精英家教网 > 小学英语 > 题目详情

【题目】阅读短文,判断句子正(T)(F)

Hello, I'm Amy. Look at my family photo(全家福). The tall man is my father. He is a teacher. The beautiful woman is my mother. She is not so tall. Oh, yes! The small girl is me! We are a family, one and all!

1This is Amy's family photo. ______

2Amy's father is a teacher. ______

3Amy is a big girl. ______

4Amy's mother is beautiful. ______

5Amy's mother is tall. ______

【答案】

1T

2T

3F

4T

5F

【解析】

1由短文中前两句话可知,这是Amy的全家福,故答案为T

2由短文中“The tall man is my father. He is a teacher.”可知,Amy的爸爸是一位老师,故答案为T

3由短文中“The small girl is me!”可知,答案为F

4由短文中“The beautiful woman is my mother.”可知,Amy的妈妈长得漂亮,故答案为T

5由短文中“The beautiful womanis not so tall.”可知,Amy的妈妈并不高,故答案为F

练习册系列答案
相关习题

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】选择所给单词的对应词补全句子。

A. go B. cold C. cool D. warm E. hot

1It’s ________ (cold) in Hainan in summer.

2We________ (come) to school on Mondays.

3It’s very ________ (hot) today.

4Today is very________ (cool), but it’s raining.

5I like autumn. It’s very ________ (warm).

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,判断对错,对的写“T”,错的写“F”。

Today is Monday, Jim’s birthday. A big cake, some plates, some forks and some glasses are on the table. Ten candles are on the big birthday cake. May asks, “What do you do on Monday, Jim?” “I play soccer on Monday. But today I eat cake,” Jim says. His friends sing “Happy Birthday” and eat the cake together.

1Today is Sunday. _______

2This Monday is Jim’s birthday. _______

3Jim play soccer on Tuesday. _______

4Jim is 10. _______

5They eat the cake together. _______

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】翻译。
(1)他的爱好是什么?
(2)他喜欢练功夫和游泳。
(3)这是我的笔友彼得。
(4)好主意!

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】补全单词。

1玩具 t __ y

2衣服 cl __ th

3方法 w __ y

4帮助 h __ lp

5可以 m __ y

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】按要求完成下列各题。

1.I am l50 cm tall.(就画线部分提问)

2. My hands are smaller than yours.(改为同义句)

3.I am ten years old.He is five years old.(用比较级合为一句)

4.I like the white monkey.(就画线部分提问)

5.My legs are 50 cm long.(就画线部分提问)

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】请从方框中选词将下面的短文填写完整。

draws glues ties cuts paints

Peter 1________ the bamboo with a knife. Then he 2________ a picture on a piece of paper. Next, he 3 ________ the paper with a brush. He 4 ________ the paper onto the bamboo. Lastly, he 5 ________ a long string to the kite.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读匹配。
Last summer holiday, we went to Hong Kong with many other students by plane. Hong Kong is very small, but there are many people living there. In Hong Kong, all of the buildings (建筑物)are very tall. There are lots of shops there and you can go shopping until (直到) about 11:30 at night. In Hong Kong, things are very expensive(贵的), so we only bought a few souvenirs(纪念品). We went to lots of places, such as the Avenue of Stars and Ocean Park. I like the Ocean Park. The park is very big. I don't like the food. Hong Kong is very beautiful. I like Hong Kong and I hope to go there again some day.
⑴ast summer holiday, we went to Hong Kong A. the food.
⑵All of the buildings are B. very tall.
⑶You can go shopping until about C. the Ocean Park.
⑷I like D. 11:30 at night.
⑸I don't like E. by plane.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】请找出下面句子的中文意思,将其编号写在括号里

A. 挥挥你的手臂。

B.打开你的铅笔盒

C.摸你的鼻子。

D. 坐下。

E. 你叫什么名字?

F.摇摇你的身体。

G.摸摸你的头。

H. 转个圈。

I. 跺跺你的脚。

J.让我看看你的蜡笔。

1Touch your nose. ____

2What’s your name? ____

3Touch your head. ____

4Open your pencil case. ____

5Turn around. ____

6Sit down. ____

7Show me your crayon. ____

8Wave your arms. ____

9Shake your body. ____

10Stamp your foot. ____

查看答案和解析>>

同步练习册答案