【题目】阅读理解。
This is a picture. In the picture you can see hills, trees and a school. You can see a big clock and some students. It’s seven o’clock. They are at school. The school is Hongxing Middle School. Lingling and Fangfang are good friends. They are in the school. Lingling is twelve. Fangfang is twelve, too. They are in the same class. Miss Gao is their teacher. She is their English teacher.
【1】I The boys and girls are____. ( )
A. at schoolB. at homeC. behind the hillD. under a tree
【2】Lingling and Fangfang are____. ( )
A. good studentsB. in different gradesC. all elevenD. good friends
【3】The hills, trees, the school and students are_____. ( )
A. in a bookB. on the blackboardC. in a pictureD. on the wall
【4】Miss Gao is_____. ( )
A. very youngB. Lingling and Fangfang’s teacher
C. not in Hongxing Middle SchoolD. their Chinese teacher
【5】Which is right? ( )
A. A big clock is in the school.B. Only two students are in the picture.
C. The students in the picture are all twelve.D. The students come to school at seven.
【答案】
【1】A
【2】D
【3】C
【4】B
【5】A
【解析】
【1】根据短文You can see a big clock and some students. They are at school可知,故答案是A。
【2】根据短文Lingling and Fangfang are good friends.可知,故答案是D。
【3】根据短文In the picture you can see hills, trees and a school.可知,故答案是C。
【4】根据短文Miss Gao is their teacher.可知,故答案是B。
【5】根据短文You can see a big clock and some students.可知,故答案是A。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求改写句子。
1. I want to be an artist. (对划线部分提问)
__________________________________________
2. The women will go to Taipei next week. (对划线部分提问)
___________________________________________
3. I’ll stay there for a month. (对划线部分提问)
___________________________________________
4. David and Helen visited Japan this weekend. (对划线部分提问)
___________________________________________
5. He will go to Taipei tomorrow. (改为否定句)
__________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文, 选择正确的答案。
It's Sunday today. It's sunny. I go to a park with my parents. I am playing football with my father. Mother is flying a kite. A boy is flying a kite with his mother, too. There are two students. They are playing games. A girl is jumping on the grass. Two women are watering the flowers.
【1】My father is __________. ( )
A.flying a kiteB.playing gamesC.playing football
【2】__________are flying a kite. ( )
A.My father and IB.My mother and studentsC.The boy and his mother
【3】Two students are __________. ( )
A.flying a kiteB.playing gamesC.jumping on the grass
【4】__________ are watering the flowers. ( )
A.Two womenB.Two studentsC.A girl
【5】There are __________ people in the park. ( )
A.eightB.nineC.ten
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】用所给单词的适当形式填空。
【1】There _______ (be) a house in the forest.
【2】There _______ (be) three beds in the room.
【3】There _______ (be) some soup in the bowl.
【4】Coffee is popular in ______ (west) countries.
【5】There are some ______ (candy) in the box.
【6】Here ______ (be) the cakes.
【7】He can not see______ (some) toy cars under the table.
【8】Do you remember ______ (this) stories?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】听录音, 选择你所听到的单词或短语。
(____) 1. A. a long tail B. long ears C. a short tail
(____) 2. A. your B. yours C. you
(____) 3. A. shoe B. ship C. shoes
(____) 4. A. son B. sun C. san
(____) 5. A. What B. what C. want
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择正确答案,把字母序号写在括号里。
A. I like apples.
B. I have English and music.
C. She is young and kind.
D. Yes, he is.
E. She’s tall and thin.
【1】What’s your mother like? (_____)
【2】What do you have on Thursdays? (_____)
【3】What’s your favourite fruit? (_____)
【4】What’s your English teacher like? (_____)
【5】Is he young? (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】连词成句,注意字母的大小写和标点符号。
【1】like is he what ?
_______________________________________
【2】often do you books read ?
_______________________________________
【3】do your her know ?
_______________________________________
【4】I an English have and music class .
_______________________________________
【5】what like would to you drink ?
_______________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解,判断以下句子与短文内容是(T)否(F)相符。
Pat Hogan was travelling around the country in his car. One evening he was driving along a road looking for a small hotel. When he saw an old man at the side of the road, he stopped his car and said to the old man, “I want to go to the Sun Hotel. Do you know it?”
“Yes,” the old man answered. “I’ll show you the way.”
He got into Pat’s car, and they drove for twelve miles(英里). When they came to a small house, the old said, “Stop here.”
Pat stopped and looked at the house. “But this isn’t a hotel,” he said to the old man.
“No,” the old man answered, “this is my house. And now I’ll show you the way to the Sun Hotel. Turn around and go back nine miles. Then you’ll see the Sun Hotel on the left.”
【1】Pat Hogan was looking for The Star Hotel in his car. (______)
【2】Pat Hogan met an old woman. (______)
【3】The small house is The Sun Hotel. (______)
【4】Pat Hogan drove More than three miles. (______)
【5】Pat Hogan drove the old man home. (______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断句子的正(T)误(F)。
There is a big old tree near my house. A black bird lives in the tree. Every morning, I take some food to the tree. The bird sees me and comes down. The food is in my hand. The bird comes to my hand and eats the food. After that it goes back to the tree. I give some food to this bird every day. And so the bird knows (认识) me. I like the bird and the bird likes me, too. We are good friends.
【1】The tree near my house is young. (_____)
【2】I like the bird but it doesn't like me. (_____)
【3】Every day I give the bird some food. (_____)
【4】The bird comes to my home and eats the food. (_____)
【5】We are bad friends. (_____)
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com