【题目】阅读短文,根据短文内容填空。
We all need to exercise. Doctors say it is good for us. It makes our body strong. And we will feel better about ourselves. We can exercise twice a week. Twenty minutes each time is enough(足够的). There are many ways(方法)to exercise. We can walk, run, play sports or swim. Many people go to special(特别的)places to exercise. These places have a lot of equipment(设备). They exercise with their friends together. Some people have equipment in their homes. Exercising can be fun. How do you exercise?
(1)We need exercise. And doctors say it is for us.
(2)We can exercise a week.
(3)minutes each time is enough.
(4)Many people exercise with their .
(5)Some people have equipment in their .
【答案】
(1)good
(2)twice
(3)Twenty
(4)friends
(5)homes
【解析】这篇短文介绍了锻炼的好处及方法.
(1)这是细节理解题, 根据短文叙述: Doctors say it is good for us.(医生说它对我们有好处.)可知答案为: good.
(2)这是细节理解题, 根据短文叙述: We can exercise twice a week. (我们可以一周锻炼2次.)可知答案为: twice.
(3)这是细节理解题, 根据短文叙述: Twenty minutes each time is enough. (每次20分钟就足够了.)可知答案为: Twenty.
(4)这是细节理解题, 根据短文叙述: They exercise with their friends together. (他们和他们的朋友一起锻炼.)可知答案为: friends.
(5)这是细节理解题, 根据短文叙述: Some people have equipment in their homes. (一些人在家里有装备.)可知答案为: homes.
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断正(T)误(F)。
My name is Jim Green. I am 10. That is my mother. She is a teacher. That is my father. His name is Jeff Green. He is a teacher too. He is an English teacher. That is my sister, Kate. She is 8. This is Polly. She is a bird. She is 2.
【1】Jim Green is nine. (_____)
【2】Jim’s brother is a teacher. (_____)
【3】Jim’s father is a Chinese teacher. (_____)
【4】Jim’s sister is eight. (_____)
【5】Polly is a bird. She is two. (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】找出每组单词中不同类的词,把其字母编号写在括号内。
(_____)1.A.shy B.kind C.friendly D.uniform
(_____)2.A.lunch B.daily C.breakfast D.dinner
(_____)3.A.today B.Tuesday C.Wednesday D.Friday
(_____)4.A.short B.long C.tall D.feel
(_____)5.A.sing B.dance C.her D.jump
(_____)6.A.sport B.basketball C.badminton D.tennis
(_____)7.A.morning B.time C.afternoon D.evening
(_____)8.A.Christmas B.January C.March D.August
(_____)9.A.twenty B.thirty C.forty D.already
(_____)10.A.usually B.often C.always D.week
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Rewrite the sentences.按要求改写下列句子。
l. We will stay in Hangzhou for a few days. (对划线部分提问)
________ ________ will you stay in Hangzhou?
2. Ada gets to school by bus. (对划线部分提问)
________ ________ Ada get to school?
3. Mum is going to visit Shanghai this summer. (对划线部分提问)
________ is Mum going to ________ this summer?
4. There are some good places for a walk. (改为否定句)
There ________ ________ good places for a walk.
5. I like Sanya because there is a lot of seafood there. (对划线部分提问)
_________ _________ you like Sanya?
6. Yes, we are going to see the butterflies. (写出问句)
________ ________ going to see the butterflies?
7. this, a, library, reading, good, is, place, for, (.) (连词成句)
_________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】听录音,补全下面的短文,每空一词,读两遍。
A. driver B. teacher C. tall and thin D. bedroom E. strong
Welcome to my family. My mother is 1.____. She is in the kitchen. She is a 2.____. My father is 3.____. He is in the living room. He is a 4.____. I’m quiet. I’m in the 5.____. I’m a student. I have no job.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】附加题:给下面的谚语选择合适的汉语释义。
(______) 1. The early bird catches the worm.
(______) 2. Life has seasons.
(______) 3. Yesterday, today and tomorrow- these are the three days of man.
(______) 4. Let sleeping dogs lie.
(______) 5. It’s the empty can that makes the most noise.
A.人生有三天:昨天、今天和明天。 B. 半瓶水响叮当。
C. 人生有四季。 D. 早起的鸟儿有虫吃。 E. 别惹是生非。
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Read and write.认真阅读下面三段文字。根据汉语提示,在四线格内填写正确的单词或词组将句子补充完整。
1. I’m a hard-working girl. I often do my homework, read books, _____ (打扫我的房间) and _____ (上舞蹈课) on the weekend. I’’m so busy!
2. I like _______ (夏天) best. The weather is fine. I can _______ (去游泳) in the sea. And my birthday is in _______ (八月). I often have a party on that day. It’s great!
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,判断下列句子正误。正确的打“√”,错误的打“×”。
We go shopping almost every day. We have many choices (选择) of the places to buy things. Supermarket is the right place for you. There are some good points (优点) buying things at the supermarket.
(1) You buy things at the supermarket with less money. You pay much more in the big store to buy the same goods (商品).
(2) You decide what to buy all by yourself at the supermarket. No one troubles you like at the big store.
(3) There are more choices at the supermarket. You can buy many things for a week’s use at a time: it saves (节省) us much money and time.
In a word, it is better to buy things at a supermarket.
【1】There are some good points shopping in the supermarket.(____)
【2】The things at the supermarket are expensive. (____)
【3】At the supermarket, no one troubles you. (____)
【4】There’re all kinds of goods at the supermarket. (____)
【5】Shop at the big store saves time and money. (____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,选择正确答案。
I am studying in a new school now. My old school was smaller and older than this new one. It was only l, 300 square metres. The buildings were lower, too. And there was less grass and trees. It had six grades and about 200 pupils and teachers. The number of the students in the news chool is much bigger than the old one. In my old school, the class began from eight to eleven thirty in the morning. I had lunch at school and then I had class from one to three in the afternoon. I had less homework and more rest time in my old school. But I can learn more in the new school. What about your school?
(1)How large was the old school?( )
A.It's 130 square metres.B.It's 1,300 square metres.C.It's 13,000 square metres.
(2)How many grades were there in my old school?( )
A.There were 3.B.There were 4.C.There were 6.
(3)How many pupils and teachers were there in the old school?( )
A.About 200.B.About 2000.C.About 300.
(4)The students had homework and rest time in the old school.( )
A.more; lessB.less; moreC.more; more
(5)Were the buildings lower in the old school?( )
A.Yes, they were.B.Yes, it is.C.No, they weren't.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com