精英家教网 > 小学英语 > 题目详情

【题目】根据短文内容完成邀请函。

Hi! I'm Chen Jie. Today is May 12th. Tomorrow is my birthday. I'II have a birthday party at home. The party will start at 8:00 p.m. At the party, we will play many games. We will sing songs and dance. We will eat a birthday cake, too.

Birthday Party

WHEN:____________________________

WHY:____________________________

WHERE:____________________________

WHAT:____________________________

RSVP: Will you come to the party? Please send me an email at chenjie @ 163. com by May 12th.

【答案】

Birthday Party

WHEN: at 8:00 p.m. on May 13th

WHY: birthday

WHERE: Chen Jie's home

WHAT:play games; sing songs and dance; eat a birthday cake

RSVP:Will you come to the party7 Please send me an email at chenjie @ 163. com by May 12th.

【解析】

WHEN:根据短文中“Today is May 12th. Tomorrow is my birthday...The party will start at 8:00 p.m.”可知,的生日在513日,生日聚会的时间为晚上8点,故答案为at 8:00 p.m. on May 13th

WHY:根据短文中“Tomorrow is my birthday.”可知,是因为明天是的生日,故答案为birthday

WHERE:根据短文中“I'll have a birthday party at home.”可知,将在家里举办生日聚会,故答案为Chen Jie's home

WHAT:根据短文中“At the party, we will play many games. We will sing songs and dance. We will eat a birthday cake, too.”可知,在聚会上,我们做游戏、唱歌、跳舞,还会吃生日蛋糕,故答案为play gamessing songs and dance; eat a birthday cake

练习册系列答案
相关习题

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文用T表示正确,用F表示错误。

In the old days, London was a city with dirty air. Today the air in London is better and clean. The sky is clear on a sunny day! There are many old buildings in London. Today new buildings are side by side with the old buildings. Together they make London a beautiful city. Look at the Thames River. The lights are bright at night. In the old day, there were lots of small boats on the river. Now you see big ships. London Bridge is famous all over the world. Can tall ships under this bridge? Yes, the bridge can open for big ships. It’s amazing.

1The air is in London usually clean now. ______

2The Changjiang River runs into London. ______

3The tall ships can go under the London Bridge easily. ______

4Today old and new buildings are standing line by line. ______

5London changed a lot from the old to now. ______

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】翻译句子

1. Do you have any hobbies?

_________________________________

2. I like keeping pets in my free time.

___________________________________

3. 我们能试试吗?

_____________________________________

4. 我们能从邮票中学到很多东西。

______________________________________

5. 你周末喜欢干什么?

____________________________________________

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】根据表格内容填入合适的频度副词。

go for a walk

go shopping

take a dancing class

clean the room

Sunday

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

always usually sometimes often

1I _________ go shopping with my mother.

2I _________ go for a walk at 7:00 p.m.

3I like dancing. I _________ take a dancing class in the morning.

4I _________ clean the room at 7:00 p.m.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】读短文,根据短文内容选择最佳选项,将其标号填在括号内。

The address of my house

Hi Lisa.

I’m so glad that you can come to my graduation party. You are my best friend. I’m sure that there will be a nice memory between us at the important party.

Here’s the address of my house. First, take the NO. 25 bus to the park. After you get off the bus, walk on, until you go past the swimming pool, turn right at the corner, and go straight again, then cross the street. At the first corner turn left, you will see my house. If you still can’t find it, call me. My number is 9876-5783. Tom, Amy and I will wait for you.

Yours,

Jason

1Who wrote the letter?

A. TomB. JasonC. LisaD. Amy

2To get to Jason’s house, what should Lisa do first?

A. Take the number 25 bus to Josh’s house.

B. Turn right at the corner and cross the street.

C. Take the number 25 bus to the park.

3What should Lisa do after she goes past the swimming pool?

A. Take the number 25 bus to the park.

B. Turn right at the corner and go straight again.

C. Cross the street and stop.

D. She will see Jason’s house.

4What should Lisa do if she can’t find Jason’s house?

A. Go back to the bus stop.B. Call Jason.

C. Take the number 25 bus to the park.D. Go straight again.

5Lisa goes to Jason’s house for______________.

A. a birthday partyB. a party game

C. a graduation partyD. a meeting

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,选择正确答案。

Once there was an old man in a town, he always forgot a lot of things. So his wife always had to say to him, “Don't forget this!”

One day he went on a long trip alone. Before he left home, his wife said, “Now you have all these things. They are what you need for your trip. Take care of your things during the trip!” He went to the station, bought a ticket and got on the train with it.

About half an hour later, the train attendant(乘务员) began to check the ticket. He came to the old man and said“ Will you please show me your ticket?” the old man looked for his ticket in all his pockets(口袋), but he could not find it. He was very worried. I can't find my ticket. I really bought a ticket before I got on the train,” said the old man.

“I believe you bought a ticket. All right, you don't have to buy another one,” said the attendant kindly, “But how can I know where I am going? I can't remember my station!” the old man said sadly.

1Why did the old man's wife ask him not to forget the things? ( )

A. Because he always did not remember things.

B. Because he didn't want to take the things.

C. Because he had many things.

2One day the old man went on a long trip_________.( )

A. without his wifeB. with his friendsC. with his son

3Where is the ticket? ( )

A. The old man's wife took the ticket away.

B. The old man didn't buy it.

C. The old man couldn't remember where it was.

4The old man went on a long trip_______. ( )

A. by carB. by trainC. by plane

5The attendant _________ the old man. ( )

A. laughed atB. believedC. didn’t believe

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】Complete the sentences.完成下列句子。

1我们下个月要去北京旅游。

We______ ______ ______ ______next month.

2上周六他们晚餐吃的是面条。

They ______noodles ______dinner last______.

3伦敦是在英国吗?

______London in England?

4妈妈下个星期将给我做西方食物。

My mother______ ______western food ______me next week.

5他要呆在北京。

He______ ______in Beijing.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】读一读,判断下列句子对 (T) (F).

1January is the first month of a year. _______

2April is in spring in China. _______

3Mother’s Day is in March. _______

4It’s hot in February in Beijing. _______

5Sometimes New Year’s Day is in February. _______

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】根据上下文完成对话。

A: Hi, Helen! 1 you free now?

B: No, I’m not. Nancy is here.

A: What are you 2 now?

B: We are 3 clothes 4 our dolls?

A: Great! You can 5 clothes.

B: What are you 6 now?

A: I am 7 TV.

B: Do you want to 8 here?

A: Yes, I do. See you later.

B: See you.

查看答案和解析>>

同步练习册答案