【题目】阅读短文,判断正误,正确用T,错误用F表示。
In China, there are many children. Some children can go to school, but some can’t. They have no books. They have no pencils. They have no money. They are very poor(贫穷). They are at home or at work.. They want to go to school very much. I think we can help them through Project Hope (希望工程). We can give them pencils, books, and money. We can give the poor children our love. Let’s go to school together. Don’t forget that we are in one family—China.
( )1. Some children can’t go to school because they are poor.
( )2. The poor children don’t like school.
( )3. All the children in China are at home or at work.
( )4. Project Hope can help the poor children.
( )5. All the children have one bid family—China.
【答案】1. T 2. F 3. F 4. T 5. T
【解析】
1.本句意思一些孩子不能去上学因为他们很穷。根据短文第二行可知,不能上学是因为穷,故答案为:T。
2.本句意思是这些穷孩子不喜欢学校。根据短文第三行可知,他们非常想去上学,故答案为:F。
3本句意思是中国所有的孩子都在家或上班。根据短文第二行和第三行可知,是这些穷孩子在家或上班,故答案为:F。
4.本句意思是希望工程能帮助这些穷孩子。根据短文第三行和第四行可知,本句正确,故答案为:T。
5.本句意思是所有孩子都有一个大的家—中国。根据短文最后一句话可知,本句正确,故答案为:T。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】把下面的句子翻译成中文意思。
(1) Mrs. Jones had some new crayons for Tess
______________________________
(2) Tess worked on a picture with her new crayons
______________________________
(3) Little Zeke writes on the blackboard.
______________________________
(4) Emma played with her ball.
______________________________
(5) This is for you.
______________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】把下面的古诗补充完整。
(1)静夜思
[唐]李白
(________________),疑(_____________)霜。
举(_____)望(_____),(___________________)。
(2)(_____)
[唐]白居易
(_______)娃撑(_____)艇,偷(_________)莲(_____)。
不解藏踪迹,浮萍(___________)道(_____________)。
(3)(_____)
[宋]杨万里
泉眼(_____)惜(_____)流,树荫照(_____)柔。
小荷才露尖尖角,(_____)蜻蜓(_____)。
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,在括号里正确的填(T)错误的填(F)
WearegoingtohaveaSportsDayinourschool.Linglingcanrunfast.Sheisgoingtorunthe100meters.Samcanridefast,andheisgoingtorideabike.Amycanjumphigh,andsheisgoingtodothehighjump.Damingcan jumpfar andheisgoingtodothelongjump.WhatamIgoingtodo?Iam goingtoplaytabletennis.
Goodluckon SportsDay.Comeon!
【1】IamgoingtoplayfootballforSportsDay.(____)
【2】Damingisgoingtodothelongjump. (____)
【3】Amycanjumpfar.(____)
【4】Linglingisgoingtorunthe100meters.(____)
【5】Samcanrunfast,andheisgoingtorideabike.(____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Read and judge.阅读短文,判断句子正误。正确的用√表示,错误的用×表示。
May: Look, Ben! So many lovely toys!
Ben: Do you like toys, May?
May: Yes, I do.
Ben: What toys do you like?
May: I like kites, toy bears, robots and so on. Kites can fly very high. Toy bears are cute. And robots can walk and sing.
Ben: What toys don’t you like?
May: I don’t like skateboards, because I can’t skate. What do you like?
Ben: I like all the toys! HaHa!
【1】Ben and May are at the bookshop. (____)
【2】Ben and May like toys. (____)
【3】May likes kites, toy bears, robots and skateboards. (____)
【4】Toy bears are strong and big. (____)
【5】May can skate very well. (____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】想一想,填一填。
1.万:音节是(_______),第二笔是(______),加一笔是(_______)。
2.夜来___________,花落___________。这是一首描写(_______)季的诗。诗中有一对反义词是(_______) (________)。
3.(______)月(______)日是植树节,(______)月(______)日国庆节。
4.舌 (话)(说话) 门 (______)(_______) 亡 (_____)(_______)
5.灯 (打)(打开) 节(_____)(_______) 江(_____)(_______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
春娃
春天是个娃娃,喜欢图画,喜欢音乐。
他走过树林,给树林涂上了嫩绿色;走过小溪,教会小溪唱歌。
今年,春娃来了,看见我们,高兴极了。他说:“你们都长高了。”
我们说:“是吗?”
他说:“真的,真的。你们比去年高多了!明年我来的时候,你们一定长得更高了。十年以后,你们都是小伙子、大姑娘了。可是我,还是个娃娃。”
【1】短文共有(____________)个自然段。
【2】你觉得春娃不喜欢的音乐可能是( )
A.小鸟的歌声B.小朋友的读书声C.北风的吼声D.小雨的伴奏声
【3】你能补充完整吗?
春娃走过花园,_________________________________
春娃走过_________,________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】把下面的句子翻译成中文意思。
(1) How do they go to the Great Wall ?
______________________________
(2) Danny feels tried and hungry.
______________________________
(3) They go to the Great Wall by bus.
______________________________
(4) There are many cars and buses.
______________________________
(5) Don’t be afraid. I can help you.
______________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择句子的正确选项填空,补全对话。
A. Me too. B. Great! C. Nice to meet you, too.
D. This is Bai Ling. E. Good morning.
Mike: 1.__________
John: Good morning.
Mike: 2.________
John: Nice to meet you, Bai Ling
Bai Ling: 3.__________
John: Look at the flowers, I like the flowers.
Mike and Bai Ling: 4.__________
John: Let’s paint.
Mike and Bai Ling: 5.________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com