
(______) 1. a knife and fork A.发送电子邮件
(______) 2.more than two thousand kilometres long B.西湖
(______) 3.ride a bicycle C. 集邮
(______) 4.lots of D. 升国旗
(______) 5. send emails E.一顿丰盛的家庭晚餐
(______) 6. collect stamps F.来自中国的邮票
(______) 7. fly the flag G.一副刀叉
(______) 8. the West Lake H.许多
(______) 9. a big family meal I.骑自行车
(______) 10.stamps from China J.超过两万千米长
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求写出词语。
1. ride(ing形式)______________________
2. swim(ing形式)______________________
3. have (第三人称单数) ______________________
4. I (宾格)______________________
5. coming(原形)______________________
6. dictionary (复数)______________________
7. their(同音词)______________________
8. right (反义词)______________________
9. let’s(完全形式)______________________
10. in front of(反义词)______________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com