【题目】按要求写句子。
1. This is a pen. (对画线部分提问)
_________________________
2. She is a doctor. (改为否定句)
_________________________
3. Qiqi is in the room. (对画线部分提问)
_________________________
4. Can you see two birds in the tree? (作肯定回答)
_________________________
5. I'm Sam. I'm a boy. I can sing. (Lily, girl, dance仿例子写句子)
_________________________
【答案】1. What is this? 2. She isn't a doctor. 3. Who is in the room? 4. Yes, I can. 5. I'm lily. I'm a girl. I can dance.
【解析】
1.句意:这是一支钢笔。划线部分是物品,用what提问,含有be动词is的肯定句变疑问句时,将is放句首,故答案为What is this?
2. 句意:她是一名医生。 有be动词is,变为否定句时,直接在is后面加not,缩写成isn't 。故答案为She isn't a doctor.
3. 句意:奇奇在房间里。划线部分是人,作主语,用who提问,剩余部分按顺序写下来,句末加问号,故答案为Who is in the room?
4. 句意:你能看见树上的两只鸟吗?情态动词can开头的一般疑问句,其肯定回答是用Yes作答,然后是主语+can。答语改用第一人称单数I,故答案为Yes, I can.
5. 句意:我是Sam。我是个男孩。我会唱歌。用第一人称进行自我介绍,先介绍名字,然后介绍性别,最后用情态动词can写出会干的事情。我是莉莉。主语是I,be动词是am, I'm lily.我是个女孩,女孩是girl, I'm a girl. 会是can,跳舞是dance,I can dance.故答案为I'm lily. I'm a girl. I can dance.
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将汉语翻译成英语
1. 这是我朋友的照片。
___________________________
2. 这是给你的照片。
___________________________
3. 他正穿着红色毛衣和蓝色牛仔裤。
___________________________
4. 看那张海报。
___________________________
5. 我的英语老师是布什夫人。
___________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出下列每组中不同类的一项。
【1】A.bigB.shortC.nose
【2】A.elephantB.giraffeC.milk
【3】A.earB.smallC.tall
【4】A.longB.tailC.thin
【5】A.childrenB.armC.eye
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
I'm Mike. I'm 12 years old. My father is a farmer. He has a big farm. I can see many animals in the farm. I can see five cows under the tree. Look! There are six goats. How many ducks? Oh, nineteen ducks.
根据短文内容.判断正(T)误(F)。
【1】Mike's father has a big farm. (___)
【2】I can see six goats. (___)
【3】Mike is 13 years old. (___)
【4】I can see five ducks under the tree. (___)
【5】Mike's father is a farmer. (___)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读短文,完成题目。
Aunt Judy’s birthday is coming. She will be 38 years old. Dad and Mum are going to take me to her house. She lives in London. We are going to go there by train. Her birthday party will be on Saturday. We are leaving on Friday afternoon. And we are coming back on Sunday evening. I am going to give my dear Aunt Judy a picture. I am drawing it now. I am drawing some beautiful flowers. I am drawing a small dog, too. That’s because she likes dogs. The picture will be very nice.
【1】Aunt Judy’s birthday party will be on ________.( )
A. Friday B. Saturday C. Sunday
【2】This is Aunt Judy’s ________ birthday. ( )
A. thirty-eighth B. fortieth C. Thirtieth
【3】She lives in London, we are going to go there by ________.( )
A. train B. plane C. bus
【4】I am drawing ________.( )
A. some dogs and a flower B. some flowers and a dog C. a dog and a flower
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
I have two new teachers -a music (音乐) teacher and an English teacher. Miss Sue is my music teacher. She's very beautiful. Mr. White is my English teacher. He's from America(美国). He's tall and strong( 强壮的). He's very funny. They teach(教) us very well. We all like them.
根据短文内容,判断句子正误。
【1】I have three new teachers. (____)
【2】Miss Sue is my music teacher. (____)
【3】Mr. White is my new English teacher and he is from England. (____)
【4】My English teacher is tall and strong. (____)
【5】We like our new teachers because(因为) they teach us well. (____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容判断句子正(T)误(F)。
I have a pencil box. It’s blue. There are many things in it. I have a pen. It’s red and long. I like it. I have three pencils. They are short. I have a ruler. I have an eraser. It’s small.
【1】The pencil box is red. (_______)
【2】The pen is yellow. (_______)
【3】I have 3 pencils. (_______)
【4】The pencils are short. (_______)
【5】The eraser is big. (_______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断对错,对的打√,错的打×。
My friends and I are going to do some research about roses. We will research many roses in our park. First, we are going to read some textbooks about the roses. We are going to collect some nice pictures of roses. And we are going to ask teacher, “Where do they live?” We are going to find the places on the world map. Then we are going to write a report.
【1】My sister and I are going to do some research. (_______)
【2】We are going to research the dog. (_______)
【3】First, we plan to read the textbooks. (_______)
【4】We can collect many pictures. (_______)
【5】I ask my dad a question. (_______)
【6】We are going to write a report. (_______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,填空。
Look! This is a picture. It is about Jenny's birthday. Her birthday is on May 25th. On that day, she invited her friends to her house. Li Ming, Tom and I went to her house. We had a very good time. Before eating the birthday cake, we sang the birthday song for Jenny. She was very happy. And we were happy, too. After lunch, we went out to play in the park. We had fun all day.
(1)It is a picture of birthday.
(2)Jenny's birthday is on .
(3)We sang the birthday song eating the birthday cake.
(4)Jenny was very .
(5)After lunch, we played.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com