【题目】按要求改写句子。
【1】He can skate. (对划线部分提问)
________ can he ________?
【2】These trousers are my sister’s. (对划线部分提问)
________ ________ are these?
【3】I play basketball at five. (改为一般疑问句,并作否定回答)
________ ________ play basketball at five?
________, I ________.
【4】Have some juice. (改为同义句)
________ some ________.
【答案】
【1】 What do
【2】 Whose trousers
【3】 Do you I don’t
【4】 Here’s juice
【解析】
【1】句意为他会滑冰,询问干什么,应用疑问词what来引导,情态动词can后应接动词原形do,故答案为What;do。
【2】句意为这些裤子是我姐姐的,询问谁的,应用疑问词whose来引导,其后接名词trousers,故答案为Whose;trousers。
【3】句意为我五岁就开始打篮球,该句时态为一般现在时,题意要求变为一般疑问句,主语you为第二人称,助动词应用do来帮忙,否定回答主语应用I,助动词应用do的否定形式don’t,故答案为Do;you;I;don’t。
【4】句意为有点果汁,题意要求变为同义句,应用句型:here+be+名词,该句中主语juice为不可数名词,be应用is,故答案为Here’s;juice。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】写出下列单词的复数形式。
【1】tomato _____________
【2】potato _____________
【3】carrot _____________
【4】apple _____________
【5】bean _____________
【6】pear _____________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读短文,完成表格。
I’m Elsa. There are four people in my family. They are my father, my mother, my sister and me. My father likes April, because he likes Easter party. My mother likes May. Because we celebrate Mother’s Day for her. She is very happy. My sister likes December best. She likes snow. In December, it snows a lot. She can make a snowman. I like July. Because we have summer holiday. Which month do you like best?
Name | Favorite month | Reason |
Father | 1. _________ | Easter party |
Mother | May | 4. _________ |
Sister | 2. _________ | snow |
Elsa | 3. _________ | 5. _________ |
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】从下列每组单词中选出划线部分发音与其他两个不同的一项。
【1】A.cakeB.dadC.name
【2】A.likeB.kiteC.big
【3】A.duckB.useC.cute
【4】A.noseB.boxC.home
【5】A.sheB.weC.red
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,根据内容判断对错,正确的写T,错误的写F。
Sue and Linda usually ride bikes to school. They ride past (经过) a cinema, a supermarket and a food shop. The food shop is next to the supermarket. Jack and Michael usually go to school by bus. They go past a bank and a post office. The bank is next to the post office. Mary is a teacher. She usually drives a car to work. She drives past a police office, a library and a swimming pool.
【1】There are four people in the passage(文章). (______)
【2】The bank is next to a swimming pool. (______)
【3】Linda goes to school by bike. (______)
【4】Sue rides past a cinema. (______)
【5】Michael and Mary are students in the passage. (______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】英汉互译。
【1】每天下午 _____
【2】I think so. _____
【3】晴朗的一天 _____
【4】after school _____
【5】每天 _____
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】找出下列单词中不同类的词。
【1】A.uncleB.whoC.auntD.cousin
【2】A.dadB.mumC.loveD.grandpa
【3】A.barberB.doctorC.photoD.nurse
【4】A.myB.hisC.herD.taxi
【5】A.pandaB.hippoC.monkeyD.doll
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容选择正确答案填序号,并回答问题。
Jimmy is a nice boy. He’s four. He often gets up at six. He has some bread and milk for his breakfast after he washes his face. Then he plays balls or rides his small bike in the garden. But these days he doesn’t play balls. He plays his small drum(鼓). He likes it very much. Every day he plays it in his room. It’s Sunday morning. Jimmy takes out his drum and starts to play it. Then his neighbour(邻居) comes in. She looks at the drum and asks,“Jimmy, what a nice box! What’s in it? Do you know? Is there anything nice in it?” “No, I don’t know.” Jimmy answers. “Let me help you. Here’s a knife. Cut it open! You’ll see what’s in it.”
【1】Jimmy is ______ years old. ( )
A. twoB. threeC. four
【2】Jimmy _______ after he washes his face. ( )
A. has breakfastB. plays ballsC. watches TV
【3】These days, Jimmy _______ after breakfast. ( )
A. play ballsB. rides his bikeC. plays drum
【4】There is ________ in the drum. ( )
A. something niceB. not anythingC. a knife
【5】Which is NOT right?
A. Jimmy likes playing balls. ( )
B. The neighbour doesn’t like the drum(鼓声).
C. Jimmy plays his drum in the garden.
【6】If you were Jimmy’s neighbour, what will you say to Jimmy?(如果你是这个邻居,你会对他说什么?)
______________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】为下列句子选择正确的应答语。
A. He is my brother, Sam.
B. No, he is a farmer.
C. I'm from Singapore.
D. He is a driver.
E. Glad to meet you.
【1】Where are you from? (________)
【2】Who is this boy? (________)
【3】What does your father do? (________)
【4】Is your uncle a doctor? (________)
【5】This is my brother, Tom. (________)
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com