【题目】阅读短文并判断。
Today is Children's Day.The students are in the park.There's a hill and a lake in the park.Now it's lunchtime.They're having a picnic on the grass.Zhang Tao is having a hamburger,Li Ming is eating a hot dog, Wang Lan is drinking some orange juice.They are going to to go skating after lunch.They can't find Su Hai and Su Yang.Oh,they're flying kites over there.All the students are very happy.
(1)The students are playing football in the park.
(2)There isn't a hill in the park.
(3)Li Ming is drinking some orange juice.
(4)Su Hai and Su Yang are having lunch now.
(5)All the students are happy in the park.
【答案】
(1)错误
(2)错误
(3)错误
(4)错误
(5)正确
【解析】本短文主要讲述的是在儿童节学生们在公园里的情况。
⑴细节理解. 题意:学生们正在公园里踢足球。根据短文中语句“ The students are in the park.They're having a picnic on the grass.”可知学生们正在公园里吃野餐。这与题意不符,所以答案是:错误 .
⑵细节理解. 题意:在公园里没有小山。根据短文第三句“ There's a hill and a lake in the park.”可知在公园里有一座小山。这与题意不符,所以答案是:错误 .
⑶细节理解. 题意:李明正在喝桔子汁。根据短文中语句“ Li Ming is eating a hot dog, ”可知李明正在吃一个汉堡。这与题意不符,所以答案是:错误 .
⑷细节理解. 题意:现在苏海和苏阳正在吃午饭。 根据短文中语句“ They can't find Su Hai and Su Yang.Oh,they're flying kites over there.”可知现在苏海和苏阳正在放风筝。这与题意不符,所以答案是:错误 .
⑸细节理解. 题意:在公园里所有的学生都是很开心的。根据短文末句“All the students are very happy.”可知所有的学生都是很开心的。这与题意相符,所以答案是:正确 .
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断下列句子的正(T)误(F)。
Hi! I’m Li Lei . I’m going to have a busy weekend ! On Saturday , I'm going to the bookstore by subway. I’m going to buy a new CD and some story books. On Sunday, I’m going to go home and read the new books. On Sunday, I’m going to the supermarket with my mother. We’re going after lunch. Then, in the evening, I’m going to visit my aunt. We are going to watch TV together. That will be fun! What about you? What are you going to do on the weekend?
( )1. Li Lei is going to buy a dictionary on Saturday.
( )2. On Sunday, Li Lei is going to the supermarket with his mother.
( )3. He is going to go home at five o’clock on Sunday.
( )4. He is going to visit his aunt after lunch .
( )5. He is going to have a busy weekend .
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将下列中英文相匹配
⑴pick________ A. 饿的
⑵mushroom________ B. 摘;采
⑶understand ________ C. 蘑菇
⑷hungry ________ D. 迟的
⑸late________ F. 明白;理解
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】(题文)写句子。
1.你好,琳达。你暑假准备干什么?____________________
2.我准备去英国。____________________
3.你准备去北京吗?____________________
4.我准备做我的家庭作业。____________________
5.你准备做你的家庭作业吗?____________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出下列单词中不同类的单词。
(_____) 1. A.youB.IC.my
(_____) 2. A.isB.tooC.are
(_____) 3. A.MissB.MrC.name
(_____) 4. A.bye B.catC.dog
(_____) 5. A.horseB.niceC.sheep
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】翻译句子。
1.这是辛迪。
_______________________________
2.很高兴见到你,辛迪。
_______________________________
3.欢迎到这里来。
_______________________________
4.那些是什么?
_______________________________
5.那些是梨。
_______________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】写句子。
1.这是我的爸爸。
_______________________________________
2.这个女孩是谁?
_______________________________________
3.这是我的姐姐。
_______________________________________
4.这是你妈妈吗?
_______________________________________
5.是的。她是我的妈妈。
_______________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将数学算式与其结果连线
1. twenty +ten A. twenty
2. eighty-sixty B. thirty-seven
3. thirty-four+nine C. thirty
4. seventy +eleven D. eighty-one
5. forty-three E. forty-three
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】翻译下列句子
1. 这是我爷爷。
___________________________________________________
2. 这是我奶奶。
___________________________________________________
3. 到睡觉的时间了。
___________________________________________________
4. 晚安。
___________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com