【题目】阅读短文,根据短文内容判断下列句子的对(T) 错(F) 。
Today was a sunny day. In the morning,we went to a nice park. My father rode a bike there. My mother took some pictures of flowers there. My sister and I played with each other. I saw some beautiful birds in the tree. They were singing on the tree. We ate some delicious food at noon.ln the afternoon, Mum went home and Dad went to the cinema with us. We saw a funny film. In the evening, we bought two sandwiches for Mum but Mum ate only one. I ate the other one. It was yummy!
【1】It was a fine day today. I went to a park with my family in the morning.(_______)
【2】My father took some pictures of flowers there. (_______)
【3】I saw some beautiful birds in the tree in the morning. (_______)
【4】My family saw a funny film together. (_______)
【5】We bought two sandwiches for Mum and Mum ate them both. (_______)
【答案】
【1】T
【2】F
【3】T
【4】F
【5】F
【解析】
这是一篇描述作者一家一天活动的短文。
【1】该句含义为今天是一个很棒的一天。上午我和我的家人去了一个公园。根据文中Today was a sunny day. In the morning, we went to a nice park.今天是一个晴朗的一天。上午我们去了一个很好的公园。可知该句正确,故答案为T。
【2】该句含义为我的爸爸在那里拍了许多花儿的照片。根据文中My mother took some pictures of flowers there. 我的妈妈在那里拍了许多花儿的照片。是妈妈拍照而不是爸爸可知该句错误,故答案为F。
【3】该句含义为上午我看到了树上有许多漂亮的鸟儿。根据文中I saw some beautiful birds in the tree. 我看到了树上有许多漂亮的鸟儿。可知该句正确,故答案为T。
【4】该句含义为我们一家人一起看了一场有趣的电影。根据文中Mum went home and Dad went to the cinema with us. We saw a funny film.妈妈回家,爸爸和我们去了电影院。我们看了一场有趣的电影。可知妈妈没有和我们一起去看电影。所以该句错误,故答案为F。
【5】该句含义为我们给妈妈买了两块三明治,她把两块都吃了。根据文中we bought two sandwiches for Mum but Mum ate only one. 我们给妈妈买了两块三明治,但是妈妈只吃了一块。可知该句错误,故答案为F。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】用所给动词的适当形式填空。
【1】It is 7 o'clock. My father _________(wash) clothes.
【2】Put the fish in the fridge, or it _________(go) bad in hot weather.
【3】—_________ Mary and her mother _________ (sing) an English song at the coming party?
—Yes, they are.
【4】His cousin Mary should _________ (see) a doctor because she has got a fever.
【5】—Can you tell me how _________ (get) to the zoo?
—Yes, I can.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】英汉互译。
【1】Australia is _____.(一个有趣的国家)
【2】We _____.(将从家里带些小吃)
【3】Billy _____.(想成为一名厨师)
【4】Mr Green _____(发送一些照片给我)this morning.
【5】I _____(寻找书籍和杂志)in the library now.
【6】Let’s put on a play.
__________________
【7】I like sweet food, for example, chocolate and ice cream.
__________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】给下列句子选择合适的答句。
A. It's my cousin’s.
B. Yes, we can go now.
C. I am reading a story.
D. It bit the net with its teeth.
E. Yes, he always helps his mother.
【1】How did the cat get out? (_______)
【2】Does Mike do well at home? (_______)
【3】Whose bedroom is this? (_______)
【4】What are you doing? (_______)
【5】Can you see the green man? (_______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】从括号号中选出适当的词填空。
【1】Many trees don’t have ____ (any / some) leaves in winter.
【2】I want to buy ____ (any / some) fruit.
【3】I ____ (need / need to) the book.
【4】I ____ (need / need to) send the letter.
【5】I like football. I like basketball ____ (too / either).
【6】He is a student. I am ____ (also / too) a student.
【7】I don't have T-shirts, ____ ( too / either).
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】找出画线部分读音与其他三项画线部分不同的词。
【1】A.readyB.weakC.breadD.many
【2】A.whatB.whenC.whoD.where
【3】A.housesB.busesC.classesD.glasses
【4】A.nowB.flowerC.windowD.clown
【5】A.copyB.openC.followD.got
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】给下列句子找出合适的答语。
A. No, I don't.
B. The baby is smiling.
C. Yes, I'd like something to eat.
D. Yes. I like it very much.
E. I'm interested in making kites.
【1】What's the baby doing? (_____)
【2】What are you interested in? (_____)
【3】Do you have many dolls? (_____)
【4】Are you hungry? (_____)
【5】What a nice picture card! (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】书面表达。
假如你是Sarah ,现在要求以周末你都做了什么为主题写一篇文章,注意人称时态的变化,不少于50词。
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】听录音,完成下列短文。
To ________ a good student, we must follow some ________. Such as, we should stay ________ on the road, we ________ play mobile phone when we walk. We should ________ to the teachers at school, ________ our homework ________ at night. And we should also keep good habits. We must eat healthily and read ________ books, the ________ food can make us ________, books can enrich our knowledge.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com