【题目】句子匹配。
⑴I'm listening to music A. but the teacher comes.
⑵Lucy is playing with her dog, B. but my friends come to play with me.
⑶The pupils are talking very loudly, C. but her mother calls her.
⑷A bus is coming, D. but it starts to rain.
⑸We are having a picnic, E. but there are too many people on the bus.
【答案】B;C;A;E;D
【解析】(1)句意:我正在听音乐。选项B符合题意,意思是:但是我的朋友来和我玩。因此匹配,故选B。
(2)句意:Lucy正在和她的狗狗玩。选项C符合题意,意思是:但是她妈妈叫她。因此匹配,故选C。
(3)句意:学生们正在大声说话,选项A符合题意,意思是:但是老师来了。因此匹配,故选A。
(4)句意:公交车来了。选项E符合题意,意思是:但是车上有太多人。因此匹配,故选E。
(5)句意:我们正在野餐。选项D符合题意,意思是:但是天开始下雨。因此匹配,故选D。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】给下列句子重新排序,使其组成一段完整的对话。
(________) Oh, yes! They are my caps.
(________) But where are my caps?
(________) Where is the bed?
(________) It’s there, near the window.
(________) Excuse me, are those your caps?
(________) Look! They are on the bed.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,选择正确答案。
Welcome to my school. There are 40 classrooms in my school. Look,this is a big playground. The gym,the library and the art room are on the first floor. There are many storybooks and picture books in the library. You can read books in it. My classroom is on the second floor. It's big and clean. I like my school very much.
【1】There are ________ classrooms in my school. ( )
A. fortyB. fiftyC. four
【2】The playground is ________. ( )
A. smallB. niceC. big
【3】The art room is on the ________ floor. ( )
A. firstB. secondC. third
【4】My classroom is ________. ( )
A. coolB. smallC. big and clean
【5】I ________ my school. ( )
A. don't likeB. likeC. doesn't like
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】补全对话(每空一词)。
A: 【1】 did you go for the holidays, Lingling?
B: I 【2】 to Xinjiang.
A: Did you go 【3】 your parents?
B: Yes, I 【4】.
A: When 【5】 you go there?
B: We went there 【6】 July.
A: What did you 【7】 there?
B: We 【8】 horses and 【9】 the Tianshan Mountains.
A. Oh, that sounds great.
B: Yes, we had a lovely 【10】 there.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择合适的单词填到横线上,补全短文。
is first at to classroom class This There office and
Welcome 1.________ our school! 2. ________ is the teachers'3. ________. That is our 4. ________. 5. ________ are 45 students in our 6. ________. We have lunch 7. ________ school. The lunch room is on the 8.________ floor. We have a library 9. ________ a playground,too. Our school 10.________ beautiful.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】连词成句。
【1】restaurant, let, go, hamburgers, to, the, us, to, have, (.)(缩写形式)
_________________________________________
【2】did, how, in, you, there, get, (?)
_________________________________________
【3】bear, but, forget, not, her, can, she, teddy, (.)(缩写形式)
_________________________________________
【4】is, Etta, happy, Teddy, to, find, (.)(缩写形式)
_________________________________________
【5】mother, her, shop, takes, the, to, toy, her, (.)
_________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
Welcome to Nantong Zoo!
Hello, boys and girls. Please come and see! Here are many kinds of animals in Nantong Zoo.
The elephants and tigers from Africa(非洲) are coming! How big they are! Oh, look! The bears and the monkeys from China are waiting for you too. The lovely dogs from Australia are also here. The giraffes from Zambia(赞比亚) are looking down at you! Haha!
Welcome to the zoo together!
Tickets Opening time
Adults (成年人): $2.00 9:00a.m.--4:00p.m.
Children: Over 12: $1.00 except(除…外)Friday
Under12: Free 10:00a.m.—3:00p.m.
Keep the zoo clean! Do not touch, give food to or go near the animals.
Welcome to Nantong Zoo!
Hello, boys and girls. Please come and see! Here are many kinds of animals in Nantong Zoo.
The elephants and tigers from Africa(非洲) are coming! How big they are! Oh, look! The bears and the monkeys from China are waiting for you too. The lovely dogs from Australia are also here. The giraffes from Zambia(赞比亚) are looking down at you! Haha!
Welcome to the zoo together!
Tickets Opening time
Adults (成年人): $2.00 9:00a.m.--4:00p.m.
Children: Over 12: $1.00 except(除…外)Friday
Under12: Free 10:00a.m.—3:00p.m.
Keep the zoo clean! Do not touch, give food to or go near the animals.
根据短文内容,选出最佳选项。
【1】How many kinds of animals are talked about in the passage? ( )
A. Five. B. Six. C. Seven.
【2】Now Mr. Smith is in the zoo with his two sons. One is 14 years old and the other one is 10 years old. How much are the tickets in total(总共)? ( )
A. $4.00 B. $2.00 C. $3.00
【3】Which of the following is a visiting time? ( )
A. 2:00 p.m. Sunday B. 9:30 a.m. Friday C. 5:00p.m. Tuesday
【4】From the passage we can guess the animal “giraffe” must be very ______.( )
A. strong B. long C. tall
【5】Which of the following can we do in the zoo? ( )
A. Take a few nice photos. B. Give some food to the fish.
C. Touch the monkey on the head.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,判断正误。
It's a sunny day. Daming goes to a park with his friend, Tom. There are many people in it. Two little boys are singing under the tree. An old man is running around the lake. Some girls are flying kites. Two men are playing chess. Daming and Tom like boating. Look! They are very happy in the boat.
(1)Two little boys are dancing under the tree.
(2)An old man is running around the lake.
(3)Some girls are flying kites.
(4)Two men are playing chess.
(5)Daming and Tom are in the boat.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出每组单词中不同类的一项。
【1】A.earB.legC.body
【2】A.sisterB.teacherC.father
【3】A.bikeB.planeC.home
【4】A.trousersB.coatC.school
【5】A.whoseB.whatC.the
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com