【题目】阅读理解
What Is My Job?
Jim, Sam, Linda and I live in a building with four floors. We live on different floors. We have different jobs : one is a driver, one is a manager(经理) ,one is painter and one is a writer. I live above( 在……上面)Linda but below (在……下面)Jim. Sam lives on the fourth floor. The driver lives above the manager but below the writer. The painter lives on the first floor. Do you know who I am and what my job is?
【1】________lives on the fourth floor.
【2】The manager lives on the ________floor.
【3】________is a driver.
【4】________is a writer.
【5】The author(作者)is a ________.
【答案】
【1】 Sam
【2】 second
【3】 Jim
【4】 Sam
【5】 manager
【解析】
【1】根据短文叙述 Sam lives on the fourth floor.可知Sam住在四楼。故答案为:Sam。
【2】根据短文叙述 The painter lives on the first floor. (画家住在一楼。)和 The driver lives above the manager but below the writer. (司机住在经理上边,可是在作家下面。)可知经理住在二楼。故答案为:second.
【3】根据短文叙述 Sam lives on the fourth floor. (Sam住在四楼。); I live above( 在……上面)Linda but below (在……下面)Jim. (我住在Linda上面,可是在Jim下面。); The painter lives on the first floor. (画家住在一楼。)和 The driver lives above the manager but below the writer. (司机住在经理上边,可是在作家下面。)可知Jim是司机。故答案为:Jim。
【4】根据短文叙述 Sam lives on the fourth floor. (Sam住在四楼。); I live above( 在……上面)Linda but below (在……下面)Jim. (我住在Linda上面,可是在Jim下面。); The painter lives on the first floor. (画家住在一楼。)和 The driver lives above the manager but below the writer. (司机住在经理上边,可是在作家下面。)可知Sam是作家。故答案为:Sam。
【5】根据短文叙述 Sam lives on the fourth floor. (Sam住在四楼。); I live above( 在……上面)Linda but below (在……下面)Jim. (我住在Linda上面,可是在Jim下面。); The painter lives on the first floor. (画家住在一楼。)和 The driver lives above the manager but below the writer. (司机住在经理上边,可是在作家下面。)可知作者是经理。故答案为:manager。
这是考查阅读理解的题目。仔细阅读短文,然后根据短文叙述完成各题。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】我会按要求写出下列各词。
【1】library(复数)________
【2】one(序数词)_________
【3】these(反义词)_____________
【4】cool (反义词)__________
【5】I(名词性的物主代词)_______
【6】potato(复数 )_________
【7】cloudy(名词)____________
【8】take off(反义词) __________
【9】scarf(复数)__________
【10】cheap(反义词)_____________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】理解单词意思,选出与它们同类的单词,将正确选项填在横线上。
A. pen B. ear C. watched D. ninth E. in F. tall
1. nose mouth ________
2. pencil ruler ________
3. long small ________
4. on behind ________
5. fifth sixth ________
6. talked stayed ________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】为下列基数词选择正确的序数词。
(____)1.one A.onth B.first C.oneth
(____)2.three A.third B.threeth C.threth
(____)3.five A.fifth B.fiveth C.fivth
(____)4.two A.twoth B.twoeth C.second
(____)5.twelve A.twelveth B.twelfth C.twelvth
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据上下文,选择恰当的选项补全对话,使对话完整。
A.What's in it?
B. Are they on the table?
C.Thank you.
D. Yes, I do.
E. How many bedrooms do you have?
A: Welome to my home. This is the living room.
B: Oh, it's very big. 【1】.
A: A brown sofa, a yellow table, a blue chair and a big TV.
B:【2】.
A: I have 3 bedrooms.
B: Do you have your own(自己的) bedroom?
A:【3】.Oh! Where are my keys?
B:【4】.
A: No, they aren't.
B: Look! They are in the door.
A:【5】.
B. You're welcome.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】听录音,选择正确答案。
(______) 1. Lily is from ________.
A. USA B. China
(______) 2.Lily is ________ girl.
A. cute B. shy
(______) 3.Today is ________.
A. National Day B. August 1st
(______) 4. Joy’ s birthday is in ________.
A. December B. October
(______) 5.Sarah’ s birthday is in ________?
A. January 1st B. June 1st
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据答语写问句。
1. ________________________
We can go to the park by bus.
2. _________________________
No, it won't be cold.
3. _________________________
Yes, I like it.
4. _________________________
I'm going to see a film tomorrow.
5. _________________________
I will play basketball.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】从方框内选择合适的单词完成句子。
for about too to subjects have
【1】We ________Chinese and Maths.
【2】--Nice to meet you. --Nice to meet you ________.
【3】--What ________you? --I like English.
【4】--What ________do you like? --I like PE and Science.
【5】It’s time ________lunch.
【6】Welcome back ________school, class.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出每组不同类的一项。
【1】A.cookB.makeC.delicious
【2】A.whenB.whatC.with
【3】A.thirdB.tenthC.three
【4】A.MondayB.NovemberC.December
【5】A.watch TVB.at noonC.do homework
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com